Android Xiaomi Buds 5 Pro (Redmi Olmayan Düz Xiaomi Model) Nasıldır?

porxen

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
11000
xiaomi buds 5 Pro almayı düşünüyorum cihazım poco f8 ultra sizce mantıklı mı o fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık var mı başka? codec bakımından ve ses kalitesi bakımından bu kulaklık kadar iyi performans veren kulaklık bulunuyor mu? ilginiz için teşekkür.

Kablosuz olması şart mı

xiaomi buds 5 Pro almayı düşünüyorum cihazım poco f8 ultra sizce mantıklı mı o fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık var mı başka? codec bakımından ve ses kalitesi bakımından bu kulaklık kadar iyi performans veren kulaklık bulunuyor mu? ilginiz için teşekkür.
Alınmaz 6300 tl ye kendi sitesinde buds 6 var onu alın

Wi-Fi olanı yani Qualcomm XPAN'lısı en mantıklısı.

O da olur, aptX Lossless var. Kazık yemiş olursun Sony, Samsung, Apple alırsan çok feci.
Sony WF-1000XM5 düşünüyordum vazgeçtim sanırım para tuzağı gibi bişey benim için, seste sadece %20 kadar kalite sağlıyor ve anc de bile en iyisini vermiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sony WF-1000XM5 düşünüyordum vazgeçtim sanırım para tuzağı gibi bişey benim için, seste sadece %20 kadar kalite sağlıyor ve anc de bile en iyisini vermiyor
yani daha uygun fiyatlı kulaklıklardan dahiyane bir müzik kulağınız yoksa hissedilebilir bir fark yok müzikal profili dışında malesef.

Geri