Driver update geldiyse ayarlardan aktif edebilirsiniz, mükemmel duruyor videolar da imkanım olunca kendim deneyeceğimnasıl kullanacaz oyun içinde
gelmemiş yavDriver update geldiyse ayarlardan aktif edebilirsiniz, mükemmel duruyor videolar da imkanım olunca kendim deneyeceğim
Nvidia APP güncellemen yetiyor. Sürücü çıkmayacak daha.gelmemiş yav
Sürücü çıkmayacak derken?Nvidia APP güncellemen yetiyor. Sürücü çıkmayacak daha.
Şimdilik bunun için sürücü gelmeyecek Nvidia App beta sürümünü alman yeterli.Sürücü çıkmayacak derken?
Nvidia App de Settings sonra About a tıklayıp orda Beta ve experimental features ı açman lazım, daha bugün çıktı ben çektim kullanıyorum. Crimson Desert da denedim beğendim.gelmemiş yav
Nvidia app den DLSS override model presets içinde custom seçip ray reconstruction da preset F seçiceksinnasıl kullanacaz oyun içinde
denicem bende Crimson da bakalımNvidia App de Settings sonra About a tıklayıp orda Beta ve experimental features ı açman lazım, daha bugün çıktı ben çektim kullanıyorum. Crimson Desert da denedim beğendim.
Nvidia app den DLSS override model presets içinde custom seçip ray reconstruction da preset F seçiceksin
ray reconstruction da recommended var sadeceNvidia App de Settings sonra About a tıklayıp orda Beta ve experimental features ı açman lazım, daha bugün çıktı ben çektim kullanıyorum. Crimson Desert da denedim beğendim.
Nvidia app den DLSS override model presets içinde custom seçip ray reconstruction da preset F seçiceksin
Raytracing ile gelen hataları düzeltiyor, görüntüyü güzelleştiriyor, RT ya da PT kapalı oynayanlar için bişey değiştirmiyor.tam olarak görüntü dışında ne işe yarıyor yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum