TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Tv de mağazadan görerek alınabiliyorsa o daha iyiBen televizyon gibi ürünleri vatan gibi yerlerden almam şahsen çerçeve açıklığı ışık sızması ölü pixel vs sorun çıkması durumunda iade etmek zulüm olur. İadede sorun çıkarmayan kapıdan iade alan firmalardan almak mantıklı geliyor her zaman.
ayar oluyorum böyle insanlara şu ürünün daha dip fiyata geldiğini gördün mü acaba forumda tv bakan kaç tane insan gördüm illa 20k ya falan mı satmaları lazım konu açmak için ağzı olan konuşuyor maalesefAbartilacak indirim degil
Mağazadan almak her zaman risktir. O an gözden kaçırdığınız bir sorunu evde farkettiğinizde iade almazlar. Kanunen mağazadan alınan ürünü görerek aldığınız kabul edildiği için iade hakkınız olmaz. Geçmişte monitör aldım vatan bilgisayardan gece kullanırken aşırı ışık sızması ve ips glow farketmiştim. İade almamışlardı. Mağaza aydınlık olduğu için bu gibi sorunları farketmenin görmenin imkanı yok.Tv de mağazadan görerek alınabiliyorsa o daha iyi![]()
Bu ürün her gece vatanda bu fiyata, boş konu açmışsınayar oluyorum böyle insanlara şu ürünün daha dip fiyata geldiğini gördün mü acaba forumda tv bakan kaç tane insan gördüm illa 20k ya falan mı satmaları lazım konu açmak için ağzı olan konuşuyor maalesef
konudaki ekran va olduğu için ips ile aralarındaki fark klasik ips-va farkı gibi olacaktır.fiyatına göre muazzam bir tv merak edenlere video.