Yardım Huawei Matepad Pro 12.2 Alınır mı

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Dostlar 42.400 tl ye Huawei den 3 taksitle birlikte m pencil pro ve glide keybord dahil matepad 12.2 pro almayı düşünüyorum. Amacım üniversitede not pdf gibi şeyler dizi film ve autocad kullanımı olacak ve beni üniversite sonuna kadar götürsün istiyorum şuanda 2. Sınıfım ve kütüphanede çok fazla ışık vsr yansıma yapsın istemiyorum ve göz yorsun kağıt hissi istiyorum

Sizce alınır mı alınırsa neden alınır alınmaz ise neden alınmaz yerine ne alınır

Dostlar 42.400 tl ye Huawei den 3 taksitle birlikte m pencil pro ve glide keybord dahil matepad 12.2 pro almayı düşünüyorum. Amacım üniversitede not pdf gibi şeyler dizi film ve autocad kullanımı olacak ve beni üniversite sonuna kadar götürsün istiyorum şuanda 2. Sınıfım ve kütüphanede çok fazla ışık vsr yansıma yapsın istemiyorum ve göz yorsun kağıt hissi istiyorum

Sizce alınır mı alınırsa neden alınır alınmaz ise neden alınmaz yerine ne alınır
Alınmaz o işlemciye alınmaz
Çizim vb konusunda evet çok iyi ama not için Huawei 11,5s yerine 12,2 pro alırsan tek değiştiğini hissettiğin şey ekranın oled olması ve parlaklık olacak
Ayrıca YouTube da 1080p ile limitlisin netten izlemen lazım daha üst kaliteler için haberin olsun
Kağıt hissi için Huawei kadar olmaz tabii ama o hissi veren ekran koruyucular var
Bu fiyata en f/p honor magic pad 4 var özellikle dizi film demişsin honorun ses sitemleri çok kalitelidir ve diger markalarin onemsemedigi dimming özelliği ile uzun not tutumlarinda vb gözünü de fazla yormaz

Son düzenleme:
Alınmaz o işlemciye alınmaz
Çizim vb konusunda evet çok iyi ama not için Huawei 11,5s yerine 12,2 pro alırsan tek değiştiğini hissettiğin şey ekranın oled olması ve parlaklık olacak
Ayrıca YouTube da 1080p ile limitlisin netten izlemen lazım daha üst kaliteler için haberin olsun
Kağıt hissi için Huawei kadar olmaz tabii ama o hissi veren ekran koruyucular var
Bu fiyata en f/p honor magic pad 4 var özellikle dizi film demişsin honorun ses sitemleri çok kalitelidir ve diger markalarin onemsemedigi dimming özelliği ile uzun not tutumlarinda vb gözünü de fazla yormaz
Oyun oynamıcam o yüzden işlemci düeilde aksesuarlar çok daha önemli ve yansıma önleme önemli honor magicpad 4 inceledim ama kalem ve ekran çok hoşuma gitmedi

Oyun oynamıcam o yüzden işlemci düeilde aksesuarlar çok daha önemli ve yansıma önleme önemli honor magicpad 4 inceledim ama kalem ve ekran çok hoşuma gitmedi
İşlemci önemli çünkü sonraki yıllar uygulamalar daha da agirlasacak
Yani işlemcinin güçlü olması uzun süre idare etmesini de sağlıyor
Ayrıca popüler video uygulamalarında 1080p kitleme muhabbeti de var
Dediğim gibi 11,5s alsan bile oled ve parlaklık dışı eksiklik hissetmezsin tabii sana kalmis alınır mı alınır ben alır mıyım favori 3 markamdan biri Huawei olsa da almam

İşlemci önemli çünkü sonraki yıllar uygulamalar daha da agirlasacak
Yani işlemcinin güçlü olması uzun süre idare etmesini de sağlıyor
Ayrıca popüler video uygulamalarında 1080p kitleme muhabbeti de var
Dediğim gibi 11,5s alsan bile oled ve parlaklık dışı eksiklik hissetmezsin tabii sana kalmis alınır mı alınır ben alır mıyım favori 3 markamdan biri Huawei olsa da almam
matpad 12x için ne diyorsun onda m pencil pro var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1787517901413.webp

böyle bir karşılaştırma buldum

Alınmaz Google banı bile yeter almamak için.

Ya s12+ al ya da magicpad 4

Bende ideatab pro 12.7 var 3k 144 Hz mat ekran dimenstiy 8300 le çok iyi tavsiye ederim

matepad 11 2021 var bende alalı 5 sene oldu hala hiç kasmadan kullanıyorum çok dayanıklı çıktı tablet. Gerekli her uyguluma var ve çalışıyor google da dahil ama şimdi alacak olsam oled samsung alırdım. Ve mat ekran almanı önermem evet kalem hissi harika ve ışıklı ortamlarda yansımayı önlüyor ayrıca parmak izi de yapmıyor ama görüntü kalitesini belirgin azaltıyor. İstersen sonradan mat ekran koruyucu takabiliyorsun zaten. Bir de yukarda bahsedilen 1080 p video izleme olayını anlayamadım ben yt de vs hep 2k izliyorum tabletimde.

google banı çokta mühim değil açıkcası kendi not uygulaması oldukça güzel

11,5s bence hala daha mantıklı ama 500nit sana yetmeyebilir
11,5s de mpencil pro destekliyor ve kalemle 12,2 ve 12x de yapabildiğin her şeyi yapabiliyorsun
11.5 da direk yanında gelmiyor ama 12x te geliyor ek olarak almak kalem almak mantıklı mı bilemiyorum aradığım şeyler bir şeyler izlerken keyif alayım çok ışıktada çalışabileyim ve kalemi apple pencil pro düzeyinde olsun istiyorum

google banı çokta mühim değil açıkcası kendi not uygulaması oldukça güzel

11.5 da direk yanında gelmiyor ama 12x te geliyor ek olarak almak kalem almak mantıklı mı bilemiyorum aradığım şeyler bir şeyler izlerken keyif alayım çok ışıktada çalışabileyim ve kalemi apple pencil pro düzeyinde olsun istiyorum
Bir teknoloji mağazasına git 500 nit yeter mi gör 11,5s al o zaman
Yanında mpencil 3 geliyor bu arada pro olsun dersen de onu sat 1k daha ekle pro kalemi al (bence gerek yok sadece sıkma ile kısayol atama var ki çok gerekli değil, iki kalemin de basınç hassasiyeti sektör standartinin üstünde)

Ya s12+ al ya da magicpad 4
magicpad 4 evet oda bir seçenek ama kalemi istediğim gibi değil ve ekrana ışık düşse bile görmek istiyorum magic 4 de bunu yapabilir miyim bilmiyorum

Bende ideatab pro 12.7 var 3k 144 Hz mat ekran dimenstiy 8300 le çok iyi tavsiye ederim
bakacağım

Bir teknoloji mağazasına git 500 nit yeter mi gör 11,5s al o zaman
Yanında mpencil 3 geliyor bu arada onu sat 1k daha ekle pro kalemi al
benim burda yok maalesef küçük şehirde olduğumdan dolayı ama kayseride okuyorum oraya gittiğimde bakabilirim

Geri