Vodafone Pay Starbucks 750tl Üzeri Bakiye Yükle 500tl İade (Faturaya Yansıt)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yalnız starbucks filistin taraflı
Bizim ülkede çok saçma bir fikir var örneğin küresel markanin İsrail kısmı Filistin hakkında kötü paylaşım yapınca onu düşmanı belliyorlar oysa bu markalar küresel firmalar olduğundan her ülkede ayrı isim hakkı sahibi şirket var ve birbirinden apayrı şeyleri destekleyip oranın halkına göre reklam çalışması yürütüyorlar örneğin TRde de McDonalds Filistin'e destek oldu. Hayır misal tab gıda nin sağladığı istihdamı vb kim ülkeye sağlıyor adamlar tr nin en büyük patates ureticisi kendi et urunlerini Amasya'da üretiyorlar ülkeye verdikleri desteği veren sayılı firma vardır :D
Bunlar hep kalitesiz ürün üretip Türk malı herkes onu almalı şeklinde ürününü pazarlayanlarin fonlamalari
Ayni kalitede iki ürün arasından tabii ki Türk malı olanı secerim ama bana düşük kalite fahiş fiyat çeken firmayı da sırf Türk diye asla kullanmam
1000007466.webp

Son düzenleme:
Bu ülkede bu kadar cahil vatanperver varken bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok. Siz maaşınızı dolarlamı alıyorsunuz diyinde tam olsun :D Türk kahvesini bile Starbucks'dan içen ekonomi kötü diye orada burada zırlamasın. Yazdığım birilerinin nefsini rahatsız etmişte,
gediğine oturmuş galiba herkes cevapla atıyor.

Şu yazın bile ne kadar sığ bir kafa yapın olduğunu gösteriyor. Müslümansan veya Türksen direk ideolojisine ters. Değilsen beni ilgilendirmiyor zaten istediğini yapabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende tutankamon memnun oldum.

Röportajda telefonunu çıkar diyen tiplerden hiçbir farkın yok.

Hadi yolunu al şimdi. Boş boş telefonunu çıkarcık taslama tanımadığın kişilere. Boykot indirimlerini fırsat zannederek fiyatı düşen ürünleri alan tiplere bir şey anlatılamaz sâfi vakit israfı. Ne tarih bilirsiniz, ne israil'i tanırsınız, ne yerli sermaye bilirsiniz. Yarın bir gün çocukların Türkiye'de kafaya İsrail'den füze yediği zaman patlamış mısırınla ımdb 9 verip bak bunun parasında benimde katkım var diyerek izlersin, heyecanlı olur senin için. Ülkede mermi sesi duysan havalimanında izdiham çıkarırsın :D Ben boykot mesajını, yerli markalara yönlendirmeyi Müslüman'lara ve Türklere yazıyorum. Olmayanlar, görüşü farklı olanlar beni ilgilendirmiyor.
uzun uzun yazınca haklı olduğunu mu sanıyorsun ? :)) yazdıklarının tamamı saçma maalesef. kalbini kırmamak için kimse dillendirmiyor.

İsrail'in savunmasını kim karşılıyor ? Hissedarları kim Starbucks'ın ? Ne anlatıyosun? Youtubede 2 video izleyince her konuda tartışacak bilginiz olduğunu zannediyorsun. Adamların kutsal kitabı hakkında bile gram bilgin yok boş keseden konuş dur. İki gün sonra ekonomi kötü, diye zırlarsınız. Ama türk kahvenizi bile starbucks'dan içersiniz :D Elinize klavye alınca profesör olmuyorsunuz şunun biraz farkına varın.
Adama "2 video izleyip her konuda tartışacak bilgin var zannediyorsun" yazıyorsun kendin de 3 video izledin heralde
1000007477.webp

Son düzenleme:
uzun uzun yazınca haklı olduğunu mu sanıyorsun ? :)) yazdıklarının tamamı saçma maalesef. kalbini kırmamak için kimse dillendirmiyor.
Bizim ülkede çok saçma bir fikir var örneğin küresel markanin İsrail kısmı Filistin hakkında kötü paylaşım yapınca onu düşmanı belliyorlar oysa bu markalar küresel firmalar olduğundan her ülkede ayrı isim hakkı sahibi şirket var ve birbirinden apayrı şeyleri destekleyip oranın halkına göre reklam çalışması yürütüyorlar örneğin TRde de McDonalds Filistin'e destek oldu. Hayır misal tab gıda nin sağladığı istihdamı vb kim ülkeye sağlıyor adamlar tr nin en büyük patates ureticisi kendi et urunlerini Amasya'da üretiyorlar ülkeye verdikleri desteği veren sayılı firma vardır :D
Bunlar hep kalitesiz ürün üretip Türk malı herkes onu almalı şeklinde ürününü pazarlayanlarin fonlamalari
Ayni kalitede iki ürün arasından tabii ki Türk malı olanı secerim ama bana düşük kalite fahiş fiyat çeken firmayı da sırf Türk diye asla kullanmam
Alıntıyı görüntüle
Adama "2 video izleyip her konuda tartışacak bilgin var zannediyorsun" yazıyorsun kendin de 3 video izledin heralde Alıntıyı görüntüle
Çocuklara yeterince cevap verdiğimi düşünüyorum. Daha şirket politikası ne onu bilmiyorlar. Lol, valorant falan oynamaktan beyniniz süngere dönmüş. Açın az ekonomi kitapları okuyun diyeceğimde en son Ali ata bin falan okumuşsunuzdur. 1 milyon dolar ne kadar komik bir rakam o marka için ve o bağışı neden yaptığını herkes biliyorda senin chatgpt onları anlatmamış sana. Senin gibi politik cahiller bide bunu savunuyor :D Akıllı gezinen saflarsınız. Boş boş sanalda profesörcülük oynayın. Marka değeri ne onu bilmiyorsun daha, millete akıllılık taslıyor. Mcdonalds türkiye ayrı yönetilince Mcdonalds Türkiyeye ait oluyor dimi. Ticaret bilmez bir şey bilmez sanalda eline klavyeyi alınca celal şengör oluyor hepsi. Sana garanti veriyorum finish ile bingoyu aynı rafta gör 10TL fark olsun gider finish alırsın. Yerli sermaye takibiniz bu kadar. Yerli diye milyar dolarlık hisseli firmalarla ne kadar rekabet edebilir, tabikide üstünde fiyatlandıracak cahil insan. Senin yaşın yetmez algidanın tüm yerli dondurma firmalarını nasıl parasıyla yok ettiğini. Sonra gidersiniz twitterda ekonomi şöyle, ekonomi böyle dersiniz. Daha gıdanı yerliden almıyorsun, ne anlatıyorsun :D Dahada yazmayacağım cevapla atıp durma bitmiş konulara cahilliğinle insanın asabını bozuyorsun. Sen git oyununu oyna takılma böyle şeylere. Devrim arabasını, uçak fabrikalarını toprağa gömenlerden hiçbir farkınız yok. Orada burada Togg şöyle togg böyle diyede gömüyorsundur. Bu ülkeye tek bir katmadeğer sağlamadan boş çeneyle sanalda takıl sen. Senin gibilerin mantığı yerli ürün bir anda çıkıcak, sen hiç almadan milyar dolarlık düzeni oturmuş şirketlerden ucuza vericek ürünü hatta dahada kaliteli yapıcak çünkü birisi piyasada daha güvenilir ve TR vergilendirmesiyle batmayacak. Onlar zararına sattığında bile parayı çevirerek uzun vadede zarar etmiyor, Türkiyeden çıkan bir üretici onlarla yarışıcak öylemi kendi halkı bile destek çıkmazken, komedi. Dahada dönmeyeceğim yazdığınız mesajlara, 50 kere aynı şeyleri yazdım. Kafası olan alması gerekeni alır, düz duvara 1 kütüphane döksen ne fayda. Yarı cahil narsistliğini bırakında siz önce sonra millete akıl verirsiniz. Çenesi olan konuşuyor...

Son düzenleme:
Çocuklara yeterince cevap verdiğimi düşünüyorum. Daha şirket politikası ne onu bilmiyorlar. Lol, valorant falan oynamaktan beyniniz süngere dönmüş. Açın az ekonomi kitapları okuyun diyeceğimde en son Ali ata bin falan okumuşsunuzdur. 1 milyon dolar ne kadar komik bir rakam o marka için ve o bağışı neden yaptığını herkes biliyorda senin chatgpt onları anlatmamış sana. Senin gibi politik cahiller bide bunu savunuyor :D Akıllı gezinen saflarsınız. Boş boş sanalda profesörcülük oynayın. Marka değeri ne onu bilmiyorsun daha, millete akıllılık taslıyor. Mcdonalds türkiye ayrı yönetilince Mcdonalds Türkiyeye ait oluyor dimi. Ticaret bilmez bir şey bilmez sanalda eline klavyeyi alınca celal şengör oluyor hepsi. Sana garanti veriyorum finish ile bingoyu aynı rafta gör 10TL fark olsun gider finish alırsın. Yerli sermaye takibiniz bu kadar. Yerli diye milyar dolarlık hisseli firmalarla ne kadar rekabet edebilir, tabikide üstünde fiyatlandıracak cahil insan. Senin yaşın yetmez algidanın tüm yerli dondurma firmalarını nasıl parasıyla yok ettiğini. Sonra gidersiniz twitterda ekonomi şöyle, ekonomi böyle dersiniz. Daha gıdanı yerliden almıyorsun, ne anlatıyorsun :D Dahada yazmayacağım cevapla atıp durma bitmiş konulara cahilliğinle insanın asabını bozuyorsun. Sen git oyununu oyna takılma böyle şeylere. Devrim arabasını, uçak fabrikalarını toprağa gömenlerden hiçbir farkınız yok. Orada burada Togg şöyle togg böyle diyede gömüyorsundur. Bu ülkeye tek bir katmadeğer sağlamadan boş çeneyle sanalda takıl sen. Senin gibilerin mantığı yerli ürün bir anda çıkıcak, sen hiç almadan milyar dolarlık düzeni oturmuş şirketlerden ucuza vericek ürünü hatta dahada kaliteli yapıcak çünkü birisi piyasada daha güvenilir ve TR vergilendirmesiyle batmayacak. Komedi ya...
Hayatımda bir kere lol valorant oynamamış adamım övünmek için de demiyorum sevmiyorum tam tersine mesajlarıma bakarsan yıllar yılı yatırımcı olduğumu da görürsün. Sabahtan beri derin devlet adamı gibi ben biliyorum siz bilmiyorsunuz deyip duruyorsun, konuyu alakasız yerlere çekiyorsun şimdi gelir 2dk araştır yazar gel çok biliyorsan veriyle kaynakla anlat bakalım
1000001165.webp

Ben MCDonalds ın TR ye ait olduğunu söylemedim bunlar küresel şirketler he eğer hissederlar konusuna giriyorsan da Vanguard ve Blackrock Tupraş, Aselsan, Turkcell, Türk Hava Yolları, Bim, Akbank vb bu büyük şirketlere de hissedar bunları da boykot mu edelim? Bu bana hiç sorun değil ama sana sorun ise bu adamları en yüksek makamda ağırlayıp yatırım istemiş insanları savunman nasıl bir ikiyüyüzlülük? Birde insanın asabını bozuyorsun yazmış konu ile ilgisiz şeyler atıp şurada 10 kişiye yalan beyanların yüzünden mala anlatır gibi cevap yazdıran sensin
GPT ye sorma demiş keşke sen ona soraydın da bu kadar kafa açmasaydın be dostum her gün başka bir forumu uzun ve alakasız paragraflar ile çöp ettiğini görmekten gına geldi
1.3m olursa bedava dağıtılan skin gibi her sokak mahallede bunu görürüz
Ayrıca togg u da destekleyen biriyim almayı dahi düşünüyorum yani buradan da vuramadın :D
Ben boykota yerli sermayeye değil de senin gibi yahudilere manipülasyon yapıyor deyip milleti manipüle eden ikiyüzlülere karşıyım

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Hayatımda bir kere lol valorant oynamamış adamım övünmek için de demiyorum sevmiyorum tam tersine mesajlarıma bakarsan yıllar yılı yatırımcı olduğumu da görürsün. Sabahtan beri derin devlet adamı gibi ben biliyorum siz bilmiyorsunuz deyip duruyorsun, konuyu alakasız yerlere çekiyorsun şimdi gelir 2dk araştır yazar gel çok biliyorsan veriyle kaynakla anlat bakalım
Alıntıyı görüntüle
Ben MCDonalds ın tr ye ait olduğunu söylemedim bunlar küresel şirketler he eğer hissederlar konusuna giriyorsan da Vanguard ve Blackrock Tupraş, Aselsan, Turkcell, Türk Hava Yolları, Bim, Akbank vb bu büyük şirketlere de hissedar bunları da boykot mu edelim? Birde insanın asabını bozuyorsun yazmış konu ile ilgisiz şeyler atıp şurada 10 kişiye yalan beyanların yüzünden mala anlatır gibi cevap yazdıran sensin
GPT ye sorma demiş bir de keşke sen ona sorsaydın da bu kadar kafa açmasaydın be dostum

Ayrıca togg u da destekleyen biriyim yani buradan da vuramadın :D
Ben boykota yerli sermayeye değil de senin gibi yahudilere manipülasyon yapıyor deyip milleti manipüle eden ikiyüzlülere karşıyım
Yatırımcıya bak be minecraft oynayıp, daha yurtdışından ürün getirmenin kalktığını bilmiyor. Yıllar yılı çok büyük yatırımcısın be tam bir Balina. Chatgpt'den bakıp bakıp yazıyor. Biraz değiştirerek yaz bari kendi fikrin olduğunu itelemeye çalışırsın belki birilerini kandırırsın. Çocuksun... xbox pass alınca eli ayağına dolanmış iade etmenin peşine düşmüş yatırımcı seni :D Daha yazma hadi işim gücüm var, git yaşıtlarınla konuş.

Yatırımcıya bak be minecraft oynayıp, daha yurtdışından ürün getirmenin kalktığını bilmiyor. Yıllar yılı çok büyük yatırımcısın be tam bir Balina. Chatgpt'den bakıp bakıp yazıyor :D Biraz değiştirerek yaz bari kendi fikrin olduğunu itelemeye çalışırsın belki birilerini kandırırsın. Çocuksun...
Wow yatırım yapmak ve minecraft oynamak arasında çok büyük bir bağlantı var sherlock seni balina olduğumu söyleyen de yok sadece yıllar yılı yatırımcıyız hala konuyu başka yere çekme peşinde
Elim kırılaydı da sana cevap vereceğime dediğin gibi yapay zekaya yazdıraydım şu yazıları keşke
Edit Oğlum sen nasıl bi egoistsin lan? Yanlış pass alıp nasıl iade edeceğimi sormuşum ne yapayım kullanmayacağım aboneliği bill gatese mi bağışlayayım bir de cevap verdiğini sanıyor şunları yazıp
1 saat aşağılamak yerine 5 dakika kanıt at diyoruz işim gücüm var diyor sonra da biz cahil oluyoruz :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Wow yatırım yapmak ve minecraft oynamak arasında çok büyük bir bağlantı var sherlock seni balina olduğumu söyleyen de yok sadece yıllar yılı yatırımcıyız hala konuyu başka yere çekme peşinde
Elim kırılaydı da sana cevap vereceğime dediğin gibi yapay zekaya yazdıraydım şu yazıları keşke
Edit Oğlum sen nasıl bi egoistsin lan? Yanlış pass alıp nasıl iade edeceğimi sormuşum ne yapayım kullanmayacağım aboneliği bill gatese mi bağışlayayım
Tüm bilgileri forumdan ediniyorsun herhalde ondan bu cehalet. Google'a yazmak yerine foruma yazıp cevap bekliyor en basit bir iade işi için bile :D Valla ağır komedi elemansın, tam Kurtlar Vadisi Cahit enerjisi var sende. Bi değerlendir bu kariyeri.

Tüm bilgileri forumdan ediniyorsun herhalde ondan bu cehalet. Google'a yazmak yerine foruma yazıp cevap bekliyor :D Valla ağır komedi elemansın, tam Kurtlar Vadisi Cahit enerjisi var sende. Bi değerlendir bu kariyeri.
Forumun amacı soru sormak değil sanırım pardon
Elemanın kanıt vermek yerine haklı çıktığını düşünmek için konuyu çektiği yere bak bize komedi diyor işin yok muydu dostum niye cevap yazıp duruyorsun yandın mı yoksa
Birde geçmişimi okumaya 1 saat mesai harcamış ama çocukla uğraşamazmış yem atmıştım sazan gibi atladı 😂

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Elemanın kanıt vermek yerine haklı çıktığını düşünmek için konuyu çektiği yere bak bize komedi diyor işin yok muydu dostum niye cevap yazıp duruyorsun yandın mı
Ben senin gibi cahil bir adam olmadığım için arkada render alıyorım. O "yandınmı" lafını bana gerçek hayatta söyleyebilirsen ben sana direk ibanına 50K atıcam sadaka olsun. Kekelemeden yüz yüze iki cümleyi toparlayabiliyormusun merak ettim. Seni bi ağarlayalım istiyorsan sanal tehlike. Mesaj kutusu orda valla merak ettim kimmişsin neciymişsin :D Yıllar yılı yatırımcı seni...

Ben senin gibi cahil bir adam olmadığım için arkada render alıyorım. O "yandınmı" lafını bana gerçek hayatta söyleyebilirsen ben sana direk ibanına 50K atıcam sadaka olsun. Kekelemeden yüz yüze iki cümleyi toparlayabiliyormusun merak ettim. Seni bi ağarlayalım istiyorsan sanal tehlike. Mesaj kutusu orda valla merak ettim kimmişsin neciymişsin :D Yıllar yılı yatırımcı seni...
Fakirin sadakasına ihtiyacım yok sağolasın kendin gibi dilenci sandın heralde önce şu renderı bitir 2 haftadır her forumda sıkışınca kolpadan adres isteyip render alıyorum yazıyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,386
Üyeler
202,861
Son üye
Dijital Finans Asistanı
Geri