SencerSof
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 542
Kullanmadığın çok belli2 yıkanmada lastiklerin cortlaması garantisiyle
Kullanmadığın çok belli2 yıkanmada lastiklerin cortlaması garantisiyle
2025 eylülden beri benimkiler cortlamadıysa kimsenin cortlamaz. Bu çıkarımları, paylaşılan ürünlere sahip olmadan nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum? Hayır markanın bir çalışanı denk gelip dava etse ne olacakFiyatı bu arada iyi, geçen sene 560 liradan almıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani ben en azından korkarak yazıyorum böyle şeylerde![]()
hicbirsey olmuyor emin ol
Yıllardır kullanıyorum problem yok. Sen CK giy
kesinlikle fiyatına göre normal, 75-100 liraya tuhafiyelerde de satılıyor.Aynen öyle bu fiyata bişey olsada olur ayrıca
hiç atmadı hocam yani uzun zamandır kullanıyorum, her gün giydiğim boxerlardan buna geçtim, çok rahat, efil efil, dediğiniz sorunları da yaşamadım.Tr de doğru düzgün boxer yapan firma yok zaten, ben bu ürünü kullandım hala kullanıyorum, rahatlığı güzel yanma terleme yapmıyor, tek sıkıntısı ipliklerin atması, zaten bunu satan bayi bile evet o konuda haklısınız dedi, güle güle kullanın alıyorsanız, arkanızda paralansın.
kesinlikle fiyatına göre normal, 75-100 liraya tuhafiyelerde de satılıyor.
abi 60 liraya ülkede ne kaldı bi su bi simit alsan 60 lira zaten bedava yani bu fiyatlara arkanızda eskisin dediğin gibiTr de doğru düzgün boxer yapan firma yok zaten, ben bu ürünü kullandım hala kullanıyorum, rahatlığı güzel yanma terleme yapmıyor, tek sıkıntısı ipliklerin atması, zaten bunu satan bayi bile evet o konuda haklısınız dedi, güle güle kullanın alıyorsanız, arkanızda paralansın.
Tamamdır teşekkür ederim.
aynen iplik atınca rahatsız ediyor haklısın ama ucuz yaniTr de doğru düzgün boxer yapan firma yok zaten, ben bu ürünü kullandım hala kullanıyorum, rahatlığı güzel yanma terleme yapmıyor, tek sıkıntısı ipliklerin atması, zaten bunu satan bayi bile evet o konuda haklısınız dedi, güle güle kullanın alıyorsanız, arkanızda paralansın.
Milli Boxerimizin Adet Fiyatı 61 TL'ye Geliyor Efil Efil Gezme Garantili
fırsatavla100 Koduyla 489 TL'ye Düşüyor.
almilawear adlı satıcıdan eklediğinizde düşüyor.
Normalde anthony jackson da xl tam oluyor onlar likralı biraz daha slip gibi, bunda L mi olur acaba xl bol gelir gibi bilemedim.Milli Boxerimizin Adet Fiyatı 61 TL'ye Geliyor Efil Efil Gezme Garantili
fırsatavla100 Koduyla 489 TL'ye Düşüyor.
almilawear adlı satıcıdan eklediğinizde düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
kaç kilosunuz hocamNormalde anthony jackson da xl tam oluyor onlar likralı biraz daha slip gibi, bunda L mi olur acaba xl bol gelir gibi bilemedim.
Rahatmi
orta kısmın da açık olması çok büyük bi avantaj ya dışarda çok rahat oluyorEfil efik ülke geneli %50'den fazla kişinin tercihi milli boxerimiz![]()
ahahahahahahorta kısmın da açık olması çok büyük bi avantaj ya dışarda çok rahat oluyor
ben L aldım rahat oldu 70 kiloyum, zaten lastikli, dar olmuyor geniş ferahBedenimi bilmiyorum yav