Trabzonspor'da Fatih Tekke İstifa Etti

Carlo

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,265

Trabzonspor'da Fatih Tekke istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ferencvaros'a 4-0 kaybedilen maçın ardından istifa etti. Tekke, düzenlediği açıklamada kararını duyurdu.

Trabzonspor'da Fatih Tekke istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ferencvaros'a 4-0 yenildikleri maç sonrası istifa etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ferencvaros karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından görevinden istifa etti. Bordo-mavili ekibin UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Tekke, istifa kararını kamuoyuna duyurdu.

Fatih Tekke'den sürpriz karar

Ferencvaros karşısında alınan ağır yenilginin ardından konuşan Fatih Tekke, istifa ettiğini açıkladı.

Genç teknik adam, yaşananların sorumluluğunu kendisinin ve teknik ekibinin aldığını belirterek, gecenin Trabzonspor camiası açısından büyük bir üzüntü olduğunu ifade etti.

Tekke, "Çok üzücü bir gece geçirdik. Tabii ki sebebi ben ve ekibim! Hem ülkemize hem camiamıza üzücü bir gece geçirdik!" dedi.

"İstifa ediyorum"

Karşılaşmanın başında takımının iyi bir görüntü verdiğini belirten Fatih Tekke, Malinovskyi'nin kırmızı kartına kadar maçın olumlu ilerlediğini söyledi.

Tekke açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kırmızı karta kadar olumlu geçecek bir maç gibiydi. Neticesinde Avrupa Ligi'ne kalamadık. 18 aydır gece gündüz ekibimle, her şeyimle biraz daha iyi ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Takım çok çok daha iyi olacak, bu kesin. Çok uzatmayayım. Kimsenin haberi yok. Şu an itibarıyla 18 aylık görevimden istifa ediyorum. Bu cezayı kendime vermek biraz hakkım olsun."

Eksik Trabzonspor Avrupa Ligi'ne Dağıldı !

"Bazı maçlar insanı çok yaralar"

Ferencvaros karşılaşmasının kariyerinde iz bırakacak maçlardan biri olduğunu söyleyen Tekke, yaşanan mağlubiyetin kendisini derinden yaraladığını dile getirdi.

Fatih Tekke, "Bazı maçlar vardır, insanı çok yaralar. Bu maçlardan bir tanesini yaşadık. Nasipten ötesine yer yok." ifadelerini kullandı.

"Bugünkü mağlubiyet kabul edilebilir değil"

İstifa kararının ardından oldukça duygusal açıklamalarda bulunan Fatih Tekke, mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendi.

Tekke, "Çok onur duyduğum görevden maalesef... Çok değerli işler yaptık ama istifa ettim." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncularıma söylediğim bir şey var, mağlubiyetler bana, galibiyetler oyuncularıma yazar. Bugünkü mağlubiyet kabul edilebilir değil. Şanssızlıklar kabul edilir ama ben bunu kabul edemem. Böyle de uyuyamam. Herkes hakkını helal etsin. Elimizden geleni yaptık. Bazen bir hata böyle şeylere sonuç verir. Yapacak hiçbir şey yok."

Trabzonspor'da yeni teknik direktör dönemi

Fatih Tekke'nin istifasıyla Trabzonspor'da teknik direktörlük koltuğu boşaldı. Bordo-mavili yönetimin önümüzdeki süreçte yeni teknik direktör konusunda nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Trabzonspor, Avrupa Ligi'ne veda etmesinin ardından
UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek.

Kaynak: https://zafergazetesi.org/trabzonsporda-fatih-tekke-istifa-etti

Şok ediciydi severdim tekkeyi hocayı yediler transferlerle

Milli Takım'ın başına geçmeli acilen .

Abdullah Avcı yuvaya şampiyon hoca.

Abdullah Avcı yuvaya şampiyon hoca.
Şenol Gelir .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Plaka yapıp istifa etmiş :)

1787867426067.webp

Beklemiyordum hic 4 0 sonuc berbat otesi ama daha gecen yil kupa kazanmisti neden istifa etti anlam veremedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de konferansa dustu ki konferansta rahat puan toplayabilirdi. Biraz agir gozukuyor ama arkasinda baska bir sey varsa bilmiyorum.

trabzonspor camiasından haz etmem ama hocayı yemişler tekke iyiydi ertuğrul başkanın gidip ikna etmesi lazım trabzon konferans için ciddi bi tehdit oluşturabilir

a*ed maçında takımın başında olması iyi oldu

Şenol gelsin diyeceğim de Şenol daha beterdi.

Geri