120-125k Oyun Sistemi Önerisi

çağan_

80+
Reaksiyon skoru
21
Herkese selamlar normalde bu forum sayesinde 5080li bir sistem toplamıştım sizlerle ama hem bazı özel nedenler hemde indirimleri kaçırmam ve de zam haberleri nedeniyle o sistemi alamıyorum ve bütçemi eskiye göre baya düşürdüm eski yazılan ve önerilen şeyleri okuya okuya aşağıdaki sistemi oluşturdum oyun ağırlık kullanıcam 2k odaklı olacak sizce nasıl sistem neler önerirsiniz?

Ekler

• IMG_2303.webp
    IMG_2303.webp
    103.3 KB · Hit: 87
Eğer bu sistemden daha iyi ve uygun bir hazır sistem fırsatı varsa onuda değerlendirebilirim teşekkürler

Benim konum bakabilirsin bunları aldım

Herkese selamlar normalde bu forum sayesinde 5080li bir sistem toplamıştım sizlerle ama hem bazı özel nedenler hemde indirimleri kaçırmam ve de zam haberleri nedeniyle o sistemi alamıyorum ve bütçemi eskiye göre baya düşürdüm eski yazılan ve önerilen şeyleri okuya okuya aşağıdaki sistemi oluşturdum oyun ağırlık kullanıcam 2k odaklı olacak sizce nasıl sistem neler önerirsiniz?
mis gibi, raijintek al psu. sese takıksan hava soğutma seç. kasa hakkında fikrim yok diğer parçalar gayet iyi. ssd yi de 2 tb al derim. aynı sistemi dizdim 10 ay önce baya memnunum ben parçalar şöyle
Gpu : Saphire rx 9070xt nitro+
Cpu : Amd 9700x
Anakart : Msi mag b650 tomahawk
Soğutucu : Thermalright peerless assassin 120 black
Psu : Raijintek cratos 850w
Ram : Thull Vortex Black 32 GB (2X16) 6000 MHz DDR5 CL30
Ssd 1 : Kioxia exercia hetasink 2Tb
Ssd 2 : Kioxia exercia hetasink 2Tb
Ssd 3 : Kioxia g3 plus 1tb
Kasa : Lian li O11 dynamic mini flow v2
Fan : Arctic F12 pwm pst x4

Son düzenleme:
Sağolun hocam
Benim konum bakabilirsin bunları aldım
mis gibi, raijintek al psu. sese takıksan hava soğutma seç. kasa hakkında fikrim yok diğer parçalar gayet iyi. ssd yi de 2 tb al derim. aynı sistemi dizdim 10 ay önce baya memnunum ben parçalar şöyle
Gpu : Saphire rx 9070xt nitro+
Cpu : Amd 9700x
Anakart : Msi mag b650 tomahawk
Soğutucu : Thermalright peerless assassin 120 black
Psu : Raijintek cratos 850w
Ram : Thull Vortex Black 32 GB (2X16) 6000 MHz DDR5 CL30
Ssd 1 : Kioxia exercia hetasink 2Tb
Ssd 2 : Kioxia exercia hetasink 2Tb
Ssd 3 : Kioxia g3 plus 1tb
Kasa : Lian li O11 dynamic mini flow v2
Fan : Arctic F12 pwm pst x4
Hocam görüntüsünden ötürü sıvı soğutma istiyorum birde raijintek psuda bir sorun yaşadınız mı içim rahat etmiyor ama çok f/p gibi

Hocam gayet güzel sistem olmuş hayırlı uğurlu olsun

9070xt Sapphire Pulse'a 46.4k vermezdim, güzel kart ama en ucuz karttı eskiden şimdi uçmuş fiyatlar, Vatan'da Asrock Challenger her gece 36-37k ya düşüyor 3 taksitle (ya da paraf varsa 6 taksit). 10k farka değmez kesinlikle.

bu sisteme o anakart yakıştı mı hiç. bide knk bi tane hdd al ssd yanına 1tb gerçekten yetmiyor.

B850 anakart, sıvı soğutucu yerine de hava soğutucu kullanabilirsiniz. Vatan indirimlerinden de 9070xt olsaydı güzel olurdu baya düşerdi maliyet. 4K lık bir sistem bu arada bu

Ekran kartı için gece vatan indirimlerine takip edersen 40K altına alabilirsin, bu aralar sık oluyordu yine olabilir.

bu sisteme o anakart yakıştı mı hiç. bide knk bi tane hdd al ssd yanına 1tb gerçekten yetmiyor.
İnternetim hızlı hocam sil yükle yapıcamda sistemi topladıktan sonra 1 ya da 2 tb bir ekleme yapabilirim cok ihtiyacım olursa anakart ne önerirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B850 anakart, sıvı soğutucu yerine de hava soğutucu kullanabilirsiniz. Vatan indirimlerinden de 9070xt olsaydı güzel olurdu baya düşerdi maliyet. 4K lık bir sistem bu arada bu
Hangi anakart modeli önerirsiniz bir miktar arttırabilirim bütçeyi sıvı soğutucu istememim sebebide tamamen görsellik indirim arayacağım hocam denk gelirse artık ama zamda gelecek diyorlar bekletmek istemiyorjm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070xt Sapphire Pulse'a 46.4k vermezdim, güzel kart ama en ucuz karttı eskiden şimdi uçmuş fiyatlar, Vatan'da Asrock Challenger her gece 36-37k ya düşüyor 3 taksitle (ya da paraf varsa 6 taksit). 10k farka değmez kesinlikle.
Dediğiniz modelde sorun yaşamam değil mi hocam kroniği falan varmıdır

Son düzenleme:
Geri