En Güzel Kızlar Nerede Anketi ?

EN GÜZEL KIZLAR HANGİ ÜLKEDE

• Rusya

Oylar: 39 70.9%
  • Arabistan

Oylar: 1 1.8%
  • İran

Oylar: 3 5.5%
  • Irak

Oylar: 0 0.0%
  • Suriye

• Ürdün

• Fas

• Cezayir

• Tunus

• Libya

• Mısır

• Hindistan

Oylar: 6 10.9%
  • Fransa

• Abd

• Almanya

• İspanya

• İsveç

Oylar: 5 9.1%
  • Norveç

• Finlandiya

• Polonya

• Belarus

Oylar: 2 3.6%
  • Meksika

• Kanada

• Peru

• Şili

• Oy kullanan toplam üye
    55
Almanya'ya gelindi, görüldü, onaylandı. Ya Alman kızlar bence cidden bambaşka ya da Tr kızları çok boş ve abartılıyor
Türkiyede'ki durum cinsiyet fark etmeksizin toplumun genelinde bir kendini begenmislikten kaynaklanıyor. Herkes istiyor ki sevileyim kimseyi sevmeyeyim herkes beni sevsin. Çok mide bulandırıcı insan ilişkileri var türkiyede. Lafın kısası avrupanin güzeli ömrüne ömür katar türkiyenin varoşu ömrünü kısaltır. Yakın çevrenize bakın mesela yaşlılarda hep erkekler kadınlardan önce ölüyor.

Türkiyede'ki durum cinsiyet fark etmeksizin toplumun genelinde bir kendini begenmislikten kaynaklanıyor. Herkes istiyor ki sevileyim kimseyi sevmeyeyim herkes beni sevsin. Çok mide bulandırıcı insan ilişkileri var türkiyede. Lafın kısası avrupanin güzeli ömrüne ömür katar türkiyenin varoşu ömrünü kısaltır. Yakın çevrenize bakın mesela yaşlılarda hep erkekler kadınlardan önce ölüyor.
+1 gram yalan yok burada, aşırı egosuyla kimse itici gelmiyor abi hakim savcı sadece kızlarda değil erkeklerde de yok öyle bir ego. Genel olarak daha sakin ve daha insanlar

Aynı şeyin laciverti oldu hocam bu. Ama haklısın, bir süre sonra normali sıkıyo zaten. Hentai farklılık yaratıyo. xD
:kekw:

Yok hocam ya guzel hentai bulmakta zor yani hentailerin %75-85 falan Yasli,Ucube,Tecavuz,santaj,igrenc fantaziler,yaratiklar vs. gibi igrenc iceriklere sahip nefret ediyorum, normal hentai yapamiyor mu bunlar anlamadim ayrica %70'i falanda png oynatiyor gibi yani butceleri az oldugu icin anime gibi hareket eden yok yani daha cok mangasindaki bir sayfayi ciziyor ve hafif hareket ettiriyorlar vs..

su siralar '' Ookii Onnanoko wa Suki desu ka ?'' diye bir seriye basladim suresi cok az bolumler 6 dk ama 2-3dk si zaten intro ve ending vs.. ama en azindan animasyonu var dogru duzgun ve guzelde o nefrret ettigim pis seyler yok oneririm baya iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Haram değildir kısmını tekrar düşünmeni öneririm. Bahsettiğin zararların nesi eksik olsun onda.
Hocam bana guvenin normal izlemek ile hentai izlemek cok farkli psikolojik etki olarak

Ayrica sahsen Hentai'deki ses gercek insan sesi o yuzdne haram olabilir belki ama onun disinda haram oldugunu dusunmuyorum yani gunun sonunda ordaki cizimlerin bir karsiligi yok sadece elektronlar kulalnialrak calsitirilan bir cihazda (pc de) olusturulan ''cizilen'' bir goruntu vs....

Vay bee :D Şeytanın aklına bile gelmez sjsjndjsjj
Seytan artik yanima yanasmiyor benimle beraber cezalandirilmaktan korktugu icin XD

Bi ara 3D animasyonlar çıkıyordu karşıma acayip canavarlarla felan. O aklıma geldi. Büyük büyük şeyleri vardı hahakajajsnhdj
Yok be hocam onlar cok kotu sevmiyom, ama ondada cok iyi paralar var diye biliyorum ozellikle 3D o sekilde oyun yapip itch.io veya steam de vs. satarsaniz deli paralar vuruyorsunuz

Son düzenleme:

Yok hocam ya guzel hentai bulmakta zor yani hentailerin %75-85 falan Yasli,Ucube,Tecavuz,santaj,igrenc fantaziler,yaratiklar vs. gibi igrenc iceriklere sahip nefret ediyorum, normal hentai yapamiyor mu bunlar anlamadim ayrica %70'i falanda png oynatiyor gibi yani butceleri az oldugu icin anime gibi hareket eden yok yani daha cok mangasindaki bir sayfayi ciziyor ve hafif hareket ettiriyorlar vs..

su siralar '' Ookii Onnanoko wa Suki desu ka ?'' diye bir seriye basladim suresi cok az bolumler 6 dk ama 2-3dk si zaten intro ve ending vs.. ama en azindan animasyonu var dogru duzgun ve guzelde o nefrret ettigim pis seyler yok oneririm baya iyi

Hocam bana guvenin normal izlemek ile hentai izlemek cok farkli psikolojik etki olarak

Ayrica sahsen Hentai'deki ses gercek insan sesi o yuzdne haram olabilir belki ama onun disinda haram oldugunu dusunmuyorum yani gunun sonunda ordaki cizimlerin bir karsiligi yok sadece elektronlar kulalnialrak calsitirilan bir cihazda (pc de) olusturulan ''cizilen'' bir goruntu vs....

Seytan artik yanima yanasmiyor benimle beraber cezalandirilmaktan korktugu icin XD

Yok be hocam onlar cok kotu sevmiyom, ama ondada cok iyi paralar var diye biliyorum ozellikle 3D o sekilde oyun yapip itch.io veya steam de vs. satarsaniz deli paralar vuruyorsunuz

Hocam çizimlerde olunca inanın psikolojik olarak bence daha kötü bilinç altınıza tamamen gerçek dışı olmayan cinsel objeler yükleniyor. Bu ilerde gerçek hayatta insanı etkileyebilir isteksizleştirebilir.

Anlatsana biraz hocam
Ben kısa süreliğine geldim ama gene de aradaki fark hissediliyor ya. Mesela almancam iyi olmamasına rağmen dalga geçen / konuşmayan insan olmadı hiç. Kızlar kesinlikle daha az egolu tabi ilişkim olmadı ama konuştuğum kadarıyla öyle hissettiriyor, yani inanılmaz güzel kızlar gidip random bir şekilde bile muhabbet etsen o 'sen random adamsın senden iyisi var zaten' egosu yok abi baya normal sohbet edebiliyorsun mesela. Karşındaki kişi yabancı / erkek olduğun için rahatsız ettirmiyor hiç. En azından benim deneyimlerim bu kadar

Ben kısa süreliğine geldim ama gene de aradaki fark hissediliyor ya. Mesela almancam iyi olmamasına rağmen dalga geçen / konuşmayan insan olmadı hiç. Kızlar kesinlikle daha az egolu tabi ilişkim olmadı ama konuştuğum kadarıyla öyle hissettiriyor, yani inanılmaz güzel kızlar gidip random bir şekilde bile muhabbet etsen o 'sen random adamsın senden iyisi var zaten' egosu yok abi baya normal sohbet edebiliyorsun mesela. Karşındaki kişi yabancı / erkek olduğun için rahatsız ettirmiyor hiç. En azından benim deneyimlerim bu kadar
Bütün konustugum yabanci kizlar da aynıydı haklısın

Bütün konustugum yabanci kizlar da aynıydı haklısın
Harbiden öyle almanyada olmama rağmen ben de bir sürü farklı milliyetten insanla konuştum gene en egolular türkler

Orda hakikaten doğrusun, Normal bir hentai bile yok. Kalitesi ya 90-lı yıllardan kalma anime stili yada 2000-lerin 3D stili.

@KaptanMC Bu arada Profil fotosu güzelmiş.

Bu arada Profil fotosu güzelmiş.
Çizen elaman Hinata’nın yüzünü doğru çizememiş baya kötü çizmiş bi tek ondan nefret ediyom hiç beğenmiyorum normal Aİ’lar telif hakkından dolayı anime karakterini çizmiyor düzeltmiyor şu rx580 4gb’dan en azından bir 3060 12GB geçeyim local Aİ ile düzelticem umarım bozamdan yapabilir

Sağolun hocam sizin pp’de güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,852
Üyeler
201,854
Son üye
gokay_
Geri