sw3xxx 80+ Katılım 28 Ağustos 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Dün, 14:12 #1 Asus oled monitörüm kapalıyken logo ısıgı hep sonmeden turuncu yanıyo bu ne anlama geliyo bolemi kalmalı biri bana acıklayabilirmi
Asus oled monitörüm kapalıyken logo ısıgı hep sonmeden turuncu yanıyo bu ne anlama geliyo bolemi kalmalı biri bana acıklayabilirmi
ayranli_tuz 80+ Gold Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 6,840 Reaksiyon skoru 2,818 Dün, 14:14 #2 sw3xxx yazmış: Asus oled monitörüm kapalıyken logo ısıgı hep sonmeden turuncu yanıyo bu ne anlama geliyo bolemi kalmalı biri bana acıklayabilirmi Devamı için tıklayın... ayarlardan değiştiriliyordur kapalıyken ya da piksel refresh yaparken yanma ışığıdır muhtemelen
sw3xxx yazmış: Asus oled monitörüm kapalıyken logo ısıgı hep sonmeden turuncu yanıyo bu ne anlama geliyo bolemi kalmalı biri bana acıklayabilirmi Devamı için tıklayın... ayarlardan değiştiriliyordur kapalıyken ya da piksel refresh yaparken yanma ışığıdır muhtemelen
sw3xxx 80+ Katılım 28 Ağustos 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Dün, 17:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yani hic sonmuyor