🔥İndirim İstanbul-Paris Uçak Bileti 1412₺!

Yurtdışı çıkış harcıda alıcan😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Walla bilmiyorum hocam, ilk kez gordum yesil geri çevirirken.
4 araç onumdeydi.
En sol giriş perondaydık, bg polisi atdına duba koydu, bende zaten agır gidiyordu basladım soylenmeye.Zaten uyuz oluyorum gecikme olunca.
Araçtan indim, bg polis ara kapı açıp Tr gidiş yonunden aldı aracı, ardına ve onune yine duba koydu.
Bariyer kenarında olunca araçtan inerken elimde yesil pasaport vr içinde evraklar vardı a4 kagıdı.
O arada sormustum, sonra polisle beraber ana bina girdiler çıkışta Tr ye girişe gitti…
Ben de birkaç defa denk geldim ama geçerli sebepleri vardı genelde. Hatırladıklarımdan birinde pasaport mührü eksikti diğerinde dönüş bileti yoktu.

Bazı durumlarda direkt uçağa bile almıyorlar bu arada, vizende pasaportunda ve bazen dönüş biletinde eksik varsa havayolu uçağa bile bindirmiyor TR deyken daha 😀

Diğer tarihler için;
havayolu transavia yeşil koltukları ile ünlü bizim pegasus gibi lowcost ikram falan beklemeyein 1500 e bedava dönüşü de pegasus indirim yapar illa bulursunuz 3 4 bin civarına

Firma güven vermedi uçuş kalitesi olarak sadece isme baktım araştıran bilen var mı?
Hangi firmaydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi gördüm Transaviaymış yılların firması neye güven vermedi

Ben de birkaç defa denk geldim ama geçerli sebepleri vardı genelde. Hatırladıklarımdan birinde pasaport mührü eksikti diğerinde dönüş bileti yoktu.

Bazı durumlarda direkt uçağa bile almıyorlar bu arada, vizende pasaportunda ve bazen dönüş biletinde eksik varsa havayolu uçağa bile bindirmiyor TR deyken daha 😀
Uçakla hiç çıkmadım hocam, vize olupta geri dondurulen gordum ama yeşil ilk kez gordum.
Havayolu biraz daha sıkıdır muhtemelen.

Uçakla hiç çıkmadım hocam, vize olupta geri dondurulen gordum ama yeşil ilk kez gordum.
Havayolu biraz daha sıkıdır muhtemelen.
Avrupa için pek farkı yok bence muamele olarak yeşille vize alan bordonun, ama Balkanlarda (vizesiz ülkeler) biraz muamele farkı olabiliyor gördüğüm kadarıyla. Bordoyla girenlere “acaba Avrupa’ya kaçak girmek için mi geliyor” muamelesi çekiyorlar bazen.

2 kişi gidişl geliş 120k civarı hep en düşün 100 gördüm
Aylarca önceden aktarmalı al 30-40 bulursun. AirAsia Sabihadan Kuala Lumpur - Tayland vs. uçuyor. Ordan aktarma yapabilirsin

Avrupa için pek farkı yok bence muamele olarak yeşille vize alan bordonun, ama Balkanlarda (vizesiz ülkeler) biraz muamele farkı olabiliyor gördüğüm kadarıyla. Bordoyla girenlere “acaba Avrupa’ya kaçak girmek için mi geliyor” muamelesi çekiyorlar bazen.
Olabilir hocam, ben çift vatandas oldugum için pek alakalı degilim ama bazen boyle seylerle karsılasınca uzuluyor insan.
Adamın vizesi var ama ydışı harç alamamış, sınırda vezneleri kaldırdılar, otomat yaptılar ama verimli çalışmıyor.
Adam haliyle harç alamıyor, kendi sınırından çıkamıyor..
Adamlar kimliğini gosterip devam, sen kendi memleketinde, vizen varsa bile harç yoksa cıkamıyorsun..
Hele yabancıların bunu gorunce “Tr plaka, Tr den çıkamayınca” acayip bakışları gıcık ediyor.

Olabilir hocam, ben çift vatandas oldugum için pek alakalı degilim ama bazen boyle seylerle karsılasınca uzuluyor insan.
Adamın vizesi var ama ydışı harç alamamış, sınırda vezneleri kaldırdılar, otomat yaptılar ama verimli çalışmıyor.
Adam haliyle harç alamıyor, kendi sınırından çıkamıyor..
Adamlar kimliğini gosterip devam, sen kendi memleketinde, vizen varsa bile harç yoksa cıkamıyorsun..
Hele yabancıların bunu gorunce “Tr plaka, Tr den çıkamayınca” acayip bakışları gıcık ediyor.
Harç işi sıkıntı ya, sırf harç kontrol eden bir görevli vardı e-pasaport kuyruğunda, tek görevi harç ödemeyeni sınırdan geçirmemek sanırım, diğer herşeyi makineler okuyor çünkü. Bir defa unutmuştum makine de yoktu kaldık öyle online ödemeye uğraştık falan. Çok saçma bir uygulama kesinlikle.

Geri