Yks Sınavına 100 Gün Kala Seri Denemelere Başlamak Geç mi?

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar Mart 10a kadar ayt/tyt konuları sağlam bir şekilde bitirip haftada bir ya da iki genel, arada bir de branş denemesi çözeceğim İnşallah. Mart 10'dan sonraki 100 günde de seri deneme dönemine geçmeyi düşünüyorum, günde 2 deneme çözeceğim. Sabah 5 saatlik periyotta TYT denemesi+analiz akşam 5 saatlik periyotta da AYT denemesi+ analiz düşünüyorum sizce son 100 gün kala geç mi, MF 5k hedefi için?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geç kral, ben geçen ay basladim.

Arkadaşlar Mart 10a kadar ayt/tyt konuları sağlam bir şekilde bitirip haftada bir ya da iki genel, arada bir de branş denemesi çözeceğim İnşallah. Mart 10'dan sonraki 100 günde de seri deneme dönemine geçmeyi düşünüyorum, günde 2 deneme çözeceğim. Sabah 5 saatlik periyotta TYT denemesi+analiz akşam 5 saatlik periyotta da AYT denemesi+ analiz düşünüyorum sizce son 100 gün kala geç mi, MF 5k hedefi için?
Başka şimdiden tutan mi var :)
İlla genel deneme çözmek zorunda değilsin sosyal/Türkçe/fen/matematik her gün bunlardan ayrı ayrı bir tane falan çözersin sureni de çok yemez

Başka şimdiden tutan mi var :)
İlla genel deneme çözmek zorunda değilsin sosyal/Türkçe/fen/matematik her gün bunlardan ayrı ayrı bir tane falan çözersin sureni de çok yemez
Knk iyi diyorsun da tyt konuları bitmedi henüz bitse rutine koyacağım her gün bir branş

Knk iyi diyorsun da tyt konuları bitmedi henüz bitse rutine koyacağım her gün bir branş
Tyt öyle uzun çalışsan da bitmez git Ogm den konu özeti kitabını oku örneğin 1 günde tyt fizikte takildigin yerleri not al sonrasında direk denemelere basla
Baktın bir konudan çok yanlışın çıkıyor oralara calis
Tyt ye ayiracagin her gereksiz zamanı ayt ye ayırmis olursun bu sayede
Tabii ben komple 0 im 5 6 net yapıyorum diyorsan dediğin gibi calisilabilir

Tyt öyle uzun çalışsan da bitmez git Ogm den konu özeti kitabını oku örneğin 1 günde tyt fizikte takildigin yerleri not al sonrasında direk denemelere basla
Baktın bir konudan çok yanlışın çıkıyor oralara calis
Tyt ye ayiracagin her gereksiz zamanı ayt ye ayırmis olursun bu sayede
Tabii ben komple 0 im 5 6 net yapıyorum diyorsan dediğin gibi calisilabilir
Hocam mezunum, boş vaktim tonla günde 10 saat ders çalışıyorum sıkıntıdan. Tyt için sadece 1 ay ayırdım, ayt temelini oluşturan aytde de sorulabilecek sorular için o da . Sonrasında 6 ay boyunca ayt abanacağım zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geç kral, ben geçen ay basladim.
Hocam hergün deneme mi çözüyorsun ciddili?

Her hafta birer TYT-AYT çözeceksen seri için son 2-3 ay yeter. Hiç deneme çözmeyip son aylar başlamak hata olur ama.

tyt fen branş denemesi her gün veya en kötü 2-3 güne bir çözmeni öneririm. Temelde tüm sorular aynı.

Geri