Pump Out Sebebi Nedir

Tamam o halde gpu ihs yüzünden oluyor. Ya sık sık değiştireceksiniz ya da faz değişkenli

Mesela ekimde yenilesen marta kadar kurtarır. Nisan mayıs gibi havalar ısınır orda bir daha değiştirirsin yazı geçirir sonra ekime girdiğimizde tekrar değiştirirsin

Senede 2 değişime tekabul eder

Tabi kart tozlu kasa içi tozlu ve hava akışı yeterli değilse oynadığın oyunlara bağlı olarak değişim artabilir

4-5 ay boyunca cyberpunk indiana jones black myth wukong aaa oyunlar oynayanlarla rekabetçi oynayanların gördüğü sıcaklıkta bir değil
bir kaç aya kesinlikle alacağım alana kadar aldıhım şu mx6 ile idare edeyim birde bu 2 macun toplam 1100 den fazla vermişimdir sinir edici.

Sıcaklık soğukluk döngüsü, ihs olmadığı için core die'ın yüzey yapısı gibi birçok faktör var.

Pcm8990 satın alın
Bu fiyata değmez ya. Mx7 ile takılıp heilos2 gelince almalık iş bura. Bunlara bu paralar verilmez.

Bu fiyata değmez ya. Mx7 ile takılıp heilos2 gelince almalık iş bura. Bunlara bu paralar verilmez.
Çok kullanan var aslında. Ben benim 6950xt'ye taktım bundan. 95'den 84-83'e çekti hotspot'ı. Delta ise 11-13 derece arasıydı. Yapısı PTM ile aynı. 3 sene falan gider cidden. Güzel pad.

Çok kullanan var aslında. Ben benim 6950xt'ye taktım bundan. 95'den 84-83'e çekti hotspot'ı. Delta ise 11-13 derece arasıydı. Yapısı PTM ile aynı. 3 sene falan gider cidden. Güzel pad.
Biliyorum ya konunu gördüm, eline sağlık. Sadece fiyat olarak çok tuzlu geldi. MX-7 denedim 3080'de yaklaşık 3-4ay ilk gün gibi gitti. Sonra +2 ekleye ekleye devam etti. Heilos2 stoklara gelene kadar iadare edilir. Bence yakında gelir.

bir kaç aya kesinlikle alacağım alana kadar aldıhım şu mx6 ile idare edeyim birde bu 2 macun toplam 1100 den fazla vermişimdir sinir edici.

Mx-6 lar bitsin öyle yeni macun veya faz değişkenli aynen. Çöpe atmanın anlamı yok

Biliyorum ya konunu gördüm, eline sağlık. Sadece fiyat olarak çok tuzlu geldi. MX-7 denedim 3080'de yaklaşık 3-4ay ilk gün gibi gitti. Sonra +2 ekleye ekleye devam etti. Heilos2 stoklara gelene kadar iadare edilir. Bence yakında gelir.
Aaa mx-7 de pumpout yapıyormuymuş? Üzüldüm ya. 3-4 aylık süreç için sürülür ama sanırım dediğin gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profix elektronik tamirlerinde https://profixelektronik.net/halnziye/hy-p17-173watt-2gr-extreme-termal-macun şu macunu çok sık kullanıyor bak çok yüksek tdp'li kartlarda da kullandıklarını gördüm. Nasıldır ki acaba

Son düzenleme:
Geri