Okul İçin 20-25 Bin TL Civarı Tablet Önerisi

ipad 16-17 civarında ederi o fiyata alınmaz

Aşağı yukarı her yanıyla aynı fiyattaki ipad'lerden iyi. Ipad almanın mantıklı olduğu tek yer çöpe atacak param var bu da olsun demek gibi geliyor bana. Ne bir bilgisayar ne bir tablet olabiliyor.
Anladım hocam sağolasın ben bugün mağazada inceleyeceğim inşallah ona görede doğru kararı vermeyi umuyorum

Anladım hocam sağolasın ben bugün mağazada inceleyeceğim inşallah ona görede doğru kararı vermeyi umuyorum
lenovoların ekran yenileme hızından ve yazılım vasatlığından şarkı hızlı gittiği söyleniyor ona dikkat et hocam

ipad 16-17 civarında ederi o fiyata alınmaz
Hocam senin önerin nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lenovoların ekran yenileme hızından ve yazılım vasatlığından şarkı hızlı gittiği söyleniyor ona dikkat et hocam
Verdiğin bilgiler için sağolasın hocam göz önünde bulunduracağım

Hocam senin önerin nedir
hocam şu an tabletlerin fiyatları çok saçmalaştı ben olsam daha düşük bütçede bir şey alırdım ben ipadi aldığımda fiyatı 13 800 dü şu an mümkün değil verilmez

Yazılımı Samsungdan daha hafif gereksiz sistem uygulamaları yok, sade arayüzü var dostum bu tableti kardeşime aldım kendim Samsung kullaniyorum

Aynı ekran parlaklığında ve özelliklerinde de samsunglardan çok daha uzun gidiyor testleri incelemede mevcut

Yazılımı Samsungdan daha hafif gereksiz sistem uygulamaları yok, sade arayüzü var dostum bu tableti kardeşime aldım kendim Samsung kullaniyorum
Aynı ekran parlaklığında da samsunglardan çok daha uzun gidiyor testleri incelemede mevcut
o fiyat tarafındaki samsunglar bu cihazın rakibi değil zaten şu an fiyatları çok yüksek s11 bu cihazın doğrudan rakibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lenovonun normalde rakip cihazı s11 ama fiyatlandırma farkından s10 muş gibi gözüküyor s10 bu fiyata asla alınmayacak bir cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,169
Üyeler
202,810
Son üye
Yakitefe
Geri