Öyle yaptım bugün geceye kadar ya para hesapta olcak dedim yada yârın ürünü kargola yapmazsa yarın şikayet edicemkral sert tavır koy biraz yinede geçiştirirse sikayet et direkt şu şu saate kadar kargoladın kargoladin de yoksa sikayet et
Ara sıra karakolda babacan bir memur çıkarsa arayıp parayı göndertebiliyor. O yüzden karakolu denemek yararına olabilirŞahsen normal de yapmam o tarz bir şey ama görüntülü aradı ve video çekti bana özel kendi adını kimliğini gösterip teslim etmezsem suçumu kabul ediyorum diye suçu resmen kabul ediyor yapmaz diye düşündüm açıkcası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Karakol bakar mı yoksa direk savcılığa mı vereyim çünkü direk videosu var suçu kabul ettiğine dair
Hocam her şey gerçek ondan yana problem yok şahsi instasına çalıştığı yere kadar bilgileri attı buna rağmen göndermezse herşeyi göze almış demek ki
Bu adam sana ne para gönderecek, ne de ürünü . Benden demesi konuşma tavrından bundan bı b*ki olmaz.Öyle yaptım bugün geceye kadar ya para hesapta olcak dedim yada yârın ürünü kargola yapmazsa yarın şikayet edicem
Valla iyi hatırlattın karakolda tanıdığım var yeni aklıma geldiAra sıra karakolda babacan bir memur çıkarsa arayıp parayı göndertebiliyor. O yüzden karakolu denemek yararına olabilir
O zaman yapra yedi kabak gibi kendi çektiği video var ürünün ne olduğunu söylüyor modeli belli benim adımı söylüyor ulaşmazsa eline suçumu kabul ediyorum diye konuşuyor bu videoya dayanarak rahatım içeri girerse ara bulucu ister o zaman görürüm onu. Tek merak ettiğim şey bu olaylar ortalama ne kadar sürer ne zaman bunun kapıya dayanırlarBu adam sana ne para gönderecek, ne de ürünü . Benden demesi konuşma tavrından bundan bı b*ki olmaz.
En iyi ihtimalle 6 ay bulur uzun vade 1yil siber suçlarda öngörülen süre bunlar senin ki daha da kısa sürebilirValla iyi hatırlattın karakolda tanıdığım var yeni aklıma geldi
O zaman yapra yedi kabak gibi kendi çektiği video var ürünün ne olduğunu söylüyor modeli belli benim adımı söylüyor ulaşmazsa eline suçumu kabul ediyorum diye konuşuyor bu videoya dayanarak rahatım içeri girerse ara bulucu ister o zaman görürüm onu. Tek merak ettiğim şey bu olaylar ortalama ne kadar sürer ne zaman bunun kapıya dayanırlar
İyi o zaman bilinçli yaptı suçunu da kabul etti kaçarı yokEn iyi ihtimalle 6 ay bulur uzun vade 1yil siber suçlarda öngörülen süre bunlar senin ki daha da kısa sürebilir
Hocam böyle dedi yarın son günü bir şey yapmadı mahkemeyle uğraşır durur amatör ya tam amatör merak ettiğim şey ne kadar sürerdi 5-6 aya çözülür dedi arkadaşlar ortalama ben parayı unuttımHerhangi bir Karakola git önünden video at saati tarihi söyle yarım saat icinde para hesaba geçmezse gerekli islemleri baslatıp ifademi vereceğim de.
Cocugun g.tu dolandirmayi yememis senin alacağın aksiyona göre bekletiyor seni. Engellese sen sikayetci olsan altına bırakacak ama bi yandan ayranı dökülmeden seni dolandırmak istiyor sende hala koyun gibi konusuyorsun adamla.
Dosya açılırsa dolandırıcılık islenecek hayatin boyunca zor iş bulursun diyerek belirt.
Parayı ya kumarda yedi ya da baska borcu vardı onu kapattı simdi sana taktı seni bekletiyor.İyi o zaman bilinçli yaptı suçunu da kabul etti kaçarı yok
Hocam böyle dedi yarın son günü bir şey yapmadı mahkemeyle uğraşır durur amatör ya tam amatör merak ettiğim şey ne kadar sürerdi 5-6 aya çözülür dedi arkadaşlar ortalama ben parayı unuttım![]()
Başımıza böyle bir olay geldi, hala hiçbir şey olmadı karşı tarafa birkaç sene olmuştur. Her şeyini biliyoruz karşı tarafın dava da var ama bu mevzular yüzünden kimse rahatsız etmiyor karşı tarafı, resmi olarak dolandırıcılık olarak bile geçmiyor en fazla bankada parası varsa veya bankaya yatan maaşı varsa ona haciz koydurursun.Valla iyi hatırlattın karakolda tanıdığım var yeni aklıma geldi
O zaman yapra yedi kabak gibi kendi çektiği video var ürünün ne olduğunu söylüyor modeli belli benim adımı söylüyor ulaşmazsa eline suçumu kabul ediyorum diye konuşuyor bu videoya dayanarak rahatım içeri girerse ara bulucu ister o zaman görürüm onu. Tek merak ettiğim şey bu olaylar ortalama ne kadar sürer ne zaman bunun kapıya dayanırlar
her şey olabilir ürünü elinde bugün parayo atmaz yada yarın ürünü yollamazsa kendisi düşünsün artık ne diyelim 16k beni öldürmezParayı ya kumarda yedi ya da baska borcu vardı onu kapattı simdi sana taktı seni bekletiyor.
buyuk ihtimalle senin gibi 2. bi kurban arıyor onu dolandırıp senin parayı atacak.