🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li 489 TL

2025 eylülden beri benimkiler cortlamadıysa kimsenin cortlamaz. Bu çıkarımları, paylaşılan ürünlere sahip olmadan nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum? Hayır markanın bir çalışanı denk gelip dava etse ne olacak :kekw: Fiyatı bu arada iyi, geçen sene 560 liradan almıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani ben en azından korkarak yazıyorum böyle şeylerde :kizginpeepo:
hicbirsey olmuyor emin ol
Yıllardır kullanıyorum problem yok. Sen CK giy

Tr de doğru düzgün boxer yapan firma yok zaten, ben bu ürünü kullandım hala kullanıyorum, rahatlığı güzel yanma terleme yapmıyor, tek sıkıntısı ipliklerin atması, zaten bunu satan bayi bile evet o konuda haklısınız dedi, güle güle kullanın alıyorsanız, arkanızda paralansın.
Aynen öyle bu fiyata bişey olsada olur ayrıca
kesinlikle fiyatına göre normal, 75-100 liraya tuhafiyelerde de satılıyor.

Tr de doğru düzgün boxer yapan firma yok zaten, ben bu ürünü kullandım hala kullanıyorum, rahatlığı güzel yanma terleme yapmıyor, tek sıkıntısı ipliklerin atması, zaten bunu satan bayi bile evet o konuda haklısınız dedi, güle güle kullanın alıyorsanız, arkanızda paralansın.

hiç atmadı hocam yani uzun zamandır kullanıyorum, her gün giydiğim boxerlardan buna geçtim, çok rahat, efil efil, dediğiniz sorunları da yaşamadım.

abi 60 liraya ülkede ne kaldı bi su bi simit alsan 60 lira zaten bedava yani bu fiyatlara arkanızda eskisin dediğin gibi 🤣🤣

aynen iplik atınca rahatsız ediyor haklısın ama ucuz yani

Milli Boxerimizin Adet Fiyatı 61 TL'ye Geliyor Efil Efil Gezme Garantili 🤣

fırsatavla100 Koduyla 489 TL'ye Düşüyor.

almilawear adlı satıcıdan eklediğinizde düşüyor.

Milli Boxerimizin Adet Fiyatı 61 TL'ye Geliyor Efil Efil Gezme Garantili 🤣

fırsatavla100 Koduyla 489 TL'ye Düşüyor.

almilawear adlı satıcıdan eklediğinizde düşüyor.

Alıntıyı görüntüle
Normalde anthony jackson da xl tam oluyor onlar likralı biraz daha slip gibi, bunda L mi olur acaba xl bol gelir gibi bilemedim.

Eyvallah daha önce de almıştım gene çektim
Dünyanın en rahat boxerı diğerlerini giyinince anlıyorsunun rahatlığını

Geri