Bilgisayar oyun oynarken dondu

Reset atın. Sorun SSD’den veya RAM’den kaynaklanıyor olabilir, Anakartın RAM slotunda da bir sıkıntı olabilir. Slot değiştirerek, iki RAM kullanıyorsanız teke düşürerek. Hatanın nerede olduğunu deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz.

PC nin bütün özellikleri nedir?
Öncelikle şunu söyleyeyim laptop.
GT 720m ekran kartı
İ5 3330 gibi bir şey işlemci
6 GB ram(MHz bilmiom)
860 Evo SSD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reset atın. Sorun SSD’den veya RAM’den kaynaklanıyor olabilir, Anakartın RAM slotunda da bir sıkıntı olabilir. Slot değiştirerek, iki RAM kullanıyorsanız teke düşürerek. Hatanın nerede olduğunu deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz.
yalnız PC laptop nası yapacam onu?

GT 720m ekran kartı
6 GB ram(MHz bilmiom)
860 Evo SSD

Hocam laptopsa ve donanımdan pek anlamıyorsanız kurcalamayın.
Yakınınızda bilen biri yokmu?

GT 720m ekran kartı
6 GB ram(MHz bilmiom)
860 Evo SSD

Laptop RAM’i PC RAM’inden daha kolay sökülüyor. O SSD’nin sorun yaşattığını zannetmiyorum. Bu konuda yeterli bilgi sahibi değilseniz ve güvenmiyorsanız tamire verin.

Laptop RAM’i PC RAM’inden daha kolay sökülüyor. O SSD’nin sorun yaşattığını zannetmiyorum. Bu konuda yeterli bilgi sahibi değilseniz ve güvenmiyorsanız tamire verin.
Bataryayı çıkarıp taksam?

Ya bi de bilgisayarın üstündeki açma/kapama tuşuna basıyorum onda da tepki vermiyor.

Geri