Crimson Desert 1498 TL Eneba

Oyun çok güzel ama 1-2 saat ayırıpta oynanacak oyun değil. Kendim için konuşayım bir haritada inciğine cinciğine kadar gider gelirim ki bu da benim için baya bir vakit alıyor. En az böyle 4-5 saat lazım günlük bana ki artık çalışan insanlarız en azından o 4-5 saati bir kerede veremiyoruz.

daha iyi özetlemek gerekirse lise-üniversite zamanlarıma denk gelseydi bu oyun tadından yenmezdi.

Burası ufak spoiler olabilir.

Bir noktada kampta tıkandım. At arabası yapmam lazım fakat insan yok. O göreve git bu göreve git vs. Uzunca bir süre o At arabasını nasıl yapılacağını bulamadım. Çünkü artık sağdan soldan adam da gelmiyor. bende saldım o zamandan sonra.

İleride tekrar şans verip oynamayı denerim. Rdr2 için de 20 saat zaman ayırıp bu ne diyip silip 7 ay sonra dönüş yapıp sonlara doğru hüngür hüngür ağlamışlığımda var. 😁
Bende mi sorun var bilmiyorum ama yazdıklarının aynısını baldurs gate 3 için diyebilirim.Oyuna girdim 2-3 saat oynadım ama devam edemedim.Çok detay var gibi beceremedim oynamayı.Sanki iyi bi zaman ayırmak gerekiyor

Ekran görüntüsü 2026-09-05 125911.webp

AKS12 yazınca 188 tl daha düşüyo 1381TL oluyor ama kart kısmına gelınce 1497 tl oluyor servis bedeli alıyor.1497 den daha düşük fiyata görmedim

Geçtiğimiz aylarda Enaba'dan almaya niyetlenmiştim ama servis ücreti vs yükseliyor sonradan, G2A %25 kupon veriyor çarkta çok daha uyguna gelmişti, kontrol eden var mı fiyatı ne kadara geliyor?

Arkadaşlar şuan steamde 55 dolar indirimli hali enebada üzerinde bu fiyatta.Yorumlarda 5070 kasıyor yazısını görünce almaktan vazgeçtim benim 9060xt de patlar o zaman :D İyi bi PCniz varsa almayı düşnenler değerlendirebilir

9060xt ile fhd max grafik oynarsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kingdom come 2 de 778 tl mi ne oda alınır mı
kingdom come 2 oyun tarihinin en iyi oyunu olabilir hocam. sence alınmaz mı?

Şuanlık online istemeyen oyunlara para veresim yok forza horizon 6 falan denk gelirse söyleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,721
Üyeler
202,698
Son üye
erenyann61
Geri