🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Ürünün hepsiburadaki yorumlarına baktım. Baya sıkıntı yaşayan olmuş. İptal etsem mi kurt düştü içime.
Teklonoji şans işi hocam sorunlu gelirse satici Amazon geç olsa da iade olur her türlü, Amazon politikası katı bu konuda. Dün ben de aldım direkt gigabyte monitörümün iade sürecinde olmasına rağmen fiyat çok uygun geldi emsalleri 8k dan aşağı degil. Asus vardı sorunlu geldi iade ettim, gigabyte aldım sorunlu oldu iade ettim, şimdi buna bakıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu sipariş ekranında 180 hz gözüküyor ne iş

Alıntıyı görüntüle
Telefondan baktım bende de öyle gözüküyor, gigabyte monitör almıştım onda da eski gösteriyordu ama yeni versiyon gelmişti. Eski versiyonu yollarlarsa iade geçin, mağduriyet durumundan da Amazon canlı desteğe bağlanın kupon verirler.

Son düzenleme:
Hoparlor disinda farki yok degil mi? C-3 modeli genel olarak videolarda 1350:1 kontrast vermis ancak pch videosunda 1100:1 gosteriyor
Bildiğim kadarıyla fark yok panelden panele değişebilir tüm paneller aynı değerleri vermez zaten ufak farklar olur sen o 250 kontrast değerinin farkını anlayamazsın 6299 tl zaten çok takılmaya ferek yok

Teklonoji şans işi hocam sorunlu gelirse satici Amazon geç olsa da iade olur her türlü, Amazon politikası katı bu konuda. Dün ben de aldım direkt gigabyte monitörümün iade sürecinde olmasına rağmen fiyat çok uygun geldi emsalleri 8k dan aşağı degil. Asus vardı sorunlu geldi iade ettim, gigabyte aldım sorunlu oldu iade ettim, şimdi buna bakıyorum.

Telefondan baktım bende de öyle gözüküyor, gigabyte monitör almıştım onda da eski gösteriyordu ama yeni versiyon gelmişti. Eski versiyonu yollarlarsa iade geçin, mağduriyet durumundan da Amazon canlı desteğe bağlanın kupon verirler.
hocam iade değil de değişim yapabiliyor muyuz amazonda? Zaten ben de amazona ve PCHOCASI Taner abiye güvenerek aldım.

PC Hocası ve Kaplan paylaşmış zaten ürünü biliyoruz ürün pazara geldi geleli en iyi fiyata gelmiş

Hocadan haber var aynı fiyattan açılcak galiba anladığım kadarıyla
Alıntıyı görüntüle

Hocam geç kaldık ürün kapandı mı bitti mi anlamadık açılcak mı yoksa bitti mi tamamen nedir durum

Bu fiyatı görünce yan monitörüde 2k yapasım geldi :D

Tükenmiş galiba ürün Asus VG27AQ5A’ nın fiyatının düşmesini bekliyordum bu da fena değil gibi gözüküyor.

1788731979644.webp

Prime olmasına rağmen teslimat tarihi böyle (Ankara), Tahran'dan falan mı geliyor neden bu kadar fazla? Amazondan ciklet alsam aynı gün geliyodu normalde. Satın alan agalar sizde durumlar ne?

Geri