Boykot Mevzusu Anketi

Boykot yapıyor musun

• Oy kullanan toplam üye
    43
Asıl yapılması gerekeni yapmamızı engelleyen bir tutumdur boykot. Bu duruma üzülen insanlar boykot ediyorum diyerek vicdanını rahatlatıp susuyor. Tamam ben görevimi yerine getirdim diyor çekiliyor bir köşeye. Sonra sadece "vah vah vah" diyor televizyon karşısında. Asıl yapılması gereken herkesin ayaklanması protestolar düzenlemesidir. Yani Filistine "hiç düşünmeden giderim" diyenlere sosyal deney yaptılar "akşama otobüs kalkıyor dayı adını yazalım gel" dedikleri zaman "ama benim işim var gelemem ki" dediler. Anlayacağınız çoğu insan sadece lafta delikanlı, lafta merhametli, lafta mazlumun yanında.

Asıl yapılması gerekeni yapmamızı engelleyen bir tutumdur boykot. Bu duruma üzülen insanlar boykot ediyorum diyerek vicdanını rahatlatıp susuyor. Tamam ben görevimi yerine getirdim diyor çekiliyor bir köşeye. Sonra sadece "vah vah vah" diyor televizyon karşısında. Asıl yapılması gereken herkesin ayaklanması protestolar düzenlemesidir. Yani Filistine "hiç düşünmeden giderim" diyenlere sosyal deney yaptılar "akşama otobüs kalkıyor dayı adını yazalım gel" dedikleri zaman "ama benim işim var gelemem ki" dediler. Anlayacağınız çoğu insan sadece lafta delikanlı, lafta merhametli, lafta mazlumun yanında.
Konyadayım nadiren bu tür yürüyüşler oluyor benim de haberim sonradan oluyor maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen böyle dersen bi başkası da çıkıp coca cola gibi adam akıllı cola üretebilen yok diyebilir. Bu sadece bi örnek
Önceki yorumunda bahsetmiştim dediği hem doğru hem yanlış o yüzden semicenkin ne amaçlı söylediğini bilmiyorum

O kola hususunda ben cola turka kullanıyorum abi neredeyse tıpatıp aynı

Semicenk'in ise alternatifi yok işte başka arabesk şarkı yapan yok yani alternatif yok

yapma seviyemi şöyle anlatayım sırf bunun için tarayıcı değiştim
elime silah alıp yahudi vurmadığım kaldı project nimbus üzerinden israile yarar sağlayan googlea para gitmesin diye elime geçen her bilgisayara ublock/ghostery kuruyorum,hodri meydan

yapma seviyomi şöyle anlatayım sırf bunun için tarayıcı değiştim
elime silahalıp yahudi vurmadığım kaldıproject nimbus üzerinden israile yarar sağlayan googlea para gitmesin diye elime geçen her bilgisara ublock/ghostery kuruyorum,hodri meydan
Bende en sağlıklı maalesef Brave çalışıyor Firefox aşırı ram tüketiyor bilgisayar fanlarını full açıyor vs

Brave'nin kendi reklam engelleyicisi var onu kullanıyorum baya iyi çalışıyor ublock da denedim o kadar iyi çalışmıyor birde parmak izi Brave de bu rastgele ama firefox'ta böyle değil
Yani Firefox da az para veriyor Google vs'ye Brave de

Konyadayım nadiren bu tür yürüyüşler oluyor benim de haberim sonradan oluyor maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önceki yorumunda bahsetmiştim dediği hem doğru hem yanlış o yüzden semicenkin ne amaçlı söylediğini bilmiyorum

O kola hususunda ben cola turka kullanıyorum abi neredeyse tıpatıp aynı

Semicenk'in ise alternatifi yok işte başka arabesk şarkı yapan yok yani alternatif yok
İşte organize olmayı unutturdular bize kardeşim. Kim kime oy veriyorsa ona bağlılık yemini etmiş gibi karşı gelmek istemiyor. CHP, AKP fark etmez kimin istediği başa gelirse o kendi seçmeni tarafından dokunulmaz hale getiriliyor. Bu yüzden herkes aynı fikirde olsa bile farklıymış gibi birbirine düşüyor. Birlik olmak siyasetçileri bitirir biz birlik olamadığımıziçin siyasiler bal börek biz çay simit.

İşte organize olmayı unutturdular bize kardeşim. Kim kime oy veriyorsa ona bağlılık yemini etmiş gibi karşı gelmek istemiyor. CHP, AKP fark etmez kimin istediği başa gelirse o kendi seçmeni tarafından dokunulmaz hale getiriliyor. Bu yüzden herkes aynı fikirde olsa bile farklıymış gibi birbirine düşüyor. Birlik olmak siyasetçileri bitirir biz birlik olamadığımıziçin siyasiler bal börek biz çay simit.
Ben tarafsız yani olmaya çalışıyorum diyeyim haliyle çevrenin de bir baskısı oluyor
Ben genelde Türkiye'nin lehine ne varsa onu destekliyorum

yapma seviyemi şöyle anlatayım sırf bunun için tarayıcı değiştim
elime silah alıp yahudi vurmadığım kaldı project nimbus üzerinden israile yarar sağlayan googlea para gitmesin diye elime geçen her bilgisayara ublock/ghostery kuruyorum,hodri meydan
Bir baktım nextdns'te no Google ve no Facebook diye bir engelleme listesi varmış belki işine yarar
1000018695.webp

Yapıp yapmadığım ruh halime göre değişiyor, pek stabil değil :D

Şimdiden söylüyorum boykot yapanlara helal olsun

Forumda karşıma Pepsi konusu çıkınca forumda ne kadar boykot yapan iyi yürekli insanın olduğunu merak ettim

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bunlara rağmen yapmamak biraz garip bence
abd yada bize gelip yardım dilenmek yerine Çin e gidip Doğu Türkistan Çin in iç meselesidir bu terorizimi durdurmalı çin devleti diyen bir başkanı ( abbas ) seçen bir halk , üstüne destekleyen beter olsun

İsrail yaptığı doğru demiyorum ama filistin İsrail in iç meselesidir , İsrail devleti bu terorizmi durdurmalı diyorum

kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/dunya/fili...etkisinin-arttigi-bir-donemde-pekinde/2921063

Geri