Pc nin bütün özellikleri nedir?Bilgisayar oyun oynarken dondu ve tepki vermiyor. Yardımcı olur musunuz?
Öncelikle şunu söyleyeyim laptop.PC nin bütün özellikleri nedir?
yalnız PC laptop nası yapacam onu?Reset atın. Sorun SSD’den veya RAM’den kaynaklanıyor olabilir, Anakartın RAM slotunda da bir sıkıntı olabilir. Slot değiştirerek, iki RAM kullanıyorsanız teke düşürerek. Hatanın nerede olduğunu deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz.
Hocam laptopsa ve donanımdan pek anlamıyorsanız kurcalamayın.Öncelikle şunu söyleyeyim laptop.
GT 720m ekran kartı
İ5 3330 gibi bir şey işlemci
6 GB ram(MHz bilmiom)
860 Evo SSD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yalnız PC laptop nası yapacam onu?
Laptop RAM’i PC RAM’inden daha kolay sökülüyor. O SSD’nin sorun yaşattığını zannetmiyorum. Bu konuda yeterli bilgi sahibi değilseniz ve güvenmiyorsanız tamire verin.Öncelikle şunu söyleyeyim laptop.
GT 720m ekran kartı
İ5 3330 gibi bir şey işlemci
6 GB ram(MHz bilmiom)
860 Evo SSD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yalnız PC laptop nası yapacam onu?
Bataryalık bir şey yok. Arka kapağı açacaksanız bataryayı her zaman sökün. Ayrıca çalışır durumda bir bilgisayarın bataryasını sökmeyin. Eskiden öyle yaparak bir tane laptop az kalsın elimde kalıyordu.Bataryayı çıkarıp taksam?
Ya bi de bilgisayarın üstündeki açma/kapama tuşuna basıyorum onda da tepki vermiyor.Laptop RAM’i PC RAM’inden daha kolay sökülüyor. O SSD’nin sorun yaşattığını zannetmiyorum. Bu konuda yeterli bilgi sahibi değilseniz ve güvenmiyorsanız tamire verin.
açma kapama tuşna 10 sn basılı tutBataryayı çıkarıp taksam?
Basılı tutun.Ya bi de bilgisayarın üstündeki açma/kapama tuşuna basıyorum onda da tepki vermiyor.
5 saniye tuttum işe yaradı.açma kapama tuşna 10 sn basılı tut
Evet öyle işe yaradıBasılı tutun.
Basılı tutup kapadım tekrar açtım normal şu an. Başka bi işlem yapmama gerek yok değil mi?Basılı tutun.