Yardım Sansüronline Telefon İçin Vpn Önerisi

Bu superonline çoğu VPNi engelliyor adamlar suna uğraşacağına altyapı geliştirme keske sana kolay gelsin hocam :D
oturduğum yerde bir bunların altyapısı var adam akıllı(kapat aç yapınca altyapı çökmüştü 10 gün yoktu)

oturduğum yerde bir bunların altyapısı var adam akıllı(kapat aç yapınca altyapı çökmüştü 10 gün yoktu)
1000006814.webp

Elektrik vb gidince :D

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Çalışmamaktan kastınız oturum açma sırasında problem yaşamaksa bunun sebebi proton vpn servislerinin yasaklanması olabilir (bir ara direkt sitesine falan da girilmiyordu diye hatırlıyorum yaparlar yani bunu). DPI veya başka bir VPN aracılığıyla oturum açmayı deneyin. VPN bağlantısı kurulamıyorsa stealth protokolünü deneyin.

• Beğen
Son günlerde çok sorun yaşıyım bu çöpcellde dc'ye bakmak için VPN çalışmıyor, bazı online oyunlarda bağlantı sorunları falan. PC'de halletim işi ama telefonda cloudfare warp kullanıyordum çalışmıyor artık nedense. Adguard deneme sürümü bile aldım o da benzer şekilde. Pcde goodbyedpi ile hallettim ama telefon içn de lazım
Android kullanıyorsan Byedpi var superonline'da çalışıyor

-s1 -At -d2 -f-1 -r1+s -An

• Beğen
cloudflare wARP

Önce warp aç sonra da proton vpn aç. Bende hep çalışıyor aynı hattı kullanıyorum.

Bu superonline çoğu VPNi engelliyor adamlar suna uğraşacağına altyapıyi gelistirse keske sana kolay gelsin hocam :D
Daha çok katıldığım bir yorum yok. + sınırsız :D

• Beğen
uzun süre ana vpn olarka kullanıyordum sonra çalışmamaya başladı en son da oturum açamıyordum hesap açıyorum olan hesabı giriyorum olmuyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aşırı yavaş

modeme dns atma diyorsan denedim de çöpcell izin vermiyor hiçbir şekilde
protona mail at şuan en iyilerden birisi proton bence.Ayrıca abonelik alabiliyosan nord vpn de öneririm

• Beğen
ana mesaja bakmadın mı

warp direkt açılmıyor artık
Telefonda kaspersky vpn kullanmıştım 1 senelik baya ucuzdu işimide gördü

• Beğen
Geri