Crimson Desert 1498 TL Eneba

Herkese göre değil onu belirteyim, preorder almıştım, eli yüzü düzelince girip bitirdim ve hikaye sıfır maalesef.

Daha çok tech demo gözüyle bakıyorum, bu engine ile çok daha kaliteli yeni oyunlar yapabilirler bence.

1-2 saat gameplay izlemeden satın almayın, naçizane tavsiyemdir.

Almak isteyen arkadaşlar satınalma sayfasıan geldiklerinde CACHO10 kodunu girerek % 10 daha indirim alabilir
1788548345042.webp

hocam ben ilk çıktığında almıştım 1800 yani 140 saat falan oynadım daha çöl tarafına geçmedim ejdere falanda binmedim keyifli bir oyun, çok hikaye arayan birisi değilim, zaten tek falsosu o onun dışında eşi benzeri olmayan bi oyun.

alınır mı peki oyun nasıl coop var mı

hocam co op yok benim bildiğim dediğim gibi kombatı baya çeşitli ve çok eğlenceliydi benim için biraz geç açılıyor(bazı malca görevler var) ama dediğim gibi serbest bıraktıktan sonra, dipsiz kuyu gibi. Hala bitirmedim ama hani öyle bir oyun değil zaten(bana göre)
1788552987994.webp

oyunda co op yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun çok geniş bir oyun keşfetmeyi aynı zamanda görev peşinde koşmayı sevenler için birebir oyun içerik anlamında çok dolu oyunda 275 saatim var ve 275 saat boyunca her şeyi yapa yapa geliyordum chapter 8 olması lazım yalan olmasın anca gelmiştim yani oyunun geçtiği crimson desert'a ve ben oyunu ilk gün alıp oynayanlardan biriyim o zamandan bu zamana oyun çok değişti gerçekten bu fiyatları hak edecek bir oyun parası olmayanı bilemem ama orjinal alıp oynamak isteyen için birebir oyun

oyunda co op yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun çok geniş bir oyun keşfetmeyi aynı zamanda görev peşinde koşmayı sevenler için birebir oyun içerik anlamında çok dolu oyunda 275 saatim var ve 275 saat boyunca her şeyi yapa yapa geliyordum chapter 8 olması lazım yalan olmasın anca gelmiştim yani oyunun geçtiği crimson desert'a ve ben oyunu ilk gün alıp oynayanlardan biriyim o zamandan bu zamana oyun çok değişti gerçekten bu fiyatları hak edecek bir oyun parası olmayanı bilemem ama orjinal alıp oynamak isteyen için birebir oyun
kingdom come 2 de 778 tl mi ne oda alınır mı

kingdom come 2 de 778 tl mi ne oda alınır mı
O da değer bu iki oyun çok uzun saatler vadeden oyunlar içerik anlamında. AKS14 kodunu kullanmak istiyorsanız da allkeyshop sitesinden eneba linkine gitmeniz lazım çünkü o kod sadece allkeyshopun referal linki ile çalışıyor ödemede

O da değer bu iki oyun çok uzun saatler vadeden oyunlar içerik anlamında. AKS14 kodunu kullanmak istiyorsanız da allkeyshop sitesinden eneba linkine gitmeniz lazım çünkü o kod sadece allkeyshopun referal linki ile çalışıyor ödemede
2 oyun içinde dolandırılma durumu var mı ?

2 oyun içinde dolandırılma durumu var mı ?
Hayır Eneba'dan çok alışverişim oldu bir kere bile dolandırılmadım zaten keyi aktive ederken manual aktive etmezseniz görmezseniz yani eneba eklentisi ile kullanırsanız olabilecek herhangi bir sorunda eneba %100 iade garantisi veriyor

Son düzenleme:
Oyun çok güzel ama 1-2 saat ayırıpta oynanacak oyun değil. Kendim için konuşayım bir haritada inciğine cinciğine kadar gider gelirim ki bu da benim için baya bir vakit alıyor. En az böyle 4-5 saat lazım günlük bana ki artık çalışan insanlarız en azından o 4-5 saati bir kerede veremiyoruz.

daha iyi özetlemek gerekirse lise-üniversite zamanlarıma denk gelseydi bu oyun tadından yenmezdi.

Burası ufak spoiler olabilir.

Bir noktada kampta tıkandım. At arabası yapmam lazım fakat insan yok. O göreve git bu göreve git vs. Uzunca bir süre o At arabasını nasıl yapılacağını bulamadım. Çünkü artık sağdan soldan adam da gelmiyor. bende saldım o zamandan sonra.

İleride tekrar şans verip oynamayı denerim. Rdr2 için de 20 saat zaman ayırıp bu ne diyip silip 7 ay sonra dönüş yapıp sonlara doğru hüngür hüngür ağlamışlığımda var. 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,946
Üyeler
202,746
Son üye
fffaabi
Geri