iç bileşen kime ait onu öğren ona göre karar ver dostumXpg core reactor II VE 850w psu nasıl sizce önerir misiniz? ?
iç bileşen kime ait onu öğren ona göre karar ver dostumXpg core reactor II VE 850w psu nasıl sizce önerir misiniz? ?
Öneririm aktif olarak kullanıyorum sessizlik konusunda beni üzmedi, alırsan eğer ilk başta her PSU da karşılaştığım bir durum bariz bir coilwhine ancak zamanla kayboluyor.Xpg core reactor II VE 850w psu nasıl sizce önerir misiniz? ?
Arctic Liquid Freezer III 360 Pro whiteArkadaşlar 9800x3d li bir sistem topluyorum beyaz anakartım MSI MPG x870edge ti modeli burada gaming gecesindeki MSI MPG sıvı soğutma piyasa değeri 7 binde bu düştüğü zaman alınır mı ? 5-6 bine düşse bile şu daha performanslı dediğiniz baska bir marka model sıvı soğutma mı almalıyım?
11 civarı alinirbu anakartın ederi nedir, kaça düşerse alınır?![]()
ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Çok pahalı ya. Düşeceği max 115tir ona rağmen pahalı. 16gb ram model içinAlıntıyı görüntüle
bu laptop güzel duruyor sanki, fiyatı iyi olursa