Bu Avukatlardan Gına Geldi

Ya hadi, kıvırma. Üstte yazdığın delikanlı adam borcuna sağdıktır tipi obalı cümlenden, borç bizden çıkıyor demenden falan belli demek istediğin. Kıvırmadan git hadi. Sildir mesajlarını, rezil olma.
Elin ayağın titremesin hadi, adam olan alacağını aldı mesajdan. Eli ayağı titreyenler düşünsün. Sen ev kiraları 50K oldu, diyip ev sahiplerine her şey müstehak diyede geziyosundur etrafta :D

Elin ayağın titremesin hadi, adam olan alacağını aldı mesajdan. Eli ayağı titreyenler düşünsün. Sen ev kiraları 50K oldu, diyip ev sahiplerine her şey müstehak diyede geziyosundur etrafta :D
Bak, yine embesilce örneklerle konuyu manipüle ediyorsun. Allah akıl fikir versin.

Bak, yine embesilce örneklerle konuyu manipüle ediyorsun. Allah akıl fikir versin.
Cümle kalıpların = embesil, arap sevicisi, kıvırma, bağlı olduğun tarikat, parçalattırma kendini burada bana, arap savunucusu, çakayım sana bi suudi arabistan bileti, arapcıkların para kazanması, dişin geçmez bana
Yani zeka seviyeni gör diye yazdım. Hakaret etmeden 1e1 muhabbet etmeye dâhi yetmeyecek kelime havuzun var. Benim papağan senden daha düzgün türkçe konuşuyor. En azından IRKÇI değil. Mermi sesi duysa havalimanına koşarak gidicek kişiler Türküz diyip ırkçılık yapıyorya çok komik :D Türklük ne hiçbir fikirleri yok. Vasatlık abideleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayaklı cehalet bankaya borç takıp delikanlı gibi gerekirse konu sahibi gibi taksitli şekilde yapılandırarak ödemek yerine dalaveresini yapıpta borçtan kaçmaya çalışanlara laf söylemem nasıl kudurttuysa. Kendisi yapıyor belliki :D Dolandırıcıları savunuyor, enteresan bir tip. Irkçı, dolandırıcı savunucusu, kelime haznesi ise papağandan düşük. Sıkıntı yok ya para TÜRK yerine ARAP'tan çalıyorsan dolandırıcı olmuyorsun :D Ne enteresan tiplerle aynı ülkede yaşıyoruz. Bu yaşa kadar iyi gelmişsin bir ara hatırlatta üstün başarın için plaket vereyim.

Son düzenleme:
Cümle kalıpların = embesil, arap sevicisi, kıvırma, bağlı olduğun tarikat, parçalattırma kendini burada bana, arap savunucusu, çakayım sana bi suudi arabistan bileti, arapcıkların para kazanması, dişin geçmez bana
Yani zeka seviyeni gör diye yazdım. Hakaret etmeden 1e1 muhabbet etmeye dâhi yetmeyecek kelime havuzun var. Benim papağan senden daha düzgün türkçe konuşuyor. En azından IRKÇI değil. Mermi sesi duysa havalimanına koşarak gidicek kişiler Türküz diyip ırkçılık yapıyorya çok komik :D Türklük ne hiçbir fikirleri yok. Vasatlık abideleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayaklı cehalet bankaya borç takıp delikanlı gibi gerekirse konu sahibi gibi taksitli şekilde yapılandırarak ödemek yerine dalaveresini yapıpta borçtan kaçmaya çalışanlara laf söylemem nasıl kudurttuysa. Kendisi yapıyor belliki :D Dolandırıcıları savunuyor, enteresan bir tip. Irkçı, dolandırıcı savunucusu, kelime haznesi ise papağandan düşük. Sıkıntı yok ya para TÜRK yerine ARAP'tan çalıyorsan dolandırıcı olmuyorsun :D Ne enteresan tiplerle aynı ülkede yaşıyoruz. Bu yaşa kadar iyi gelmişsin bir ara hatırlatta üstün başarın için plaket vereyim.
O kadar bomboş bir mesaj ki. Attım valla engeli. İş saatinde şu kadar uzun şeyler yazabilecek zaman bolluğunu rabbim bana verir bir gün umarım.

Tamamen göz korkutma, üzerinde ev araba herhangi bir taşınmaz yok ise problem yok. Eve gelip birşeyler alma dönemi bitti. Akrabalarını anneni babanı falan ararlarsa suç, baroya gidip şikayet edebiliyorsun. Aynı durum başıma gelmişti işte sürekli eve gelicez falan diyorlardı bende buyrun gelin size özel çok süper süprizlerim var dedim sitenin sadece girişine kadar gelip gitmişlerdi :geek:
benim annemide babamıda arayıp bütün özel bilgilerimi vermişlerdi gerek borcumu gerek ödemediğim süreyi utanmasalar nereye harcadığımıda söyleyecekklerdi

O kadar bomboş bir mesaj ki. Attım valla engeli. İş saatinde şu kadar uzun şeyler yazabilecek zaman bolluğunu rabbim bana verir bir gün umarım.
Arkada McLaren render'ı alıyorum. Günde 30dk foruma giriyorum. Verecek cevabın olmadığı zaman ip cambazı gibi komik komik bir oradan bir buradan tutan yazılar yazıyorsun. Enteresan bi eleman. Sen boşver arap'lardan birşeyler çal onlardan çalınca bir şey olmuyormuş zaten. Hırsızlık senin aşırı modern görüşüne göre IRK'a göre işliyormuş zaten hırsızlıkta sayılmaz. Vakit israfı seni. Sanki ben borcu olan kişilere laf ediyormuşum gibi çevirip onlara sunuyor, dediğimi anlamayan birileri ona destek çıkar diye. İnsan borçlu olabilir, hayat istenen şekilde ilerlemeyebilir. Bu tarz sıkıntılar ve sorunlar çıkabilir. Kaldı ki konu sahibi zaten kaza geçirmiş. Eski mesajlarıma baksa borçlu kişilere nasıl yorumlar attığımı ve borç psikolojisinin çok zor olduğunu, ama Allah'ın borcuna sadık kişilerin yanında olduğunu, Allah'a sırtını dayadığın vakit her zorlukta bir kolaylık vardır dediğimi görürdü. Tam NPC eleman okuduğunu anlamadığı için boş boş millete sarıyor :D Irkçılıktan önünü göremiyorki, yazdığımı okuyup anlasın. Oda haklı gerçi. Şu foruma ne zaman girsem enteresan bir tip çıkıp alakasız birşeyden kavga çıkarıyor. Bununla şarj oluyorlar sanırım.

Son düzenleme:
Arkada McLaren render'ı alıyorum. Günde 30dk foruma giriyorum. Verecek cevabın olmadığı zaman ip cambazı gibi komik komik bir oradan bir buradan tutan yazılar yazıyorsun. Enteresan bi eleman. Sen boşver arap'lardan birşeyler çal onlardan çalınca bir şey olmuyormuş zaten. Hırsızlık senin aşırı modern görüşüne göre IRK'a göre işliyormuş zaten hırsızlıkta sayılmaz. Vakit israfı seni. Sanki ben borcu olan kişilere laf ediyormuşum gibi çevirip onlara sunuyor, dediğimi anlamayan birileri ona destek çıkar diye. İnsan borçlu olabilir, hayat istenen şekilde ilerlemeyebilir. Bu tarz sıkıntılar ve sorunlar çıkabilir. Kaldı ki konu sahibi zaten kaza geçirmiş. Eski mesajlarıma baksa borçlu kişilere nasıl yorumlar attığımı ve borç psikolojisinin çok zor olduğunu, ama Allah'ın borcuna sadık kişilerin yanında olduğunu, Allah'a sırtını dayadığın vakit her zorlukta bir kolaylık vardır dediğimi görürdü. Tam NPC eleman okuduğunu anlamadığı için boş boş millete sarıyor :D Irkçılıktan önünü göremiyorki, yazdığımı okuyup anlasın. Oda haklı gerçi. Şu foruma ne zaman girsem enteresan bir tip çıkıp alakasız birşeyden kavga çıkarıyor. Bununla şarj oluyorlar sanırım.
Benim sana niye verecek cevabım olmasın ya. Instagram mı burası da sana laf dökeyim tek tek. Kahvehane gibi yok delikanlı adam şöyle, yok bizden çıkıyor, yok eğitim seviyen düşük, yok kitap oku. Kim neyden çok fazla bahsediyorsa; onda o eksiktir.

Umarım erkekliğin, adamlığın düzelir yakında da, böyle yerlerde içindeki özgüveni patlatmak zorunda kalmazsın. Sürekli kitap ve eğitim seviyesi yazdığına göre de noname bi' doğu ünisinden mezunsun falansın. Bunlar utanılacak şeyler değiller. Barış bunlarla.

Irkçıyım ben. Türk milliyetçisi olmak 2026 sensinde ırkçılık, faşizm demek oldu. Faşistim ben dostum.

Hatalarını tek tek düzeltiyorum. Dediğin her cümle hatalı. Bizden çıkması, yok delikanlı adam borcunu öder falan. Şu laflar 25 26 yaşında anasından babasından kira ödenen bir sünepenin lafları.

Zamanla öğrenirsin, kim ne sebeple borç ödeyemiyor.

Bir de allasen, paragraf atmayı öğren ya.,

Rasim ozan kütahyalı gibisin. Siyasi ekolun falan belli. Güldürtme daha fazla.

Senin gibiler borcu ödeyemeyenlere "delikanlılık" taslar ama 2026 ekonomisinden, daralan iş alanlarından, mahvolan ekonomiden bahsetmez. Rezil.

Son düzenleme:
Benim sana niye verecek cevabım olmasın ya. Instagram mı burası da sana laf dökeyim tek tek. Kahvehane gibi yok delikanlı adam şöyle, yok bizden çıkıyor, yok eğitim seviyen düşük, yok kitap oku. Kim neyden çok fazla bahsediyorsa; onda o eksiktir.

Umarım erkekliğin, adamlığın düzelir yakında da, böyle yerlerde içindeki özgüveni patlatmak zorunda kalmazsın.
İstanbuldaysan buyur misafir edeyim, kimin neyi eksik, kimin neyi fazla görürsün. Boş boş sanalda millete câka satma. Racon bile bilmiyorsun, ettiğin lafı bile tartmıyorsun, ettiğin lafın nerelere gittiğini dâhi bilmiyorsun, daha dünkü çocuksun. En fazla 24 yaşında falansındır. Sana bir süprizim var ülkede herkes zorluk çekiyor, burası Türkiye. Büyü biraz. Güyya engellemişti... Daha sana yazmayacağım abicim, render'ımda şimdi bitti zaten. Tanışmak istersen mesaj kutusu orada yazarsın konum atarım. Çocuk muhabbetleri bende taze bitti. Bayatlarıyla idare edersin. O ettiğin sünepe, embesil gibi lafların hiçbirinide sana garanti veriyorum bana yüz yüze edemezsin :D Pompalı klavyenle takıl sanalda Mr.Tehlike.

Son düzenleme:
İstanbuldaysan buyur misafir edeyim, kimin neyi eksik, kimin neyi fazla görürsün. Boş boş sanalda millete câka satma. Racon bile bilmiyorsun, ettiğin lafı bile tartmıyorsun, ettiğin lafın nerelere gittiğini dâhi bilmiyorsun, daha dünkü çocuksun. En fazla 24 yaşında falansındır. Sana bir süprizim var ülkede herkes zorluk çekiyor, burası Türkiye. Büyü biraz. Güyya engellemişti... Daha sana yazmayacağım abicim, render'ımda şimdi bitti zaten. Tanışmak istersen mesaj kutusu orada yazarsın konum atarım. Çocuk muhabbetleri bende taze bitti. Bayatlarıyla idare edersin.
Senin gibiler borcu ödeyemeyenlere "delikanlılık" taslar ama 2026 ekonomisinden, daralan iş alanlarından, mahvolan ekonomiden bahsetmez. Rezil.
31 yaşındayım. İşine dön hadi, rezil etmek istemiyorum seni daha fazla. Yüzün kızarsın biraz.

31 yaşındayım. İşine dön hadi, rezil etmek istemiyorum seni daha fazla. Yüzün kızarsın biraz.
Ben borcunu ödeyemeyenleremi laf söyledim 31 yaşında hâla okuma bilmeyen cahil eleman seni ? Borcunu ödeyemeyenlere laf ediyorsun diyen adamın yani benim yazdığım yazı = "Sanki ben borcu olan kişilere laf ediyormuşum gibi çevirip onlara sunuyor, dediğimi anlamayan birileri ona destek çıkar diye. İnsan borçlu olabilir, hayat istenen şekilde ilerlemeyebilir. Bu tarz sıkıntılar ve sorunlar çıkabilir. Kaldı ki konu sahibi zaten kaza geçirmiş. Eski mesajlarıma baksa borçlu kişilere nasıl yorumlar attığımı ve borç psikolojisinin çok zor olduğunu, ama Allah'ın borcuna sadık kişilerin yanında olduğunu, Allah'a sırtını dayadığın vakit her zorlukta bir kolaylık vardır dediğimi görürdü. Tam NPC eleman okuduğunu anlamadığı için boş boş millete sarıyor." Okumayı öğren okumayı düşük seviyeli yaşam formu.

Ben borcunu ödeyemeyenleremi laf söyledim 31 yaşında hâla okuma bilmeyen cahil eleman seni ? Borcunu ödeyemeyenlere laf ediyorsun diyen adamın yani benim yazdığım yazı = Sanki ben borcu olan kişilere laf ediyormuşum gibi çevirip onlara sunuyor, dediğimi anlamayan birileri ona destek çıkar diye. İnsan borçlu olabilir, hayat istenen şekilde ilerlemeyebilir. Bu tarz sıkıntılar ve sorunlar çıkabilir. Kaldı ki konu sahibi zaten kaza geçirmiş. Eski mesajlarıma baksa borçlu kişilere nasıl yorumlar attığımı ve borç psikolojisinin çok zor olduğunu, ama Allah'ın borcuna sadık kişilerin yanında olduğunu, Allah'a sırtını dayadığın vakit her zorlukta bir kolaylık vardır dediğimi görürdü. Tam NPC eleman okuduğunu anlamadığı için boş boş millete sarıyor. Okumayı öğren okumayı düşük seviyeli yaşam formu.
Delikanlı adam borcu öder diyen sen. Kıvarma dostum ya. Hadi, kahvane dön.

Delikanlı adam borcu öder diyen sen. Kıvarma dostum ya. Hadi, kahvane dön.
30 küsür yaşında aynı liseli çocuk gibi ragebait atıyor. Liseli kardeşlerime ayıp oldu kusura bakmasınlar, onlar daha yetişkin. Lol falan oynamaktan kafa sünger olmuş senin. Bunlarla besleniyorsun galiba. Neyse çocuk muhabbeti bende taze bitti. İşim var senle uğraşamam. Üstte mesaj kutum orada, çok delikanlıysan o ettiğin hakaretleri bana yüz yüze söylemeye beklerim yol paranıda ben veririm. Bakalım kekelemeden hakareti bırak yüz yüze 2 cümleyi toparlayabiliyormusun merak ettim. Çocuk gibide buradan cevapla atıp durma, mesaj kısmı orada yazarsın.

Motor kazası yaptığım için 3 ay çalışamadım icralık oldum bankadan büyük bir borç değil 150 200 bin falan icraya itiraz edeceğim diyorum taksit yapın 6 10 ay arası ödiyim çalışamadım diyorum kabul etmiyorhacize gelicez diyor bende öyle hacize gelmek kolay değil itiraz ettiğim anda hiç bir şey yapamazsın yasa borçluyu da koruyor dava açsan en az 1 2 yıl sürer bende o zamana kadar öderim zaten dedim 6 ay sonra peşin kapatırım o zaman dedim
Allah şifa versin dostum öncelikle, borç işi düzelir sıkma canını. Sağlığına dikkat et. Telefonda söylenen şey çok önemli değil, gözdağı veriyorlardır. Dosya numarasını iste, E-devlettende kontrol et, düzenli olarak. İtiraz süresini kaçırma. Taksitlendirme talebini ise yazılı olarak kaza yaptığını ileterek yazılı bir şekilde ilet. Tak diye kapına gelemezler yani prosedürleri var. O prosedürlerede itiraz edebiliyorsun. Elinde kaza geçirdiğine dair rapor vardır, onuda yazılı şekilde ek olarak sun. Yarın birgün taksitlendirme istedim yapmadılar dediğinde elinde bir kanıtın olsun. Dava işine son çare olmadığı sürece girmeni önermem, giderler harici faizde ödeyebilirsin. Haklılık payında önemli oluyor dava sürecinde. Banka ile halledebiliyorsan en mantıklısı o şekilde. Telefondan konuşma ama bankanın bir yetkilisiyle yüz yüze görüşmek daha faydalı olur. Telefondan görüşünce genelde denk gelen kişiye göre çok fazla iş bilmeyen insana maruz kalıyorsun, yüz yüze daha etkilidir bu gibi durumlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,171
Üyeler
202,812
Son üye
Fatihh37
Geri