Belli bi yerden sonra limit önemli olmuyo, ödeme gücü de önemliLimit olsa alıcaktım.
apple Magic Mouse 3 3400TL depo fırsatları
adamlar bunun için yatırımlar yaptılarAlıntıyı görüntüle
saniyesinde nasıl tükeniyo bu abi böyle saçmalık mı olur
dert etme forumdan biri alip iade etmişti sicakliklari roketmişAlıntıyı görüntüle
saniyesinde nasıl tükeniyo bu abi böyle saçmalık mı olur
e burda alanlar oluyo hocam nasıl alıyorlaradamlar bunun için yatırımlar yaptılaryazılımlar serverler sunucular üyelikler cart curt pek anlamam zatende maalesef durum bu
Onların bir kısmı hatta büyük bir kısmı farklı uygulamalar kullanıyor zaten çok nadir anlık bakarken önüne düşen var ekstra olarak olurda denk gelip alıyorsan zaten çok avantajlı bir fiyatı yoktur o sebeple alabilirsin ama bu durum ekran kartları özellikle bazı ekran kartlarında imkanız belli başlı depoda ekran kartı var hiç alınmayane burda alanlar oluyo hocam nasıl alıyorlar
Sapphire RX 9070 XT Nitro+ istiyorum ama hiç düşmüyorOnların bir kısmı hatta büyük bir kısmı farklı uygulamalar kullanıyor zaten çok nadir anlık bakarken önüne düşen var ekstra olarak olurda denk gelip alıyorsan zaten çok avantajlı bir fiyatı yoktur o sebeple alabilirsin ama bu durum ekran kartları özellikle bazı ekran kartlarında imkanız belli başlı depoda ekran kartı var hiç alınmayanya model iyi değil ya fiyatı
Yakın zamanda nitro gelirse almayınSapphire RX 9070 XT Nitro+ istiyorum ama hiç düşmüyor
sıfırda bakıyorum ama 0 da yok 1 ay önce sıfırı 40 bine gitmiş vatanda amazondaYakın zamanda nitro gelirse almayın![]()
Sen mi iade ettinYakın zamanda nitro gelirse almayın![]()
Çakalın biri ikisini aynı anda alıp paketleri mi mixledi acaba depodakiler anlamaz diye nasıl böyle saçma bir olay olabilir ^^Gruptan bir vatandaşa nitro yerine pulse gelmiş. Hatta daha önce de burda bir arkadaş yazmıştı, ona da pulse gelmişti. Muhtemelen aynı ürün dönüyor depoda.