🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li 489 TL

MaGarSusLu

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
Milli Boxerimizin Adet Fiyatı 61 TL'ye Geliyor Efil Efil Gezme Garantili 🤣

fırsatavla100 Koduyla 489 TL'ye Düşüyor.

almilawear adlı satıcıdan eklediğinizde düşüyor.

IMG_2589.webp

Son düzenleme:
2 yıkanmada lastiklerin cortlaması garantisiyle

2 yıkanmada lastiklerin cortlaması garantisiyle
2025 eylülden beri benimkiler cortlamadıysa kimsenin cortlamaz. Bu çıkarımları, paylaşılan ürünlere sahip olmadan nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum? Hayır markanın bir çalışanı denk gelip dava etse ne olacak :kekw: Fiyatı bu arada iyi, geçen sene 560 liradan almıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani ben en azından korkarak yazıyorum böyle şeylerde :kizginpeepo:

B
2025 eylülden beri benimkiler cortlamadıysa kimsenin cortlamaz. Bu çıkarımları, paylaşılan ürünlere sahip olmadan nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum? Hayır markanın bir çalışanı denk gelip dava etse ne olacak :kekw:
Bende düzenli olarak indirim oldukça alıyorum ferah pahalı markaların 10/1 fiyatına satılıyor 10 kat daha rahat ediyorum. Taş gibi boxer valla.

Geri dönüş kampanyası vardı 500 alt limit 125tl idi onla bir aldım bir de kodla aldım totalde 16 adeti 954tlye geldi teşekkürler

Yıllardır kullanıyorum problem yok. Sen CK giy
ckdan daha rahat bu paraya 2 tane su alıyorsun yada 1 tane tutku boxer 🤣

Geri dönüş kampanyası vardı 500 alt limit 125tl idi onla bir aldım bir de kodla aldım totalde 16 adeti 954tlye geldi teşekkürler
Efil Efil Günler Dilerim Hocam 🤣🤣

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler, kodu girdim ama indirim yapmadı, kupon kısmına girdim kupona çevrildi dedi fakat seçilebilen bir şey çıkmıyor. Bunun için bilgin var mı?
almilawear satıcısından ekle hocam

Paylaşım için teşekkürler, kodu girdim ama indirim yapmadı, kupon kısmına girdim kupona çevrildi dedi fakat seçilebilen bir şey çıkmıyor. Bunun için bilgin var mı?
Görüntü.webp

Geri