Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

Yıllarca amd kullandım amd zamanını çalar sonra yeni kart çıkartır.
1.webp

AMD geriden gelecektir fakat Nvidia benim ilgimi hala çekiyor yeni karta gececek olsam Nvidia deneyimlerim mesela

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nvidia DLSS 5 sürümünü çıkardı, oyunlarda grafiklerde bariz bir düzeltme yapıyor, peki ya AMD bunun karşılığında bir güncelleme yapar mı , FSR güncellemesi olur mu sizce? Sanırım destekleyen modellerde yazılım güncellemesi ile geliyor, düşüncelerinizi merak ettim
böyle bir teknoloji bu sene gelmez ama şunu söyleyebilirim

Amd neredeyse aynı performanstaki kartı 20-25k daha uyguna satıyor.Peki Nvidia?

Aynı paraya satsa amd yi kim alır tek avantajı ucuz olması zaten

Herkes üst düzey yapsın kimse almasın. Garip bir yorum elbet tüketici dostu firmalar da olacak. Her firmanin hedefi farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rekabet olacakki sen ben alalım bu benim işime gelir.

Nvidia belki çok daha pahalıya alınacak ama amd sonuçta rakip bir nebze belki oda fiyatlari asagi tutmasina sebep oluyor nvidia sonucta babamizin oglu degil daha cok kar güden bir firma.

Herkes üst düzey yapsın kimse almasın. Garip bir yorum elbet tüketici dostu firmalar da olacak. Her firmanin hedefi farklı.

Rekabet olacakki sen ben alalım bu benim işime gelir.

Nvidia belki çok daha pahalıya alınacak ama amd sonuçta rakip bir nebze belki oda fiyatlari asagi tutmasina sebep oluyor nvidia sonucta babamizin oglu degil daha cok kar güden bir firma.
Üst düzey yapsın tabi alınır hocam şuanki durumdan bahsediyorum.

Yıllarca amd kullandım amd zamanını çalar sonra yeni kart çıkartır.
Alıntıyı görüntüle
Fsr 4.0 6000 e gelecek kanki beklesene ya. Yaşayan tek kart kaldı aktif 6000 serisinde o sıra

Dolu paket arabayla boş paket araba aynı para mı? Bir de kardesim nvidia kartlar tek yönlü değil ki. Render ai iş uygulamaları vs vs amdnin varlık gösteremediği alanların tek sahibi. Tabii ki de fiyat farkı olacak. Her şey oyun performansı değil.

Üst düzey yapsın tabi alınır hocam şuanki durumdan bahsediyorum.
Alınmaz hatta 0 satar. 5090ı millet oyun oynamaya almıyor iş için alıyor. İş uygulamalarıda nvidianın parsellediği arsalar. Amdye giriş yok. Performans yok.

Son düzenleme:
Nvidia bu teknolojilerin tabanını 2008'den beri üstüne koya koya ilerliyor, AMD karşılık verse bile şu an rekabet edebilecek kadar ileri düzeyde teknoloji üretmeleri çok zor hem yetenek açısından hem de mali açıdan zorlanacaklardır.

Son gelişmeye göre Dlss5 amd kartta çalıştırılmış fakat optimizasyondan dolayi fps cok ciddi düşüyordu, topluluk dururmu optimize etmeye devam ediyorlar suan 12 fpsten 30 fps cikmayi başarmışlar.

Amd gariban sofrası gibi bise gelen çorba belli

Son gelişmeye göre Dlss5 amd kartta çalıştırılmış fakat optimizasyondan dolayi fps cok ciddi düşüyordu, topluluk dururmu optimize etmeye devam ediyorlar suan 12 fpsten 30 fps cikmayi başarmışlar.
Cıkan bisey yok amd jesus 2k veya 4k da calıstırdıgı icin 12 fpsti. 30 fps olayı 1080p low med ayarlarda muhtemelen.
Fg açık ve far balancedda iken bu sekil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,791
Üyeler
202,715
Son üye
MECHxyz
Geri