Mandalinaseven
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Bütçem 5000tl sallanmıcak monitör kolu desteği olan tercihen çam 160×70 veya 160×60 yüksekliği 70-75cm olacak bir masa arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ceramical ms2. Stok bekleyin kontrol edin her gün arada ekleniyor. Gram sallanmıyor. Bir de ucuz bayaBütçem 5000tl sallanmıcak monitör kolu desteği olan tercihen çam 160×70 veya 160×60 yüksekliği 70-75cm olacak bir masa arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
2 gün önce 5400dü![]()
Rani Mobilya Rani Ha110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit - Fiyatı, Yorumları
Rani Ha110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Bütçe çıkarsa bu net
yaklaşık 2 sene ms1 kullandım gayet memnundum yalnız yaşadığım evimi kapatıp askere gittim ve masayı ablama verdim. o da diyetisyen ve haliyle aktif bir şekilde kullanıyor. şuan da masa kendi ofisinde gayet sağlam bir şekilde iş görüyor. fiyatını fazlasıyla hak ediyordu. ben de çıkacağım yeni evimde ms2 düşünüyorum. gayet f/p bir masa. monitör kolu desteği için satıcıya sormuştum ve masanın arka kısmında profil yok monitör kolu rahatlıkla takılabilir demiştiCeramical ms2. Stok bekleyin kontrol edin her gün arada ekleniyor. Gram sallanmıyor. Bir de ucuz baya
Şu monitörün yüksek olması iyi bir şey değil bence monitörün göz hizasında olması daha iyi gibi![]()
Rani Mobilya Rani Ha110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit - Fiyatı, Yorumları
Rani Ha110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Bütçe çıkarsa bu net
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 gün önce 5400dü
yaklaşık 2 sene ms1 kullandım gayet memnundum yalnız yaşadığım evimi kapatıp askere gittim ve masayı ablama verdim. o da diyetisyen ve haliyle aktif bir şekilde kullanıyor. şuan da masa kendi ofisinde gayet sağlam bir şekilde iş görüyor. fiyatını fazlasıyla hak ediyordu. ben de çıkacağım yeni evimde ms2 düşünüyorum. gayet f/p bir masa. monitör kolu desteği için satıcıya sormuştum ve masanın arka kısmında profil yok monitör kolu rahatlıkla takılabilir demişti
Şu monitörün yüksek olması iyi bir şey değil bence monitörün göz hizasında olması daha iyi gibi
Alıntıyı görüntüle
ürünün yorumlarına falan o kadar bakmıştım forumlarda aratmıştım da monitör standı takan birine denk gelememiştim bir türlü. satıcıya sormama rağmen içinde bir şüphe de vardı. şuan o şüphe tamamen kalktı teşekkür ederim hocamAlıntıyı görüntüle
140x70 var bende monitör kolu konusunda bir sıkıntı yok desteği çapraz attıkları için masanın arka tarafı boş rahatça takılıyor f80.
Alıntıyı görüntüle
Fiyatû yüksek masa kalitesi iyi olsa da derinlik çom az ve monitör yukarda olması daha kötü ben zaten monitör kolu ile kullanıcam masanın altında raf olması işime gelir ama masayı sevemedim![]()
Bütçe çıkarsa bu net
2 gün önce 5400dü