asdasdasds
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
F/P kralı olarak geçiyor yogalar.
Bana sorarsan yoga tab.Hangisi daha iyi peki ipad mi yoga tab mi
Aşağı yukarı her yanıyla aynı fiyattaki ipad'lerden iyi. Ipad almanın mantıklı olduğu tek yer çöpe atacak param var bu da olsun demek gibi geliyor bana. Ne bir bilgisayar ne bir tablet olabiliyor.Gerekçe olarak neyi gösterirsin peki hocam
Anladım hocam sağolasın ben bugün mağazada inceleyeceğim inşallah ona görede doğru kararı vermeyi umuyorumAşağı yukarı her yanıyla aynı fiyattaki ipad'lerden iyi. Ipad almanın mantıklı olduğu tek yer çöpe atacak param var bu da olsun demek gibi geliyor bana. Ne bir bilgisayar ne bir tablet olabiliyor.
lenovoların ekran yenileme hızından ve yazılım vasatlığından şarkı hızlı gittiği söyleniyor ona dikkat et hocamAnladım hocam sağolasın ben bugün mağazada inceleyeceğim inşallah ona görede doğru kararı vermeyi umuyorum
Hocam senin önerin nediripad 16-17 civarında ederi o fiyata alınmaz
Verdiğin bilgiler için sağolasın hocam göz önünde bulunduracağımlenovoların ekran yenileme hızından ve yazılım vasatlığından şarkı hızlı gittiği söyleniyor ona dikkat et hocam
hocam şu an tabletlerin fiyatları çok saçmalaştı ben olsam daha düşük bütçede bir şey alırdım ben ipadi aldığımda fiyatı 13 800 dü şu an mümkün değil verilmezHocam senin önerin nedir
Yazılımı Samsungdan daha hafif gereksiz sistem uygulamaları yok, sade arayüzü var dostum bu tableti kardeşime aldım kendim Samsung kullaniyorumlenovoların ekran yenileme hızından ve yazılım vasatlığından şarkı hızlı gittiği söyleniyor ona dikkat et hocam
o fiyat tarafındaki samsunglar bu cihazın rakibi değil zaten şu an fiyatları çok yüksek s11 bu cihazın doğrudan rakibiYazılımı Samsungdan daha hafif gereksiz sistem uygulamaları yok, sade arayüzü var dostum bu tableti kardeşime aldım kendim Samsung kullaniyorum
Aynı ekran parlaklığında da samsunglardan çok daha uzun gidiyor testleri incelemede mevcut
lenovonun normalde rakip cihazı s11 ama fiyatlandırma farkından s10 muş gibi gözüküyor s10 bu fiyata asla alınmayacak bir cihazNe gibi mesela