Radeon RX 6900 XT Toxic İçin Termal Ped Yardım

memoloji

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni aldığım Sapphire rx 6900 xt toxic kartın pelerini değiştirmem lazım ama boyutlarını bilmiyorum yardım edebilecek var mı

Pedleri sağlamdır onun hala neden değiştireceksin ki?

Nitro ve üst serilere ömürlük ped koyuyorlar çok kötü hale gelmediyse gerek bile yoktur muhtemelen ama gerekliyse Sapphire firmasına mail atıp ölçüleri öğrenebilirsin

Kartı 2. El olarak aldım hotspot 110 dereceyi görüyor ve ekran kartı 200w larda kalıyor bakım yapıcam bakmışken pederi de değiştirmek istedim
Sadece macunu değiştirip bak bir de. Benim asus 80 derece geçmiyordu hotspotta.

Nitro ve üst serilere ömürlük ped koyuyorlar çok kötü hale gelmediyse gerek bile yoktur muhtemelen ama gerekliyse Sapphire firmasına mail atıp ölçüleri öğrenebilirsin
Kartın güvenlik etiketleri üstünde 5 yıldır açılmamış sence ne yapmalıyım

Kartı 2. El olarak aldım hotspot 110 dereceyi görüyor ve ekran kartı 200w larda kalıyor bakım yapıcam bakmışken pederi de değiştirmek istedim
Termal macun yerine iyisinden bi faz değişimli ped yeterli olur normal pedleri değişmeye gerek olacağını sanmam, tozunu mozunu alırsın birde

Önerebileceğin bir ürün var mı

kral sadece macun yenile pedler vram üstünde

Ben Thermall Grizzly phasesheet öneririm. Başka marka kullanmadım ne kadar iyiler bilmiyorum ama en iyi macundan daha dayanıklı olacaklardır hepsi. Bu da benim 6800XT içi açılmadı kartın ısı değerine bak. Toxic iyi model değil maalesef suyunu da değiştirmen gerekebilir.
Aynısının 6900 xt sini kullandım ancak pump bozulunca bozuk bir nitro Plus tan heatsink ve 2 adet 3000 rpm arctic taktım canavar gibi çalışıyor şuan

Geri