❌İndirim Bitti! Next 75 İnç TV 34.999 TL

Sepette OKUL1000 koduyla 1000 tl daha düşer.

2 tane stok geldi tekrardan.

Kullandığı panel şu:
Arka aydınlatma ile tümleşik bir panel değil ama %96 sRGB girilmiş, kontrast oranı 6000:1 IPS'ten 6 kat daha yüksek, 12 COF bir panel ve gecikme süresi 6.5 ms. VA panel için gayet iyi bir değer.

Bildiğimiz Next'lerden farklı olarak 8 GB hafızaya sahip ama yine az. Anakartı farklı mı bilmiyorum ona bakmadım.

İncelemesinde güç kartına kadar her şeyi göstermiş:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Teil5757 Videodan güç kartına ve anakarta bakarak kalitesini yorumlayabilir misin?
1000045508.webp

hocam pc bağlayıp rekabetçi oynamıyo zaten insanlar. ps oyunlarında sabit 60 alsalar şükrediyolar
valla hocam 40 k lara 144 hz tv ler vardı geçen hafta bence onlar biraz daha cazip 5070 ve üstü ekran kartları 4k da canavar gibi çalışıyor

Tv lerde va mı tercih ediyorsunuz ips mi.

Bana ips ten renginde çok kotu görünüyor gibi geliyor renk ve kontrast güzel fakat doygunluk sıfır. Tv de va bana daha hoş görünüyor.

2 tane stok geldi tekrardan.

Kullandığı panel şu:
Arka aydınlatma ile tümleşik bir panel değil ama %96 sRGB girilmiş, kontrast oranı 6000:1 IPS'ten 6 kat daha yüksek, 12 COF bir panel ve gecikme süresi 6.5 ms. VA panel için gayet iyi bir değer.

Bildiğimiz Next'lerden farklı olarak 8 GB hafızaya sahip ama yine az. Anakartı farklı mı bilmiyorum ona bakmadım.

İncelemesinde güç kartına kadar her şeyi göstermiş:

@Teil5757 Videodan güç kartına ve anakarta bakarak kalitesini yorumlayabilir misin?
Alıntıyı görüntüle
Tam emin olmamakla birlikte besleme skyworth beslemelerine çok benziyor. Besleme gayet dolu dolu en son bu kadar mosfet ve ıgbt transistör Arçelik fsp üretimi tv lerde görmüştüm. onlar 10 yıl boyunca bana bir kere besleme arızası ile gelmeyen tv ler idi.Nextin Türkiye’de dizgi yaptığını biliyorum ama kart tasarımları skyworth e ait sanırım. Keza anakart da aynı şekilde.kalite olarak anakart ortalama ne çok iyi diyebilirim nede kötüleyebilirim kullanılan emmc nand üretici ve modeli önemli genellikle bu tarz anakartlarda bi orası bozulur bir de cpu.

tv nin kullanılan ledlerini ekledim. 14 sıra led bar mevcut her sırada da 7 adet led var.

Ekler

• k750wdj1-4708-k75dj1-a1113n11-led-strips-14.webp
    k750wdj1-4708-k75dj1-a1113n11-led-strips-14.webp
    18.6 KB · Hit: 34
Son düzenleme:
Tam emin olmamakla birlikte besleme skyworth beslemelerine çok benziyor. Besleme gayet dolu dolu en son bu kadar mosfet ve ıgbt transistör Arçelik fsp üretimi tv lerde görmüştüm. onlar 10 yıl boyunca bana bir kere besleme arızası ile gelmeyen tv ler idi.Nextin Türkiye’de dizgi yaptığını biliyorum ama kart tasarımları skyworth e ait sanırım. Keza anakart da aynı şekilde.kalite olarak anakart ortalama ne çok iyi diyebilirim nede kötüleyebilirim kullanılan emmc nand üretici ve modeli önemli genellikle bu tarz anakartlarda bi orası bozulur bir de cpu.

tv nin kullanılan ledlerini ekledim. 14 sıra led bar mevcut her sırada da 7 adet led var.
Next KTC'den lisans alarak Türkiye'de üretim yapıyor ve bu televizyonda KTC üretimi yine.
Siyah platformlu ve daha kaliteli kapasitörlere sahip televizyonlar var mı peki?

Buda PSU konusunda uzman Yusuf hocamızın incelemesi:

Geri