800-850 Bin Liraya Araç Önerisi

Mvnmt35

80+
Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar merhaba bu bütçede alınabilecek bir araç arıyoruz alıcaz satmıcaz uzun yıllar bineriz bu yüzden özellikle sorunsuz araç bakıyoruz.
kullanım şekli günde 12-15 km şehir içi kısa mesafeler olucak 5-6 km yerlerde çok yılda 7-8 bin km anca yaparız çok km yapan birisi değiliz bu yüzden dizel yerine benzinli bişey bakıyoruz hem kısa mesafe hemde dizelin ağır bakımları sebebi ile ne önerirsiniz motor ve şanzıman gibi ağır masraf açmayacak araba isitiyoruz clio bakıyoruz genelde hep ama 0.9 tce olarak 1.0 tce kronik çok diyolar bilmiyorum hatchback sedan vs fark etmez otomatik manuelde fark etmez öncelik sorunsuzluk zaten az km yapıcaz araba kendinden soğutmasın sanayi sanayi dolanmayalım

Toyota Corolla
Honda civic
Fiat Egea
Bu arabaların ilk 2 si saglamligiyla bilinir
Egeanin parçası kolay bulunur basını ağrıtmaz

Arkadaşlar merhaba bu bütçede alınabilecek bir araç arıyoruz alıcaz satmıcaz uzun yıllar bineriz bu yüzden özellikle sorunsuz araç bakıyoruz.
kullanım şekli günde 12-15 km şehir içi kısa mesafeler olucak 5-6 km yerlerde çok yılda 7-8 bin km anca yaparız çok km yapan birisi değiliz bu yüzden dizel yerine benzinli bişey bakıyoruz hem kısa mesafe hemde dizelin ağır bakımları sebebi ile ne önerirsiniz motor ve şanzıman gibi ağır masraf açmayacak araba isitiyoruz clio bakıyoruz genelde hep ama 0.9 tce olarak 1.0 tce kronik çok diyolar bilmiyorum hatchback sedan vs fark etmez otomatik manuelde fark etmez öncelik sorunsuzluk zaten az km yapıcaz araba kendinden soğutmasın sanayi sanayi dolanmayalım
Fiat egea 1.6 e-torq.

Toyota Corolla
Honda civic
Fiat Egea
Bu arabaların ilk 2 si saglamligiyla bilinir
Egeanin parçası kolay bulunur basını ağrıtmaz
Hocam 2017 i20 1.2 mpi 113 bin kmde sağ arka çamurlukta boya var sadece 825 e iyi mi? 4 lastik sıfır ekran ve geri görüş kamerası taktırmış jump model sağ marşpiyeldede boya var diyor sizce iyi mi? bana iyi gibi geldide
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiat egea 1.6 e-torq.
Hocam 1.6 etorq çok baktım bu paraya cidden yok temizleri 1.100 1.050 bandında i20 nasıl 2017 1.2 mpi sizce egea tarafında para 1.4 fire a yetiyor anca.

Kia Sportage 1.6 GDİ 2012-2015.
Hyundai İ20 1.4 MPİ 2015-2019
seçenekleri baş ağrıtmaz.

1.4 mpi lar çok pahalı hocam 1.2 mpi hakkında bilgin varmı performans ile işimiz yok sakin kullanıcıyız zaten yarın expere götürcem 1 tanesini

O yıllardaki hyundai kia grubunun gdi araçları alınmaz hocam yağ yakmalarıyla meşhur bi motor. Sonra smartstream motorlara geçtiler onda biraz çözüldü

35 yildir arabam var son 5 yıldır 2017 1.3 egea dizel kullaniyorum yılda 10 bin civari yaparim 8 bini şehir ici konfor yakit guvenlik genişlik kocaman bagaj çok memnunum 3 yılda bir araba degistiririm egeadan okadar memnunum ki hic ariza cikarmadi geçen yıl değiştirmedim agir bakimlarini yaptırdım triger değişimi turbo bakimi enjektör degisimi 4 lastik 70 bin civari verdim dizel den endişe ediyorsan benzinli al 2022 oncesi yağ eksiltme şikayeti vardi oda yag sogutucu olmadigindan zorlayinca yag buharlasiyordu lpg ye uyumlu bence 500 1200 tl arası en iyi arac egea

35 yildir arabam var son 5 yıldır 2017 1.3 egea dizel kullaniyorum yılda 10 bin civari yaparim 8 bini şehir ici konfor yakit guvenlik genişlik kocaman bagaj çok memnunum 3 yılda bir araba degistiririm egeadan okadar memnunum ki hic ariza cikarmadi geçen yıl değiştirmedim agir bakimlarini yaptırdım triger değişimi turbo bakimi enjektör degisimi 4 lastik 70 bin civari verdim dizel den endişe ediyorsan benzinli al 2022 oncesi yağ eksiltme şikayeti vardi oda yag sogutucu olmadigindan zorlayinca yag buharlasiyordu lpg ye uyumlu bence 500 1200 tl arası en iyi arac egea
Egea iyidir bişey diyemem ama 1.4 le ilgili çok şikayet var ya genelde yağ yakmayı geçtim büyük araba bizim sokaklar biraz dar olduğundan i20 çok daha avantajlı olacak bize adamla sözleştik yarın sabah experde buluşçaz bakalım ne çıkacak arabada.

20 yilim b hacback la gecti evli cocuklu olunca mecburen ici geniş bagaji buyuk arabaya geçtim cevremde bir suru 1.4 egea kullanan var rampada bayilma harici şikayet duymadım onun icinde rampaya gelmeden vitesi bir alta alip devri 4500e getirirsen sorun yok yag yakma iside yag sogutucu olmadigindan yüksek devirde isinan yag buharlasiyor zorlamazsan sorun yok

20 yilim b hacback la gecti evli cocuklu olunca mecburen ici geniş bagaji buyuk arabaya geçtim cevremde bir suru 1.4 egea kullanan var rampada bayilma harici şikayet duymadım onun icinde rampaya gelmeden vitesi bir alta alip devri 4500e getirirsen sorun yok yag yakma iside yag sogutucu olmadigindan yüksek devirde isinan yag buharlasiyor zorlamazsan sorun yok
1.3 astram var 2006 model geçenlerde arkadaşın 1.4 egeayı kullandım yokuşta dedikleri gibi bayılmıyor ama kolay kolay hızlanmıyor araba yani yokuşta birini sollama imkanı sıfır gibi, fiyat performans olarak bakarsak eksi değil bence. Astrayı satıp üstüne az ekleyip almayı düşünüyorum şu an.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,380
Üyeler
203,136
Son üye
deadowl
Geri