Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

- Razer DeathAdder aldım şuan gayet memnunum epey hafif 64gr ve gerçekten hafif 90gr rampageden buna geçince hafifliği gördüm
hafiflik bir yana önceki faremde büyüktü ama bu bir tık daha büyük ve hafif olduğu için zorlanmadım 1 tık daha küçük olsa süperdi
Dpi ayar 30000 bunu hangi kafadan kırık ister var mı öyle birisi bilemem çünkü ben 3000den fazla kullanamam
Bugün 3. gündeyiz 48 saat oldu diyebilirim gelişinden itibaren tabi genel kullnımda %80 oldu şarjım
1khzde kullnıyorum yanında aparat var ama 4 yada 8khz seçeneği çıkmadı nedense uygulamasında

bu arada kendi kablosu var 2 metre şahane ama ben hızlı şarj var telefon kablosu onunla şarj etmiştim ilk gün
böyle yani

Darmoshark M3S PRO özellikleri, ₺2700 Zenith ile benzer. Zenith daha pahalı. Rampage yeni rakiplere ayak uydururken en inat ve saçma karar alan firma olabilir. Bu kafayla giderse Havit ve Gamepower'ın yanında duramaz. Neyse bence M3S MAX veya M3 PRO bakılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Aula V9 Ultra da bir seçenek.
Konuyu hortlatıyorum dermosharların içinden 4k/8k dongle çıkmıyor o yüzden kafam karıştı şuan sence 2300 tl ye rampage zenith mi yoksa dermoshark m3 pro veya 2500 a m3S mi hz ye aslında takılmıyorum ama destekleyip kullanamamak gıcık etti

M3 lerin mcuları bir tık daha iyi ama ne kadar fark var bilmiyorum

Konuyu hortlatıyorum dermosharların içinden 4k/8k dongle çıkmıyor o yüzden kafam karıştı şuan sence 2300 tl ye rampage zenith mi yoksa dermoshark m3 pro veya 2500 a m3S mi hz ye aslında takılmıyorum ama destekleyip kullanamamak gıcık etti

M3 lerin mcuları bir tık daha iyi ama ne kadar fark var bilmiyorum
Farede 8K Hz en son değer vereceğin şey ya. Benim elimde ₺4000 fare var 1K Hz kullanıyorum. Çoğu oyun desteklemediği gibi, ekstra eklediği CPU yükü BF6, COD gibi oyunlarda sorunlara yol açıyor. Bence MCU iyi olanı al, 8K Hz lazım olunca da ileride ₺500 civarı vererek dongle alabiliyorsun.

Rampage bence pahalı satıyor ya, kutu içeriği dolu olsa da Havit, Ajazz gibi firmalar tarzı bir üretim söz konusu orada. Yani fiyata göre MCU, sensör falan çok uyumsuz ürünler.

Fare sensör, MCU ve switch odaklı alıyorum ve kullanıcılara da öyle öneriyorum genelde.

Farede 8K Hz en son değer vereceğin şey ya. Benim elimde ₺4000 fare var 1K Hz kullanıyorum. Çoğu oyun desteklemediği gibi, ekstra eklediği CPU yükü BF6, COD gibi oyunlarda sorunlara yol açıyor. Bence MCU iyi olanı al, 8K Hz lazım olunca da ileride ₺500 civarı vererek dongle alabiliyorsun.

Rampage bence pahalı satıyor ya, kutu içeriği dolu olsa da Havit, Ajazz gibi firmalar tarzı bir üretim söz konusu orada. Yani fiyata göre MCU, sensör falan çok uyumsuz ürünler.

Fare sensör, MCU ve switch odaklı alıyorum ve kullanıcılara da öyle öneriyorum genelde.
Dermoshark m3S pro mu m3 mü önerirsin o zaman yada başka bir model

Dermoshark m3S pro mu m3 mü önerirsin o zaman yada başka bir model
M3 PRO, tekerleğin ne olduğu belirtiliyor. M3S Max'da belirtilmiyor. Onun dışında benzer özellikleri var. Yani M3 PRO alırdım ben bu ikiliden. Tabii spesifik bir indirim olup olmadığına bakmadım. Belki daha güncel bir ürün olabilir. Wraith, Meyer, Gaminggen biraz araştırmanızı da öneririm.

M3 PRO, tekerleğin ne olduğu belirtiliyor. M3S Max'da belirtilmiyor. Onun dışında benzer özellikleri var. Yani M3 PRO alırdım ben bu ikiliden. Tabii spesifik bir indirim olup olmadığına bakmadım. Belki daha güncel bir ürün olabilir. Wraith, Meyer, Gaminggen biraz araştırmanızı da öneririm.
wraitte r1 pro var nordic mcu 3950 ultra sensör ama scroll ttc silver ve biraz scroll arızası raporlanmış o yüzden eledim m3 pro en mantıklısı gibi attığın mouseyide beğendim fiyat olarak arada 1k var tabi bazı şeyler değişmiş ama mcu scroll vs aynı

Geri