Lahana11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende mi sorun var bilmiyorum ama yazdıklarının aynısını baldurs gate 3 için diyebilirim.Oyuna girdim 2-3 saat oynadım ama devam edemedim.Çok detay var gibi beceremedim oynamayı.Sanki iyi bi zaman ayırmak gerekiyorOyun çok güzel ama 1-2 saat ayırıpta oynanacak oyun değil. Kendim için konuşayım bir haritada inciğine cinciğine kadar gider gelirim ki bu da benim için baya bir vakit alıyor. En az böyle 4-5 saat lazım günlük bana ki artık çalışan insanlarız en azından o 4-5 saati bir kerede veremiyoruz.
daha iyi özetlemek gerekirse lise-üniversite zamanlarıma denk gelseydi bu oyun tadından yenmezdi.
Burası ufak spoiler olabilir.
Bir noktada kampta tıkandım. At arabası yapmam lazım fakat insan yok. O göreve git bu göreve git vs. Uzunca bir süre o At arabasını nasıl yapılacağını bulamadım. Çünkü artık sağdan soldan adam da gelmiyor. bende saldım o zamandan sonra.
İleride tekrar şans verip oynamayı denerim. Rdr2 için de 20 saat zaman ayırıp bu ne diyip silip 7 ay sonra dönüş yapıp sonlara doğru hüngür hüngür ağlamışlığımda var.![]()