8-12k Bütçe 1-2tb M2 SSD Önerisi

HasanOlca

80+
Reaksiyon skoru
2
m2 ssdler konusunda bi bilgim yok anakartım Asus PRIME B450M-A II gen 3 m2 yuvası var ama ilerde sistem yükselteceğim için düzgün bişey almak istiyorum. 1TB veya 2TB, 8-12 bin tl civarı bir bütçeyle bişey arıyorum sürekli dramsiz m2 alınmaz tarzı şeyler görüyorum anlamadığım için karar veremedim. Bu bütçeyle 2TB kaliteli bişey almak zor biliyorum ama 8k 1TB alcağıma 1 alt segment 12k ya 2TB alabilirim kararsızım şimdiden teşşekkürler

m2 ssdler konusunda bi bilgim yok anakartım Asus PRIME B450M-A II gen 3 m2 yuvası var ama ilerde sistem yükselteceğim için düzgün bişey almak istiyorum. 1TB veya 2TB, 8-12 bin tl civarı bir bütçeyle bişey arıyorum sürekli dramsiz m2 alınmaz tarzı şeyler görüyorum anlamadığım için karar veremedim. Bu bütçeyle 2TB kaliteli bişey almak zor biliyorum ama 8k 1TB alcağıma 1 alt segment 12k ya 2TB alabilirim kararsızım şimdiden teşşekkürler

Hocam oyun için kullanacaksanız dram'e takılmayın, dram'i var diye 1tb alacağınıza 2tb bilindik bir marka alın geçin, 1tb almak mantıksız oyunların boyutları çok büyük, kesinlikle 2 almak lazım. Kioxia, wd, samsung gibi markalardan indirimde ne denk gelirse alabilirsiniz.

Hocam oyun için kullanacaksanız dram'e takılmayın, dram'i var diye 1tb alacağınıza 2tb bilindik bir marka alın geçin, 1tb almak mantıksız oyunların boyutları çok büyük, kesinlikle 2 almak lazım.
ne önerirsiniz hocam 2tb söylediğim bütçeye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,878
Üyeler
201,860
Son üye
enesss055
Geri