AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

hocam ne yapmam lazım anlamadım tam olarak
ekran kartına giden kablodan psuya 1 tane daha takıp 2 farklı girişten beslemen gerekiyor
1787583739459.webp

bu kablo
psu moduler mi değil mi bilmiyorum, modüler ise kendin takacaksın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1787583837126.webp

bu şekilde yani

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-24 at 18.30.53.webp
    WhatsApp Image 2026-08-24 at 18.30.53.webp
    217.8 KB · Hit: 39
hocam ne yapmam lazım anlamadım tam olarak
Kernel Power 41 hataları bu kablolamayla ilgili olabilir, önce onu bi deneyin, beslemede sorun olmadığından emin olduktan sonra hatalara yine bakarız.

Tek kablodan değil iki ayrı kablodan bağlantı sağlamanız daha sağlıklı olacaktır. Sizdeki kabloda iki uç var ve ikisi de tek kablodan ulaşıyor ekran kartına.

Kernel Power 41 hataları bu kablolamayla ilgili olabilir, önce onu bi deneyin, beslemede sorun olmadığından emin olduktan sonra hatalara yine bakarız.

Tek kablodan değil iki ayrı kablodan bağlantı sağlamanız daha sağlıklı olacaktır. Sizdeki kabloda iki uç var ve ikisi de tek kablodan ulaşıyor ekran kartına.
hocam psudan çıkan kablo bu şekilde nasıl iki ayrı kablo yapabilirim

WhatsApp Image 2026-08-24 at 18.45.35.webp

Hocam psu nuzda 6+2 pin kablodan 4 adet var görünüyor, eğer modeline doğru baktıysam. 1 kablodan iki ayrı uç şeklinde geliyor, yani sizin ekran kartınıza gelen 2 adet 6+2 pin.
O kablodan bir tane daha olmalı.

Ekler

• 1000054470.webp
    1000054470.webp
    27.6 KB · Hit: 18
Brom bu kablonun aynısından 1 tane daha olacak onu bulman lazım. Onu bulup tak.

ekran kartına giden kablodan psuya 1 tane daha takıp 2 farklı girişten beslemen gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
bu kablo
psu moduler mi değil mi bilmiyorum, modüler ise kendin takacaksın

Alıntıyı görüntüle
bu şekilde yani

Hocam psu nuzda 6+2 pin kablodan 4 adet var görünüyor, eğer modeline doğru baktıysam. 1 kablodan iki ayrı uç şeklinde geliyor, yani sizin ekran kartınıza gelen 2 adet 6+2 pin.
O kablodan bir tane daha olmalı.
Brom bu kablonun aynısından 1 tane daha olacak onu bulman lazım. Onu bulup tak.
Hocam ilk görsel ekran kartına takılı olan kablo

İkinci görsel de kasayı açtım psunun arka tarafına kabloların içine koyulmuş benzer diye çektim fotosunu bu mu nasıl takıcam

Ekler

• 42954.webp
    42954.webp
    941 KB · Hit: 33
  • 42953.webp
    42953.webp
    466.9 KB · Hit: 33
bilgisayarcıya taktır
12 pin koyduk diye 2. 8 pin kablosunu koymamıstır fsp satılan sistemi inceleyin bari ya tek kablo bu kartı nasıl kaldıracak

Hocam ilk görsel ekran kartına takılı olan kablo

İkinci görsel de kasayı açtım psunun arka tarafına kabloların içine koyulmuş benzer diye çektim fotosunu bu mu nasıl takıcam
Kardesim o ekran kartına takılı olan kablonun aynısından 1 tane daha olması lazım yok mu

12 pin koyduk diye 2. 8 pin kablosunu koymamıstır fsp satılan sistemi inceleyin bari ya tek kablo bu kartı nasıl kaldıracak

Kardesim o ekran kartına takılı olan kablonun aynısından 1 tane daha olması lazım yok mu
Yok hocam kutuya falan da baktım yok hiç bir yerde koymamışlar büyük ihtimal, şimdi bilgisayarı kapatmıştım tekrar açtım yine görüntü gelmiyor, anakartta kırmızı ışık yanıyor

Yok hocam kutuya falan da baktım yok hiç bir yerde koymamışlar büyük ihtimal, şimdi bilgisayarı kapatmıştım tekrar açtım yine görüntü gelmiyor, anakartta kırmızı ışık yanıyor
eğer 2. kablo yoksa bu haliyle kullanamazsın psu değiştirmen lazım
psunun tam modelini öğrenmen gerekiyor, var mı yok mu sitesinden bakalım
psu kutusu yok mu, psu kutusunun içinde fazlalık kablolar olması lazım, yoksa bu psu ile bu kartı nasıl birlikte satıyorlar :unsure:

eğer 2. kablo yoksa bu haliyle kullanamazsın psu değiştirmen lazım
psunun tam modelini öğrenmen gerekiyor, var mı yok mu sitesinden bakalım
psu kutusu yok mu, psu kutusunun içinde fazlalık kablolar olması lazım, yoksa bu psu ile bu kartı nasıl birlikte satıyorlar :unsure:
Psu kutusunu göndermediler hocam kasayı bir kutu yapmış incehesap, ekrankartı ve anakart kutusunu ayrı ikinci kutu olarak gönderdi, bu şekilde bir kabloda çıkmadı içinden

Psu da bu hocam fotodaki gibi
Şimdi yine anakart kırmızı ışığı yanıyor görüntü gelmiyor

Ekler

• 42959.webp
    42959.webp
    17.1 KB · Hit: 23
  • 42945.webp
    42945.webp
    638.6 KB · Hit: 24
Geri