🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless 1599 TL

1 senedir kullanıyorum, cillop gibi mouse bir sorununu kusurunu görmedim, dongle çıkıyor içinden, kablosu uzun ve örgülü.

Arkadaşlar buradan sipariş verip mağazadan gidip aldım ilk izlenim olarak aşırı pratik bir mouse tamamen kontrol sizde hissettiriyor elimde aula sc900 pro var onunla kıyasladığım zaman sc900 pro bu ürünün yanında benim için çok hantal kalıyor aralarında sadece 2 gr var ama hyperx uçuyor gibi aulanın yanında teknik sıkıntılarını bilmiyorum onu zaman gösterir ama umarım bir sıkıntı olmaz çünkü ürünü gerçekten beğendim almayı düşünen varsa kesinlikle öneririm kullanışı güzel ürün çünkü
güle güle kullanın. ben de iş yerinde logitech m100 kullanıyorum.
hem kablodan sıkıldım, hem de çalınır diye ucuz bir şey bakıyordum.

çok iyi denk geldi.

Pilli ve kronik sorunlu. Almayın

Bu model alınabilir

Son düzenleme:
Pilli ve kronik sorunlu. Almayın
hayır? içinde kendi bataryası var takıp şarj ediyorsun tek seferde şarj edince benim kullanımımda örneğin 12-13 saatlik kullanımda 800-1200dpida bir aydan fazla götürüyor.
1787321121316.webp

Şu şekilde batarya gösterimi var, en son 3 hafta önce mi ne şarj etmiştim.

hayır? içinde kendi bataryası var takıp şarj ediyorsun tek seferde şarj edince benim kullanımımda örneğin 12-13 saatlik kullanımda 800-1200dpida bir aydan fazla götürüyor.
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde batarya gösterimi var, en son 3 hafta önce mi ne şarj etmiştim.
Modeli karıştırmışım sanırım. Bende aj159 apex var ondan geçilir mi sence?

Modeli karıştırmışım sanırım. Bende aj159 apex var ondan geçilir mi sence?
aj159 var bende macrosu kullanılamaz yani çogu oyun için kullanılamaz , cünkü macroyu başlattığında başka bir tusa bastığın an durduruyor. Bu fareyle boyut olarak farkları var . Sensör kısmında cok fark olacağını düşünmüyorum.

Ne stok varmış sat sat bitmedi - 750 lira kuponumu buna mı kullansam bilemedim.

Geri