Yardım 39.000₺’Ye 4080 Super Alınır mı?

Reaksiyon skoru
64
39.000₺’ye 4080 Super Alınır mı?

İkinci el temiz, kutulu tamir görmemiş garantisi yok.

Furmark vs hepsi başarılı max 68-70 derece, galax ın 3 fanlı modeli.

Kararsız kaldım arkadaşlar normalde 5070 alacaktım

Kas gücü olarak güçlü bir ekran kartı ama yapay zeka olarak 50 serisine göre geride. Yani 50 serisinde mfg 6x yapsa kas gücü çöpe gidiyor. Bende 5070 var cod warzone RTX 4060 da 200 alıyordum DLLS kalite mfg 2x de ama 5070 e geçip mfg 6x yaptım 400 FPS ve üstü aldım sen düşün

Kas gücü olarak güçlü bir ekran kartı ama yapay zeka olarak 50 serisine göre geride. Yani 50 serisinde mfg 6x yapsa kas gücü çöpe gidiyor. Bende 5070 var cod warzone RTX 4060 da 200 alıyordum DLLS kalite mfg 2x de ama 5070 e geçip mfg 6x yaptım 400 FPS ve üstü aldım sen düşün
Ben 4000 serisinde 2x ile memnun olamıyorum hissi yüzünden, insanlar nasıl 6x oynayabiliyor anlayabilmiş değilim. 400 fps sayısını görmek daha önemli heralde.

Ayrıca o ram ile ne yapay zekası çalıştırıcan? Düz 5070 12GB.

• Beğen
Reaksiyonlar: rker
Ben 4000 serisinde 2x ile memnun olamıyorum hissi yüzünden, insanlar nasıl 6x oynayabiliyor anlayabilmiş değilim. 400 fps sayısını görmek daha önemli heralde.

Ben sadece oyun için söyledim ve 400 FPS durumu da abartı ileri yonuk için dedim genelde monitör Hz destekleyecek şekilde çalıştırıyorum yetiyor.

39.000₺’ye 4080 Super Alınır mı?

İkinci el temiz, kutulu tamir görmemiş garantisi yok.

Furmark vs hepsi başarılı max 68-70 derece, galax ın 3 fanlı modeli.

Kararsız kaldım arkadaşlar normalde 5070 alacaktım
Alınır ama pazarlık yap mutlaka hocam.

Pazarlıkla bu fiyata düşürdüm hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı alınabilir pazarlıkla 36 filan ikna et istersen

Ben sadece oyun için söyledim ve 400 FPS durumu da abartı ileri yonuk için dedim genelde monitör Hz destekleyecek şekilde çalıştırıyorum yetiyor.

Son fiyatı bu, Galax ın SOC modeliymiş, yapayzeka tarafında bir işim yok, yani görüntü işleme olarak işim yok. Codex vs kullanıyorum, onun haricinde 4K monitör var oyunları da 4K da oynuyorum.

AMD kartlara bir kez tövbe ettim sonrasında da hiç bulaşmak istemiyorum.

Pazarlıkla bu fiyata düşürdüm hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son fiyatı bu, Galax ın SOC modeliymiş, yapayzeka tarafında bir işim yok, yani görüntü işleme olarak işim yok. Codex vs kullanıyorum, onun haricinde 4K monitör var oyunları da 4K da oynuyorum.

AMD kartlara bir kez tövbe ettim sonrasında da hiç bulaşmak istemiyorum.
37'ye falan bıraksa çok güzel olurmuş ama bütçen yetiyorsa testlerde de dediğin gibi sorun yoksa al hocam.
Galax kaliteli markadır, kartın görseli var mıdır?
4070 Super çift fanlısını kullanmıştım baya memnundum, upgrade yapınca arkadaşa sattım o da çok memnun hala kullanıyor.

37'ye falan bıraksa çok güzel olurmuş ama bütçen yetiyorsa testlerde de dediğin gibi sorun yoksa al hocam.
Galax kaliteli markadır, kartın görseli var mıdır?
4070 Super çift fanlısını kullanmıştım baya memnundum, upgrade yapınca arkadaşa sattım o da çok memnun hala kullanıyor.
Arkadaşın sisteminde takılı da son 39 diyor, bir de acaba 5070 Ti mi alsam 16-17 ay garantililer 42 vs ikinci elde

Geri