Am5 Anakart Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar merhaba, başlangıçta 9700x işlemci kullanılacağız. İlerleyen yıllarda işlemci yükseltilmeye gidilebilir. Ram olarak ikinci el de bakıyoruz ama sıfır alınırsa patriot 6000mhz cl30 alacağız. En güncel teknolojileri içeren uzun vadede kullanılacak siyah renk ve özellikle atx formatta anakart bakıyoruz. Ram seçme gibi sorun yapmaması, stabil olması yeterli. Bütçe 10-12 bin arası

ayak üstü baktım bunları önerebilirim. kullanan kişiler cevap verir onları beklemenizi tavsiye ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gece indirimli hali güzel fiyat işini fazlasıyla görür b850 olduğu için amd10 serisinide destekliyecek
m2 yuvası 1 tane gözüküyor o fiyata 2 ya da 3lü olanlar daha mantıklı olur bence

ayak üstü baktım bunları önerebilirim. kullanan kişiler cevap verir onları beklemenizi tavsiye ediyorum.

m2 yuvası 1 tane gözüküyor o fiyata 2 ya da 3lü olanlar daha mantıklı olur bence
3 tane m2 takmanın profesyonel işten başka mantığı yok m2 hızını düşürür 4 tane ram takmakla aynı mantık
pcie veri yolu islemcide sınırlı

Bana kalsa bunu alırım hem dolu dolu

@shankar1 @phopshen

Teşekkürler, ufak bir araştırmayla benim de şunlar gözüme çarptı ama karar veremedim.

Bu baya önerilmiş ama gen5 nesil desteklemiyor sanırım

3 tane m2 takmanın profesyonel işten başka mantığı yok m2 hızını düşürür 4 tane ram takmakla aynı mantık
pcie veri yolu islemcide sınırlı

Bana kalsa bunu alırım hem dolu dolu
hocam en az 2 m2 öneriyoum ben. 1 ssdliye 2 tb 4 tb takarsın orası ayrı. sata disklere muhtaç kalınmamalı bence imkan varsa.

@shankar1 @phopshen

Teşekkürler, ufak bir araştırmayla benim de şunlar gözüme çarptı ama karar veremedim.

Bu baya önerilmiş ama gen5 nesil desteklemiyor sanırım

en iyi b850 deniliyordu buna. bakılabilir güzel de duruyor değerler.

am5 destekliyor senin attıklarınb650 b850

Son düzenleme:
Geri