AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

Baştan hata yapmışsınız hocam 94 derece hotspot sıcaklığı normaldi sorsaydınız burada keşke normal sıcaklık kaça düşüyordu?

hocam konu açmıştım içim rahat etmedi göndermiştim, Furmark testimde hep bu değeri alıyorum ölçüm yapılan oda sıcaklığı 32-33 derece civarıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arama yerine olay görüntüleyicisi yazın, çıkacak tılayın açın. Soldan windows günlüklerine tıklayın altından da sistem e tıklayın, olayın olduğu saat dakikada gerçekleşen kırmızı hata uyarılı olayları bulun üstüne bir kez tıklayın, alttan ayrıntılara tıklayın ve oranın fotoğrafını alıp buraya bi atıverin.
teşekkür ediyorum tamamdır eve geçince bakıp ileticem, sistem imzamdaki ile aynı hiç bir şey değişmedi

hocam konu açmıştım içim rahat etmedi göndermiştim, Furmark testimde hep bu değeri alıyorum ölçüm yapılan oda sıcaklığı 32-33 derece civarıydı

teşekkür ediyorum tamamdır eve geçince bakıp ileticem, sistem imzamdaki ile aynı hiç bir şey değişmedi
Hotspot sıcaklıklarınız testi yaptığınız oda sıcaklığına ve şuanki hava şartlarına göre normal.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar, imzamdaki sistemi incehesap üzerinden satın almıştım, kasa ile geldiğinde ekran kartında Furmark testlerinde Powercolor Hellhound RX 9070 XT model kartımın gpu hotspot sıcaklığı 94 derece gibi değerlerde olunca incehesaba ekran kartını geri gönderdim, onlarda bir sorun olmadığını amd ekran kartlarında 120 dereceye kadar normal olduğunu ama müşteri talebi üzerine değişim yaptıklarını söylediler, yeni gelen ekran kartını taktım bu seferde yine görüntü gelmedi BİOS pilini çıkarıp tekrar taktım bu sefer görüntü geldi, önce biosu güncelledim daha sonra ekran kartı driverini yükledim, biraz takıldıktan sonra ekranda aşağıdaki gibi hata verdi, bilgisayarı birkaç kez kapatıp açtığımda anakartın kırmızı ışıkları yanıyor arada bir 5 dk bekletiyor power tuşuna basınca tekrar açılıyor, bazende sorunsuz power tuşuna basıyorum açılıyor, ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim sistemi alalı 3 hafta oldu doğru düzgün kullanamadım ve artık bu durum midemi bulandırdı, yorumlarınızı bekliyorum

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartının ve kasanın fotoğrafını atar mısın
Ekran kartına kabloyu nasil bağladın, ekran kartı tutucu var mı

eve geçince bunu da konuya eklicem hocam etiketlerim sizi de, ekran kartı tutucu var altlarında, anakart kilidi kırıldığı için tutucu aldım alttan onunla destekliyorum

Değerlerin normal 2K da 4x de ben de bu değerleri alıyorum. 2dk test edilmiştir sadece tabi.

testlog.webp

Hocam hataları veya görüntü alamama durumunu yaşadığınız ana ait Olay görüntüleyicisi hata kayıtlarını ayrıntılar kısmını ekran görüntüsü alarak buraya atarsanız belki destek verme şansımız olur. Bir de sisteminiz imzanızdakiyle aynı değil mi? Değişen bir parça yok yani?
1787581580190.webp
1787581611648.webp

1787581629605.webp

1787581657288.webp

ekledim hocam

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-24 at 17.30.29.webp
    WhatsApp Image 2026-08-24 at 17.30.29.webp
    288.6 KB · Hit: 43
  • WhatsApp Image 2026-08-24 at 17.30.291.webp
    WhatsApp Image 2026-08-24 at 17.30.291.webp
    252.9 KB · Hit: 45
aboooo daisy chain
hocam 2 tane ayrı ayrı kabloyla besleyin ekran kartını, aynı kablodan daisy chain yapmayın

sene olmuş 2026 nvidia yapay zekayla uçuyor bunlar hala wattman hatalarını çözemedi, şaka gibi ya.
1787582178666.webp

AYNEN KARDEŞİM WATTMAN AYNEN AYNEN

aboooo daisy chain
hocam 2 tane ayrı ayrı kabloyla besleyin ekran kartını, aynı kablodan daisy chain yapmayın

Alıntıyı görüntüle
AYNEN KARDEŞİM WATTMAN AYNEN AYNEN
dün bir tane konu açan arkadaş vardı amd kartlar hassas onları okşayıp sevip özel kablolar alın diyordu sendemi o kafadansın :D

dün bir tane konu açan arkadaş vardı amd kartlar hassas onları okşayıp sevip özel kablolar alın diyordu sendemi o kafandasın :D
tek pcie kablosundan 320w çeksin mi istiyorsun

dün bir tane konu açan arkadaş vardı amd kartlar hassas onları okşayıp sevip özel kablolar alın diyordu sendemi o kafadansın :D

1787582601378.webp

320 bunlardan büyük bir sayı mı?

Geri