❌İndirim Bitti! Razer Barracuda X | Kablosuz Gaming Kulaklık | 3,365₺

Kraken TE kullandım , kraken v3 hypersense kullandım , en son bunu alıp kablosuza geçeyim dedim sesi rezalet ne ses seviyesi yüksek ne de bir bass hissetiriyor , kraken v3 pro ya geçtim rahatım , barracuda x hiç tatmin etmedi beni ses konusunda tizi çok fazla baslar zayıf.

Barracudası var tavsiye etmem dip ses var microfon dış ses çok alıyor
Barracuda ile bunun arasında dağlar kadar fark var ikisi aynı ürün değiller bunun mikrofonu mükemmel dip ses falan da yaşamadım ben

Kraken TE kullandım , kraken v3 hypersense kullandım , en son bunu alıp kablosuza geçeyim dedim sesi rezalet ne ses seviyesi yüksek ne de bir bass hissetiriyor , kraken v3 pro ya geçtim rahatım , barracuda x hiç tatmin etmedi beni ses konusunda tizi çok fazla baslar zayıf.
Sesi biraz kısık evet bu konuda katılıyorum ben uzun yıllar F/P Gamepower Raijin kullandım onun mikrofonun kalitesi muazzamdı ses seviyesi de hoparlör kadar fazlaydı uygun fiyatlı bir fason ürün olmasına rağmen ama bu Razer'ın sesi bu anlattığım fason üründen bile daha kısık ancak bu bütçede güvenilir farklı bir kulaklık yok benim gözümde.

Menteşeleri çok sıkıntılı bir kulaklık üflesen kırılıyor. Onun haricinde fena kulaklık değil.

Nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum. 1 senedir filan ses tekerini oynatırken cızırtı oluyor ve ses şiddetti sağda-solda ayrı oynuyor. Bunun için garantisi bitmeden önce garantiye yollayacağım. Onun haricinde bir sorun yaşamadım, genel olarak memnunum.
Ben böyle bir sorun yaşamadım umarım da yaşamam hocam garantisi 1 haftaya bitiyor :D

4 seneye yakın kullandım oldukça da memnun dum ses tekerleginde kronik sorunu olabilir cızırtı yapıyordu bu sebeple garantiye gönderip yenisini alıyorum sürekli bu sefer garantiden geleni satacağim ama kulaklarımi acıtmaya başladı ama fiyatına gòre ses kalitesinden ben memnundum
2 sene de eski modelini kullanmisitim
Bu ayarlarda kullanınca seviyordum ama ben

4 seneye yakın kullandım oldukça da memnun dum ses tekerleginde kronik sorunu olabilir cızırtı yapıyordu bu sebeple garantiye gönderip yenisini alıyorum sürekli bu sefer garantiden geleni satacağim ama kulaklarımi acıtmaya başladı ama fiyatına gòre ses kalitesinden ben memnundum
2 sene de eski modelini kullanmisitim
Sürekli sıfır ürün mü yolluyorlar garantiden? Nasıl oluyor? Amazon'dan mı satın aldınız yoksa Razer mı yenisini yolluyor

Ben böyle bir sorun yaşamadım umarım da yaşamam hocam garantisi 1 haftaya bitiyor :D
Benimki de Ekim-Kasım gibi bitiyor tam hatırlayamadım şimdi. Kullanım açısından çok sorun olmadığı için bayağıdır erteliyorum, bir ara yollamam lazım. :kizginpeepo:

Benimki de Ekim-Kasım gibi bitiyor tam hatırlayamadım şimdi. Kullanım açısından çok sorun olmadığı için bayağıdır erteliyorum, bir ara yollamam lazım. :kizginpeepo:
Arkadaşa sıfır ürün yollamışlar hocam bekletmeyin bari bi cevap verirse öğrenelim nasıl bir yol izlediğini

mchose x9 mu bu mu daha iyi kulaklık

Bunun tartışmasını şu konuda yaptık ve Razer'da karar kıldık biz bir arkadaşla

Sürekli sıfır ürün mü yolluyorlar garantiden? Nasıl oluyor? Amazon'dan mı satın aldınız yoksa Razer mı yenisini yolluyor
Vatan bilgisayar dan almıstim bu cızırtı yüzünden 2 kere yenisini aldım servise gönderiyorsun bakıyorlar ona göre iade veya değisim raporu hazırlıyor servis onu vatana veriyorsun para iadesi yerine değisim istedigini soyluyorsun yenisini veriyorlar ve 2 yıl daha garantı oluyor bunu sırf satarken sıfır satayım diye yeniledim msla bende bu sekilde oldu baskasinda nasil olur bilemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım da barracuda x vardı kırmıştı x9 aldırmistim hiç begenmedi iade etmişti tekrar barracuda aldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,716
Üyeler
202,697
Son üye
Hasanvrl
Geri