Bilgisayar Toplayabilir Miyim?

mirkOwicH

80+
Reaksiyon skoru
27
kankalar ben toplama bilgisayar yapacağım ufak ufak sağdan soldan parçaları alıyorum ama benim bilgisayar toplama konusunda hiç bir tecrübem yok yani parçaları birleştirmekten bahsediyorum geldiğinde kasanın içine becerebilir miyim sizce bu kabloları gizleyip temiz bi sistem çıkartmak istiyorum fan falan da alacağım fan çoklayıcı da alacağım yani nasıl yapabilirim bi bilgisayarcıya gideyim ona mı birleştirteyim malzemeleri kocaeli taraflarındayım ne kadar ücret tutar bi bilgilendirirseniz sevinirim

1000-2000 den aşağı tutmaz. Kendiniz birkaç video izleyerek yapabilirsiniz. Takıldığınız noktada buradan yardım isteyebilirsiniz

Bolca video izleyerek yapabilirsin. Kabloları toplayıp gizleme işini bilgisayarın sorunsuz çalıştığından emin olunca yap. Genelde ilk seferde bir şeyler eksik kalmaya meyilli oluyor

kabloları gizlemek için bi parça vs var mı peki dostum?
1000-2000 den aşağı tutmaz. Kendiniz birkaç video izleyerek yapabilirsiniz. Takıldığınız noktada buradan yardım isteyebilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bolca video izleyerek yapabilirsin. Kabloları toplayıp gizleme işini bilgisayarın sorunsuz çalıştığından emin olunca yap. Genelde ilk seferde bir şeyler eksik kalmaya meyilli oluyor
anladım çok teşekkür ederim

kankalar ben toplama bilgisayar yapacağım ufak ufak sağdan soldan parçaları alıyorum ama benim bilgisayar toplama konusunda hiç bir tecrübem yok yani parçaları birleştirmekten bahsediyorum geldiğinde kasanın içine becerebilir miyim sizce bu kabloları gizleyip temiz bi sistem çıkartmak istiyorum fan falan da alacağım fan çoklayıcı da alacağım yani nasıl yapabilirim bi bilgisayarcıya gideyim ona mı birleştirteyim malzemeleri kocaeli taraflarındayım ne kadar ücret tutar bi bilgilendirirseniz sevinirim
Tamamen dikkat meselesi yapboz gibi biraz youtubede sistem toplama videosu izle anlarsın hangi parçaları alacaksın kafanda plan varmı yoksa yardımcı olalım mı bütçe söylersen

Tek zorlayacak kısım F panel kasadan gelen güç reset tuşu vb. onun haricindekiler lego gibi

video izleyerek çok rahat yaparsın her şeyin yeri belli sen tık oturtuyosun

Tamamen dikkat meselesi yapboz gibi biraz youtubede sistem toplama videosu izle anlarsın hangi parçaları alacaksın kafanda plan varmı yoksa yardımcı olalım mı bütçe söylersen
parçalarım üç aşağı beş yukarı belli ama şeyi sormam lazım lian li o11 dynamic mini v2 kasa düşünüyorum fansız olanını fanlarını takmak için bu fan çoklayıcıyı almam gerekiyor mu baktım diğerine 5 tane dahili fanla geliyor zaten ben 6 tane takacağım

1-2 video izlesen çok rahat yaparsın, bilgisayarcıları zengin etmeye gerek yok

parçalarım üç aşağı beş yukarı belli ama şeyi sormam lazım lian li o11 dynamic mini v2 kasa düşünüyorum fansız olanını fanlarını takmak için bu fan çoklayıcıyı almam gerekiyor mu baktım diğerine 5 tane dahili fanla geliyor zaten ben 6 tane
Fanların zaten tek tek power çıkışı var onları üç uca birleştirip tek çıkış yap anakart üzerine tak

hocam bende ilk sistemimi kurarken youtube da 10dklık videoyu belkide 2 saatte izlemiştim ama kendim yapmıştım yapılır sorun olmaz sadece dikkat et. yaptığını kontrol et. zor değil

Ayrıca Amd almanı öneririm eğer ddr4 veya 5 sistem kuracaksan çünkü intelin kurulumu biraz sıkıntılı fan kurulumu vs.

kabloları gizlemek için bi parça vs var mı peki dostum?

anladım çok teşekkür ederim
Kasanın arkasına gizleniyor çok ekstrem bir tasarım olmayacaksa.

Ayrıca Amd almanı öneririm eğer ddr4 veya 5 sistem kuracaksan çünkü intelin kurulumu biraz sıkıntılı fan kurulumu vs.
İntel daha kolay bence. Özellikle AM4 berbat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,721
Üyeler
202,698
Son üye
erenyann61
Geri