Dolandırıldım Bir Şey Çıkar mı

kral sert tavır koy biraz yinede geçiştirirse sikayet et direkt şu şu saate kadar kargoladın kargoladin de yoksa sikayet et

kral sert tavır koy biraz yinede geçiştirirse sikayet et direkt şu şu saate kadar kargoladın kargoladin de yoksa sikayet et
Öyle yaptım bugün geceye kadar ya para hesapta olcak dedim yada yârın ürünü kargola yapmazsa yarın şikayet edicem

Ekler

• IMG_7852.webp
    IMG_7852.webp
    121.3 KB · Hit: 92
Şahsen normal de yapmam o tarz bir şey ama görüntülü aradı ve video çekti bana özel kendi adını kimliğini gösterip teslim etmezsem suçumu kabul ediyorum diye suçu resmen kabul ediyor yapmaz diye düşündüm açıkcası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karakol bakar mı yoksa direk savcılığa mı vereyim çünkü direk videosu var suçu kabul ettiğine dair

Hocam her şey gerçek ondan yana problem yok şahsi instasına çalıştığı yere kadar bilgileri attı buna rağmen göndermezse herşeyi göze almış demek ki
Ara sıra karakolda babacan bir memur çıkarsa arayıp parayı göndertebiliyor. O yüzden karakolu denemek yararına olabilir

Öyle yaptım bugün geceye kadar ya para hesapta olcak dedim yada yârın ürünü kargola yapmazsa yarın şikayet edicem
Bu adam sana ne para gönderecek, ne de ürünü . Benden demesi konuşma tavrından bundan bı b*ki olmaz.

Ara sıra karakolda babacan bir memur çıkarsa arayıp parayı göndertebiliyor. O yüzden karakolu denemek yararına olabilir
Valla iyi hatırlattın karakolda tanıdığım var yeni aklıma geldi 🤣

Bu adam sana ne para gönderecek, ne de ürünü . Benden demesi konuşma tavrından bundan bı b*ki olmaz.
O zaman yapra yedi kabak gibi kendi çektiği video var ürünün ne olduğunu söylüyor modeli belli benim adımı söylüyor ulaşmazsa eline suçumu kabul ediyorum diye konuşuyor bu videoya dayanarak rahatım içeri girerse ara bulucu ister o zaman görürüm onu. Tek merak ettiğim şey bu olaylar ortalama ne kadar sürer ne zaman bunun kapıya dayanırlar

O zaman yapra yedi kabak gibi kendi çektiği video var ürünün ne olduğunu söylüyor modeli belli benim adımı söylüyor ulaşmazsa eline suçumu kabul ediyorum diye konuşuyor bu videoya dayanarak rahatım içeri girerse ara bulucu ister o zaman görürüm onu. Tek merak ettiğim şey bu olaylar ortalama ne kadar sürer ne zaman bunun kapıya dayanırlar
En iyi ihtimalle 6 ay bulur uzun vade 1yil siber suçlarda öngörülen süre bunlar senin ki daha da kısa sürebilir

Herhangi bir Karakola git önünden video at saati tarihi söyle yarım saat icinde para hesaba geçmezse gerekli islemleri baslatıp ifademi vereceğim de.

Cocugun g.tu dolandirmayi yememis senin alacağın aksiyona göre bekletiyor seni. Engellese sen sikayetci olsan altına bırakacak ama bi yandan ayranı dökülmeden seni dolandırmak istiyor sende hala koyun gibi konusuyorsun adamla.

Dosya açılırsa dolandırıcılık islenecek hayatin boyunca zor iş bulursun diyerek belirt.

En iyi ihtimalle 6 ay bulur uzun vade 1yil siber suçlarda öngörülen süre bunlar senin ki daha da kısa sürebilir
İyi o zaman bilinçli yaptı suçunu da kabul etti kaçarı yok

Herhangi bir Karakola git önünden video at saati tarihi söyle yarım saat icinde para hesaba geçmezse gerekli islemleri baslatıp ifademi vereceğim de.

Cocugun g.tu dolandirmayi yememis senin alacağın aksiyona göre bekletiyor seni. Engellese sen sikayetci olsan altına bırakacak ama bi yandan ayranı dökülmeden seni dolandırmak istiyor sende hala koyun gibi konusuyorsun adamla.

Dosya açılırsa dolandırıcılık islenecek hayatin boyunca zor iş bulursun diyerek belirt.
Hocam böyle dedi yarın son günü bir şey yapmadı mahkemeyle uğraşır durur amatör ya tam amatör merak ettiğim şey ne kadar sürerdi 5-6 aya çözülür dedi arkadaşlar ortalama ben parayı unuttım :)

Ekler

• IMG_7854.webp
    IMG_7854.webp
    77.3 KB · Hit: 75
İyi o zaman bilinçli yaptı suçunu da kabul etti kaçarı yok

Hocam böyle dedi yarın son günü bir şey yapmadı mahkemeyle uğraşır durur amatör ya tam amatör merak ettiğim şey ne kadar sürerdi 5-6 aya çözülür dedi arkadaşlar ortalama ben parayı unuttım :)
Parayı ya kumarda yedi ya da baska borcu vardı onu kapattı simdi sana taktı seni bekletiyor.
buyuk ihtimalle senin gibi 2. bi kurban arıyor onu dolandırıp senin parayı atacak.

Başımıza böyle bir olay geldi, hala hiçbir şey olmadı karşı tarafa birkaç sene olmuştur. Her şeyini biliyoruz karşı tarafın dava da var ama bu mevzular yüzünden kimse rahatsız etmiyor karşı tarafı, resmi olarak dolandırıcılık olarak bile geçmiyor en fazla bankada parası varsa veya bankaya yatan maaşı varsa ona haciz koydurursun.

Hocam suçunu kabul ettiği video var kendş attı iş yapmaz mı sizce

Parayı ya kumarda yedi ya da baska borcu vardı onu kapattı simdi sana taktı seni bekletiyor.
buyuk ihtimalle senin gibi 2. bi kurban arıyor onu dolandırıp senin parayı atacak.
her şey olabilir ürünü elinde bugün parayo atmaz yada yarın ürünü yollamazsa kendisi düşünsün artık ne diyelim 16k beni öldürmez

Burada yazıp konu açman bile hata. Zaman işliyor; gerekeni yapacaksın. Yazarken bile “Yapayım mı, yapmayayım mı? Versem mi, ona buna vermesem mi?” diye düşünüyorsun. “Yok, bana bu para koymaz.” diyorsan konuyu kapatıp yoluna devam edeceksin.

BAKIRKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
MÜŞTEKİ: İsim (T.C. Kimlik No: )
ADRES:
TELEFON:
ŞÜPHELİLER:
SUÇ: Bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle internet üzerinden nitelikli
dolandırıcılık (TCK m. 158/1-f)
SUÇ TARİHİ:
KONU: Şüphelilerin şahsımı hileli işlemlerle dolandırması nedeniyle cezalandırılması ve
mağduriyetime neden olan toplam x TL paranın suç tarihlerinden itibaren işleyecek yasal
faiziyle birlikte tahsili istemli suç duyurusu dilekçesidir.
AÇIKLAMALAR
HUKUKİ NEDENLER: 5237 Sayılı TCK m. 158/1-f ve ilgili tüm mevzuat.
SONUÇ VE İSTEM
- Şüpheliler hakkında gerekli soruşturmanın titizlikle yürütülerek haklarında kamu davası
açılmasına karar verilmesini,
- Dolandırıcılık suçuna konu olan ve haksız şekilde elimden çıkan toplam x TL ana
paranın, suç tarihi olan xxxx tarihinden
itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte şüphelilerden tahsil edilerek mağduriyetimin
giderilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.

(savcılığa suç duyurusnda bulunduğun günün tarihi)
Müşteki
(ismin )
(İmza)

hocam zamanında kendim gemini den oluşturmuştum, bunu geminiye at ve gerekli düzenlemeleri yapmasını iste ardından google dan word e gir ve oradan hallet eğer ilk defa suç duyurusunda bulunuyorsan merak etme hiç uzun sürmüyor savcının odası genelde zaten boş oluyor direkt hallediyorlar gerekli işlemleri 5dk falan sürüyor, uzun süren şey dilekçeyi oluşturmak ve ben sana bir dilekçe örneği attım bunu gemini ile düzenle ve suç duyurusunda bulun ayrıca suç duyurusu için yanlış hatırlamıyorsam yanında önlü arkalı kimlik fotosu bulunması gerekiyordu ve birkaç belge daha gerekiyor olabilir ona göre internetten bakarsın, etrafta kırtasiye de aramana gerek yok çünkü zaten bina da fotokopi çeken bir yer var oradaki çalışanlara sorarsan gösterir ama fotokopi ücretleri pahalıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,939
Üyeler
202,740
Son üye
pideseverim55
Geri