ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,804
Yok hocam test et ve paketle ile aldım o sata kabloları falan var 6+2 pinli ekran karta takılı olan var, onuda tek kablodan iki başlı yapmışlar, psudaki kabloların içinde 12 pinli başka kablo var ve diğerleri
Hassas demedim güzelim. AMD'nin önerdiği şeyleri karşılayın dedim. Adam daisy chain yapmış, karta en fazla 225W verebiliyor şu an. AMD bas bas bağırıyor kullanmayın diye. Ben o konuda, pigtail bile sorun yaratabiliyor dedim.dün bir tane konu açan arkadaş vardı amd kartlar hassas onları okşayıp sevip özel kablolar alın diyordu sendemi o kafadansın
o psunun kendi aynı kablosundan vermezlerse psu değişmen gerekiyorYok hocam test et ve paketle ile aldım o sata kabloları falan var 6+2 pinli ekran karta takılı olan var, onuda tek kablodan iki başlı yapmışlar, psudaki kabloların içinde 12 pinli başka kablo var ve diğerleri
Ek kablo alabilir ya 12 pinden 8 pine çevirici.o psunun kendi aynı kablosundan vermezlerse psu değişmen gerekiyor
ek kablolar psu tarafında uyumlu olmuyormuş malesefEk kablo alabilir ya 12 pinden 8 pine çevirici.
Arkadaşın PSU modular mi bilmiyorum ama ben @Okan Demiray'ın önerdiği bir kablocuyla görüştüm. 350TL'ye modülar PSU'ma direkt takabileceğim halde 12 pinden 8 pine 15cm'lik çevirici yapıyor banaek kablolar psu tarafında uyumlu olmuyormuş malesef
Hayırlı olsun güle güle kullan.Arkadaşın PSU modular mi bilmiyorum ama ben @Okan Demiray'ın önerdiği bir kablocuyla görüştüm. 350TL'ye modülar PSU'ma direkt takabileceğim halde 12 pinden 8 pine 15cm'lik çevirici yapıyor bana
yusuf hoca bilir bunları ben anlamıyorum vallaArkadaşın PSU modular mi bilmiyorum ama ben @Okan Demiray'ın önerdiği bir kablocuyla görüştüm. 350TL'ye modülar PSU'ma direkt takabileceğim halde 12 pinden 8 pine 15cm'lik çevirici yapıyor bana
tek kabloyla çalıştırman sağlıklı değil hocam yetmiyor yükteykenBilgisayarı kapatıp kablolara baktım ekran kartının güç kablosunu çıkarmıştım şimdi tekrar takıp açmaya çalıştığımda yine anakartta kırmızı ışıklar yanıyor ne yapıcam şimdi bios pilini çıkarıp tekrar taksam olur mu
Oem kasa böyleydi hocam aldığıma da bin pişman oldum şuan tekrar görüntü gelmiyor ve anakartta kırmızı ışık yanıyor bios pilini çıkarıp biraz bekleyip takayım mı iade için yazı yazdım incehesapa kabul etmezlerse de tüm yasal hakkımı kullanıcam 3 haftadır ne heves kaldı ne bişeytek kabloyla çalıştırman sağlıklı değil hocam yetmiyor yükteyken
işi kasa toplamak olan birisi 320w karta tek kablodan pigtail yapılmaması gerektiğini bilmeliydi, psu kablosunu da koymamış şaka gibiOem kasa böyleydi hocam aldığıma da bin pişman oldum şuan tekrar görüntü gelmiyor ve anakartta kırmızı ışık yanıyor bios pilini çıkarıp biraz bekleyip takayım mı iade için yazı yazdım incehesapa kabul etmezlerse de tüm yasal hakkımı kullanıcam 3 haftadır ne heves kaldı ne bişey