"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

Türkçe altyazı getirmeyeceklerine adım kadar eminim

Yarım saatlik Netflix içeriğini bile Türkçe altyazılı yapmadılar :D
Galiba o netflixlik bir durum diye biliyorum, aktif olarak sadece inglizce veriyorlar, Türkçe'ye çevrilmiyor diye biliyorum. Mike Tyson Jake Paul döneminde de aynısı olmuştu, İnglizce altyazı vermişlerdi gene Türkçe yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsteseler yapay zeka ile yaparlar mı yapalar, işlerine gelmemiş olabilir tabi arkada neler döndüğünü bilmiyoruz. İşin sonunda bu oyunda Türkçe dil desteği görürüz umarım.
Galiba o netflixlik bir durum diye biliyorum, aktif olarak sadece inglizce veriyorlar, Türkçe'ye çevrilmiyor diye biliyorum. Mike Tyson Jake Paul döneminde de aynısı olmuştu, İnglizce altyazı vermişlerdi gene Türkçe yoktu.

İsteseler yapay zeka ile yaparlar mı yapalar, işlerine gelmemiş olabilir tabi arkada neler döndüğünü bilmiyoruz. İşin sonunda bu oyunda Türkçe dil desteği görürüz umarım.
milyon dolarlık firma hizmet verdiği ülkede yüzbinlerce kullanıcısı var hocam bende dahilim bu gruba sence netflix'sin gözden kaçirmış olma ihtimali varmıdır rockstar kendi istemiştir extra dil eklemeyin diye

Dublaj değil altyazı bile kafi Türkiyede ön sipariş sayısı kadar daha satabilmek için

milyon dolarlık firma hizmet verdiği ülkede yüzbinlerce kullanıcısı var hocam bende dahilim bu gruba sence netflix'sin gözden kaçirmış olma ihtimali varmıdır rockstar kendi istemiştir extra dil eklemeyin diye
Netflix türkiyenin videoya erişimi yanlışım yoksa yayınlanmadan birkaç saat önce olmuş

Marketing'i sadece Rockstar'ın değil, Netflix'in de aynı şekilde. Netflix'in de payı var altyazı eklenmemesinde.

Genel anlamda umarım mail iyidir, sanırsam Arap bir kullanıcıya da geri dönüş yapmış Strauss.

Adam zaten Yahudi, paranın %1'inin %1'ini düşünen biri. Gelir mi bilmiyorum ama gelse güzel olurdu.

Tan Productions ne mail almış bilmiyorum ama NDA falan yoksa lafı uzatmanın, hypelamanın anlamı yok. Neyse söylesin, boşuna ümitlendirmesin.

Netflixe kalsa eklerdi, Rockstar sadece yayınlasın diye anlaşmıştır müdahale ettirmemiştir o görüntülere.

rockstarın bizi takıp takmaması ile ilgili değildi mesele aslında. Bazıları çok aşağılık psikolojisinde , neredeyse yalvarır şekilde istedi bunu. Böyle yapmayı doğru bulmuyorum ben eğer bir tepki vermek istiyorsan almazsın zaten bu inanılmaz bir tepki olur. Türkiye satışlarına baktıklarında oyunun satmadığını gördüklerinde anlarlar

Hocam aşırı tüketim toplumuyuz malesef. Bizim millet “almayarak/kullanmayarak” bir şeyi protesto etmeyi beceremiyor malesef. Hiçbir zaman yapamadık bunu. Bu ülke organizasyon konusunda kitlesel bir tek gezi olaylarını yankı yaptırabildi o kadar.

Hele dijital ortam protestosunu hayatta yapamayız.

Ama bi ses çıkarılmış yine başarı olarak görüyorum bunu 👍 oda gta olduğu için 😃

Netflixe kalsa eklerdi, Rockstar sadece yayınlasın diye anlaşmıştır müdahale ettirmemiştir o görüntülere.
Netflix de eklemedi ama işte, adam pazarlama için bir ton para ödedikten sonra daha büyük kitlelere ulaşamasın diye niye eklememek zorunda kalsın ki?

İki tarafın da okey olduğu bir karar bu belli. Aynı şekilde bazı içeriklerin yurtdışında var iken bize geç gelmesi, bizden silinmesi veya hiç eklenmemesi gibi kararlar da öyle. Markalar onu yapardı bunu ederdi diye pek medet ummayın bence hepsi planlı, programlı bunların.

Hocam aşırı tüketim toplumuyuz malesef. Bizim millet “almayarak/kullanmayarak” bir şeyi protesto etmeyi beceremiyor malesef. Hiçbir zaman yapamadık bunu. Bu ülke organizasyon konusunda kitlesel bir tek gezi olaylarını yankı yaptırabildi o kadar.

Hele dijital ortam protestosunu hayatta yapamayız.

Ama bi ses çıkarılmış yine başarı olarak görüyorum bunu 👍 oda gta olduğu için 😃
Millet zaten almıyor ki korsan oynuyor asgarinin 28 olduğu yerde kaç kişi 5k verecek
Korsanda ilk beşteyiz
Yanlış anlamayın ben de alacağım burada bahsettiğim şey oran gelip ben de alacağım yazmanıza gerek yok :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,946
Üyeler
202,746
Son üye
fffaabi
Geri