bu gameloop tarzı mobil oyunları pc de oynattıran tarzda bir uygulamada hesabın girili miAnlamdığım şekilce cihazlarım kısmında bir tane Android adında cihaz var bu cihazın ne olduğunu hala anlayamadım hesabım güvende mi emin değilim ne yapacağım
Hayır hicbir zaman kullanmadimbu gameloop tarzı mobil oyunları pc de oynattıran tarzda bir uygulamada hesabın girili mi
Şifreyi değişip hepsinden çıkış yapınHayır hicbir zaman kullanmadim
En iyisi telefonu sıfırlayıp başka bir cihazdan hesapları yeniden şifrelemekYa yine gelirse ne yapacağım
aynen öyle tüm diğer fihazlardan çıkış yap diyip şifre değiştirip kurtulabilirsinŞifreyi değişip hepsinden çıkış yapın
bazen goggle aynı cihazı 2 kez giriş yaptı diye gösterebiliyor aynı cihazda farklı uygulamalardan giriş yaptıysanOnu düşündüm son çare onu yapacağım
O model kodu ve model ismi sıkıntısı genelde xiaomilerde oluyor bir bakıyom 15-20 hane sayı harf random atmış birde altta redmi note bilmem ney var ikiside aktif aynı konum gözüküyorbazen goggle aynı cihazı 2 kez giriş yaptı diye gösterebiliyor aynı cihazda farklı uygulamalardan giriş yaptıysan
bende de aynı olmuştu, hem model kodu hem model adı aynı anda giriş yapabiliyor
öyledir muhtemelen