Öneri Oyun Konuşuyoruz Silent Hill Townfall

Sende haklısın be hocam ne diyeyim optimizasyonu iyi değildi he benim pc iyi bu yüzden bi sorun yaşamadım oyunları hep 60 fps kitleyerek oynarım ki pc yorulmasın gereksiz ona rağmen yoruyordu gpu yu
stutter var bendeki sistemde güçlü belki amd kartlarda optimizasyonu kötüdür çok fazla vardı shf olanda çok sorun yoktu ama arada sırada nadirde olsa stutter vardı yine de ue5 oyunlarının hepsinde var

stutter var bendeki sistemde güçlü belki amd kartlarda optimizasyonu kötüdür çok fazla vardı shf olanda çok sorun yoktu ama arada sırada nadirde olsa stutter vardı yine de ue5 oyunlarının hepsinde var
Rx 6700 xt de ve 4060 ti da deneme şansım oldu sh2 yi ve evet nvidia kartlarda oyun daha stabil

Rx 6700 xt de ve 4060 ti da deneme şansım oldu sh2 yi ve evet nvidia kartlarda oyun daha stabil
aynısı alan wake 2 de de var amd kartlarda sıçırtan oyun nvidia da akıyor yağ gibi

aynısı alan wake 2 de de var amd kartlarda sıçırtan oyun nvidia da akıyor yağ gibi
Evet dlss vb daha iyi çalışıyor ue5 te ben şahsen sorun yaşamadım townfall da da yaşamam gibi ama iyi yapsınlar ki optimizasyonu pc lerde ağlamasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,241
Üyeler
202,834
Son üye
fbalaban790
Geri