15-18k Arası Monitör Önerisi Lazım

Neuxy

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
18000
Merhabalar laptopumla birlikte kullanmak için bir monitöre ihtiyacım var laptop ekranım küçük olduğu için yeterli olmuyor laptopumun özellikleri aşağıda belirttiğim şekilde,
aklımda belli başlı şeyler var ama çok kararsız olduğum için ve almışken en iyisi seçeneği almak istediğim için sizden yardım almak istedim şimdiden monitör önerileriniz için teşekkür ederim.

ayrıca aklımda olan seçeneklerden birinide eklemek istedim bu ilgimi çekti ama bu fiyata daha iyi bi seçenek bulabilir miyim bilemiyorum
ASUS TUF Gaming VG27AQML5A

i7-13650HX

16GB DDR5

RTX4070 GDDR6 8GB(140 W)

Merhabalar laptopumla birlikte kullanmak için bir monitöre ihtiyacım var laptop ekranım küçük olduğu için yeterli olmuyor laptopumun özellikleri aşağıda belirttiğim şekilde,
aklımda belli başlı şeyler var ama çok kararsız olduğum için ve almışken en iyisi seçeneği almak istediğim için sizden yardım almak istedim şimdiden monitör önerileriniz için teşekkür ederim.

ayrıca aklımda olan seçeneklerden birinide eklemek istedim bu ilgimi çekti ama bu fiyata daha iyi bi seçenek bulabilir miyim bilemiyorum
ASUS TUF Gaming VG27AQML5A

i7-13650HX

16GB DDR5

RTX4070 GDDR6 8GB(140 W)

baktığınız monitör pahalı geldi nedense oledler o fiyata

baktığınız monitör pahalı geldi nedense oledler o fiyata
aynı ürün farklı bi sitede 15k attığım sitede 17k hemen hemen bu fiyatlarda , asusun oled panelli 17k bandında monitörü var mı

TCL 27P3A PRO
bu ürün nasıl bütçemin biraz üstünde ama qd-mini led tek korkum tcl bu konuda başarılı bir marka mı bilmiyorum zaten sanırsam monitör işine yeni girmişler
knk bende monitör bakıyorum bu bütçelere çıkınca oled en mantıklısı 22 civarınab aya başarılı oledler bulmak mümkün

Laptopla kullanacaksan 300 hz fazla değil mi ? Aynı modelin 210 olan versiyonu 9500 tl sanırım.Mini led ve oledlere bile yöenelbilirsin sanki biraz esnetsen bütçeni.

Laptop kaç fps veriyor? 2K monitörde FPS düşecek biliyorsun. Ona göre monitör tercihi yap.

ekran kartın pek içi açıcı değil 2k da performans olarak yeter ama bellek kapasitesi düşük 8 gb.sorun çıkarabilir.cs2 yoğunluklu oynayacaksan idare edebilir 8 gb.ama hikayeli oyunlarda zorlar seni.2k için min. 10-12 gb vram tavsiye edilir.

Asus 1000 yıl öncemi vaad edildi niye asus
çoğu reklam amaçlı.fazla takılma.aslında philipsin veya aocun görüntü kalitesi asustan daha iyi.mesela reklam amacı gütmüyorum ve kullandığım philips 260 hz ayarlarını iyi yaparsan oledin kısılmış hali gibi.kırmızılar kıpkırmızı,maviler masmavi.asus ise kalitelisini alırsan mesela asus rog tipi onların bazıları da pastel boya gibi kaliteli gösteriyor.ama oledin kızkardeşi kalitesinde değil.bu işte en iyisini aoc yapıyor açıkçası.renk gamutunu çok iyi işliyor ekrana.asus insanın biraz korku,endişe,bilgisizlikten kaynaklı olarak sürü psikolojisine bağlı tercih ediliyor.yani psikolojik.bu durum asusun fiyatlarını satandardın üstüne çıkarmış.12bin tl edecek monitör gereksiz 16 bine fırlamış.bu hertz olayını da bartmayın.260 hz ile 320 hz arasında pek değer edecek fark yok aslında ama 320 hz 2k monitör 20k nın üstünde aşırı fiyat bindirilmiş 60 hz için.değmez.dandik eski model 240 hz oled al daha iyi o fiyata.tepki süresinden fayda sağlarsın.

Geri