Ryzen 7 7800x3d Üzerine Sistem Toplama Yardımı Ekran Kartı SSD Dahil Değil

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Bir sistem toplamayı düşünüyorum. Am4 ten am5 e geçiş için. İhtiyacım olanlar SSD ve ekran kartı dışında her şey. Kasa ve PSU dahil. İşlemci olarak kesin seçimim ryzen 7 7800x3d dir. Ancak diğer parçalar konusunda hala seçim yapamadım anakart olsun kasa olsun. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fiyat olarak uyguna gelirse süper olur

İşlemci hariç total: 44k
İşlemci eklerseniz 7800x3d 15k belki indirimle 13'e falan gelir. Biraz bütçe artırmanızda yarar var.

Not: Kasa olarak alternatifler var ama geniş olsun diye özellikle E-Atx olanlara bakmanızı öneririm.

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Bir sistem toplamayı düşünüyorum. Am4 ten am5 e geçiş için. İhtiyacım olanlar SSD ve ekran kartı dışında her şey. Kasa ve PSU dahil. İşlemci olarak kesin seçimim ryzen 7 7800x3d dir. Ancak diğer parçalar konusunda hala seçim yapamadım anakart olsun kasa olsun. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fiyat olarak uyguna gelirse süper olur
B850 mk atx model istiyorsanız biraz daha bütçe arttırın patriot ram klasik kasa 480t üstten 360 soğutma destekliyor fiyatıda çok uygun enermax360 soğutucu psu da 700w tan fazla iyi bir model tercih edilebilir

İşlemci hariç total: 44k
İşlemci eklerseniz 7800x3d 15k belki indirimle 13'e falan gelir. Biraz bütçe artırmanızda yarar var.

Not: Kasa olarak alternatifler var ama geniş olsun diye özellikle E-Atx olanlara bakmanızı öneririm.
Çok sağolun hocam olmadı bütçeyi aşsa bile ilk 16 GB alırım sonraki ay 32 yapabilirim diye düşünüyorum

Kasayı size bıraktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasayı size bıraktım

Hocam soğutucu olarak liquid freezer 3 pro olurmu?

Kasayı size bıraktım

Antec C3 ARGB nasıl olur

Hocam ekran kartım var rx9060 onu sonradan degistircem hedefim ilk am5 e geçmek işlemci tabikide dahil işlemcide ryzen 7 7800x3d bı kaç şeye göre tabikide bütçede artışa gidebilirim ama önceliğim şuan bana işlemciye uygun anakart onerilmesi

Anakart olarak aklımda colorful battle ax b650 m var yada Asus b850m k kararsızım ama
Banada anakart lazim taksitle alicam 7k butce

Hocam soğutucu olarak liquid freezer 3 pro olurmu?

Antec C3 ARGB nasıl olur
liquid 3 proda olur bütçe kısmak isterseniz pearless assasin falanda bakabilirsiniz illa sıvı alıcam diyorsanız enermax liqmaxflo 360 kulanıyorum bende memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,744
Üyeler
202,707
Son üye
burak//
Geri