❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Üzerine 2k daha eklediğimizde bile bu iyi midir yoksa Aoc Q27G4XF, Gigabyte G27Q2 gibi modelleri alabiliyorken almak daha mı doğru olur.
G27Q2 şu an 9K'ya yakın yani aradaki farka değmiyor. Q27G4XF değerleri de pek iyi değil konudaki daha iyi. G27Q2 geçen haftalardaki gibi 7400 civarı olsa onu al derdim..

Bende şuanda AOC 24G4XE 1080p monitör var 2k ya geçmek istiyorum geçen gün ki ktc h27t22c yi sipariş ettim şimdi de h27t7p sipariş ettim birini iade edeceğim o da muhtemelen h27t22c olacak. Ancak bu monitörün paneli ne kronik problemi ne bilmiyorum o beni geri tutuyor. Benim için asansör önemliydi monitörü koyacağım yerde yükseklik sorunu var üstüne f80 de takacak yer yok. Sorum şu bu senaryoda sizin tercihiniz ne olurdu.
Tercihim masaya delik açıp f80 takmak olurdu😂

Arkadaşlar 2k monitör arayışım var yeni aldım kasayı alınır mı? bu fiyata iyi mi bu monitör bu fiyatlara daha iyisini bulabilirmiyim

Ben de çektim bundan bi tane hadi hayırlısı

PC hocası konusunun altında paylaşmışlardı 8k dan 6999 TL ye düşürmüşler
Çok iyi ya monitör ihtiyacım da yok ama 27 inç geçmek de istiyorum. Ana monitörüm 180hz ips asus 24.5", yan monitör 165hz va asus 23.8". Ana monitörü yana alıp, yan monitörü satsam bu ktcyi ana monitör olarak alsam çok güzel olur gibi

Çok iyi ya monitör ihtiyacım da yok ama 27 inç geçmek de istiyorum. Ana monitörüm 180hz ips asus 24.5", yan monitör 165hz va asus 23.8". Ana monitörü yana alıp, yan monitörü satsam bu ktcyi ana monitör olarak alsam çok güzel olur gibi
19 adet yazıyor. Karar verirken adete bak geç kalma

Fırsat değil mi bu 6.299 saniyesinde bitti .Hala 18 adet var stokta anlam veremedim

hoparlörü yok mu

Satıcı nasıl, sorun çıkması durumunda uğraştırmasın.

Geri