mATX için güzel anakart kötü değil güzel seçim.Gigabyte Gıgabyte B850M Gamıng x WF6E alıcam sanırım. kasama uygun ölçüleri.
aldım tüm parçaları.mATX için güzel anakart kötü değil güzel seçim.
2x16dir o2x24 gb 6000mhz cl30 klevv cras rgm 27.999 lira gaming.gen.tr de
Hocam lütfen bilmediğimiz konularda insanlara yanlış/eksik bilgiler vermeyelim. Teşekkürler.Sonu c36 intel sistemler için
hocam r7 7800x3d için uyumluysa hemen alıcam ben çok anlamıyorum.Hocam lütfen bilmediğimiz konularda insanlara yanlış bilgiler vermeyelim. Teşekkürler.
Sorun olmaz. Bu arada PP efsane hocamhocam r7 7800x3d için uyumluysa hemen alıcam ben çok anlamıyorum.
Sonundaki c CUDİMM anlamına gelmiyor. 6000 Mhz belleği CUDİMM olarak üretmez hiçbir firma.Sonu c36 intel sistemler için
Gülen arkadaşlar niçin güldü tam anlamadım ama Ürün seri nonun son 3 hanesinde Corsair C36 yı Intel, Z36 yı AMD işlemciler için oldugunu belirtiyor. Bu ram AMD destekli anakart ile sorunsuz çalışacaktır büyük ihtimal ama hiç sorun yaşamayalım derseniz dikkat edile bilecek bir ayrıntı.Sonu c36 intel sistemler için
Stabilite sorunu yapabilir. 4 slotun DDR5 de çalıştırılması pek önerilmiyor, en azından AMD işlemcili sistemlerde.2x16 yanına takılır mı bunlar